Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

32LF630V önerir misiniz arkadaşlar input lag sorunu var mı ve oyun oynarken görüntü kayması vs olur mu?

yok vallaha hocam ps3 bağladım, kendi dahili uydusundan yayın izledim, digitürk'ten maç falan izledim öyle ne banding sorunu ne görüntü kayması falan yaşadım

Renkler falan canlı mı peki hocam ps3 bağlayınca güzel oluyo mu bende de ps4 var onu bağlıcam emin olmadan almak istemedim çok sağolun cevap için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

32LF630V önerir misiniz arkadaşlar input lag sorunu var mı ve oyun oynarken görüntü kayması vs olur mu?

yok vallaha hocam ps3 bağladım, kendi dahili uydusundan yayın izledim, digitürk'ten maç falan izledim öyle ne banding sorunu ne görüntü kayması falan yaşadım

Renkler falan canlı mı peki hocam ps3 bağlayınca güzel oluyo mu bende de ps4 var onu bağlıcam emin olmadan almak istemedim çok sağolun cevap için

aynen renkler falan baya canlı, zaten ben eco modda kullanıyorum ona rağmen gayet güzel.İsteyen için doğal ve canlı modu sinema spor oyun modları falan var isteyen öyle kullanır.Ps3 benim değildi öyle denemek için taktım 2-3 gün gta 5 oynadım gayet güzeldi valla, gerçi kötüsü nasıl olur bilmiyorum ama :D Onun dışında salondaki tv'im 4-5 senelik led tv ondaki digitürk'ü bu lf630v'ye takınca görüntü baya farketti renkler güzelleşti vs kısacası alınır

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen renkler falan baya canlı, zaten ben eco modda kullanıyorum ona rağmen gayet güzel.İsteyen için doğal ve canlı modu sinema spor oyun modları falan var isteyen öyle kullanır.Ps3 benim değildi öyle denemek için taktım 2-3 gün gta 5 oynadım gayet güzeldi valla, gerçi kötüsü nasıl olur bilmiyorum ama :D Onun dışında salondaki tv'im 4-5 senelik led tv ondaki digitürk'ü bu lf630v'ye takınca görüntü baya farketti renkler güzelleşti vs kısacası alınır

Çok teşekkür ederim, içim rahat alabilirim o zaman :)

• merhaba değerli arkadaşlar.bende lg 32 650 v alarak lg ailesine katıldım.tv mükemmel kesinlikle.renkler ve sesler harika.benim sorunum netten henüz film açıp izleyebilmiş değilim.film sitesine giriyorum filmi seçiyorum fakat oynat dediğimde kalıyor ve bir süre sonra bağlantı hatası diyor.benim anlamadığım youtubedan hiç sorunsuz izlenebilirken hem de 1080 p kalitesinde netten 360p bir videoyu neden izleyemiyorum? flash desteği yok diyor fakat youtube da flash kullanmıyor mu ? yani arkadaşlar bu tv de netten şu siteye girdim sorunsuz film izledim diyen varsa buyursun anlatsın nasıl oluyor bizde izleyelim.onun dışında tv cidden çok hoşuma gitti.en sevmediğim yanınıda belirteyim : kanal düzenlemesi berbat kesinlikle.bende panasonic 46 st 33 var onun genel anlamda yazılımı web osdan çok daha pratik geldi bana.hiçbir alet kusursuz değildir bunu da belirteyim.saygılar.
  • İyi akşamlar , öncelikle vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler. Yaklaşık üç aydır kullandığım 42 lf 650v modeli tv den son 1 haftadır internet film sitelerinden film izleyemiyorum.Sitelerdeki film ekranları çoğu sitede değişti , eskiden sadece ok varken şimdi başlatma okunun etrafında yuvarlak var.Görüntü akış çubuğunun üzerine gelince video görüntüleri geliyor fakat film başlamıyor sağ üstteki "TV'yi küçük gösterme " ikazı yanıp sönüyor.En sonunda yaklaşık iki dakika sonra "BAĞLANTI HATASI" ikazı veriyor. Bazı sitelerde , çok nadir TKV gibi film formatlarını oynatıyor sadece. son sürüm 04.03.00 yani son sürüm fullfilmizle,fullhdfilmizle vb. bir sürü sitede denedim.İnternetttede sorun yok 27 Mbps , önce internetten şüphelendim eski bilgisayarım ve tabletten film ler açıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

STAR VE KANAL D HD ARTIK ŞİFRESİZ VE HERKESE AÇIK HALE GELDİ SON 2-3 GÜNDÜR HATTA KANAL D DE REKLAMI BİLE VARDI.. GEÇ BİLE KALDILAR EZİYET ETTİLER MİLLETE SD YAYINLA.. SANKİ ÇOK BİRŞEY FARKEDECEKTİ.. HER NEYSE İŞTE

STAR VE KANAL D HD ARTIK ŞİFRESİZMİ GERÇEKTEN ? TOPLAMDA KAÇ KANAL HD ŞİFRESİZ OLDU
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Kanal D
    Kanal D HD Frekans Listesi - Türksat 4A Uydu Ayarları
    https://www.kanald.com.tr/kanal-d-hd

http://www.startv.com.tr/arama/haberler/hd

evet şifresiz olmuşlar.

• fatih5800 F kullanıcısına yanıt
    aynı tv'ye sahibim.

ben dizipub ve dizimag.co'dan dizileri izliyorum. dizipub özellikle alternatif'ten odnoklassniki'yi seçince başarılı. bunlar dizi olarak yetti bana. gerçi artık kullanmadığım lg nexus 4'ümün ekranını paylaşıp izliyorum çünkü kumandadan ve hatta wireless mouse'ten bile zor oluyor daha doğrusu bu çok daha pratik geldi:D

sinemapol'den 1-2 film izlemiştim bir sıkıntı yaşamadım gayet başarılı idi.
  • Bu tv iyice sapitti kumandayi falan gec algiliyo menulerdeyken sizdede boyle mi?

• 2016 üretim LG tv çıkış tarihleri hakkında bilgi sahibi arkadaş var mı? 32LF65 ve 63 Teknosa da ve birçok sitede stok bitmiş.Stok olan sitelerde de fiyatlar artmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufkurt178

İyi akşamlar , öncelikle vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler. Yaklaşık üç aydır kullandığım 42 lf 650v modeli tv den son 1 haftadır internet film sitelerinden film izleyemiyorum.Sitelerdeki film ekranları çoğu sitede değişti , eskiden sadece ok varken şimdi başlatma okunun etrafında yuvarlak var.Görüntü akış çubuğunun üzerine gelince video görüntüleri geliyor fakat film başlamıyor sağ üstteki "TV'yi küçük gösterme " ikazı yanıp sönüyor.En sonunda yaklaşık iki dakika sonra "BAĞLANTI HATASI" ikazı veriyor. Bazı sitelerde , çok nadir TKV gibi film formatlarını oynatıyor sadece. son sürüm 04.03.00 yani son sürüm fullfilmizle,fullhdfilmizle vb. bir sürü sitede denedim.İnternetttede sorun yok 27 Mbps , önce internetten şüphelendim eski bilgisayarım ve tabletten film ler açıyor...

Film sitelerinin çoğu ok.ru adresini kullanmaya başladı filmler için ve ok.ru siteside oynatıcısını değiştirdi artık nasıl bir oynatıcı ise bizim tv lerde çalışmıyor, ok.ru nun oynatıcıyı değiştirmesini yada film sitelerinin başka siteleri kullanmasını beklemekten başka çare yok ben film indirmeye başladım artık online izlenmediği için.

• arkadaşlar,
    usb den kanalları kopyala dediğimde "kopyalanamadı" hatası alıyorum.

fikri olan varmı?
  • **green-eyes** * kullanıcısına yanıt
    Son 2 güncellemeden sonra bende sorun yaşadım o konuda kanalları yedekle diyorum yedeklendi diyor ama geri yükle deyince çok uzun bekliyor ve yükleyemiyor baya eskiden aldığım yedeği yükleyebiliyorum diğerlerinde durum aynıysa son 2 firmware sıkıntılı gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

Son 2 güncellemeden sonra bende sorun yaşadım o konuda kanalları yedekle diyorum yedeklendi diyor ama geri yükle deyince çok uzun bekliyor ve yükleyemiyor baya eskiden aldığım yedeği yükleyebiliyorum diğerlerinde durum aynıysa son 2 firmware sıkıntılı gibi.

fabrika ayarlarına geri dön, sorunlarını düzeldiğini göreceksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt
    her güncellemeden sonra dönüyorum zaten ama bu sorun düzelmiyor farklı usb belleklerde denedim sizde kanalları yedekleme geri yüklemede sorun yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Merhaba hocam yeni güncellemeden sonra bazı youtube videoları tam ekran olmuyor.Daha önce aynı videolar tam ekran oluyordu.Konu hakkında bilgin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TESLA37 -- 23 Kasım 2015; 17:47:42 >

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    efem-35;
    sıkıntı tahminimce şu, listeyi usb'ye atıyorsun. chansort programı ile düzenledikten sonra iş bozuluyor.
    başka bir programmı denesek acaba

ayrıca sen fabrika ayarlarına dönünce çözüldümü?
  • Chansort bozmuyor tv yi ilk aldığımda yedeklediğim kanal listesini pekçok kez editledim chansortla ama son 2 güncellemede tv usb ye bozuk kaydediyor kanalları bu yüzden geri yüklenmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TESLA37

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Merhaba hocam yeni güncellemeden sonra bazı youtube videoları tam ekran olmuyor.Daha önce aynı videolar tam ekran oluyordu.Konu hakkında bilgin var mı?

youtube 16:9 yapmışlar
    daha önce tam ekrandı 4:3 formatındaydı ....

• quote:

her güncellemeden sonra dönüyorum zaten ama bu sorun düzelmiyor farklı usb belleklerde denedim sizde kanalları yedekleme geri yüklemede sorun yokmu?

fabrika ayarlarına döndürdüğün halde düzelmiyorsa yapacak birşeyimiz yok yeni güncelemeyi bekleyeceğiz çünkü yazılımsal olduğu için

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.