Bildirim
LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (17. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpio
Siz mi çektiniz bu ss leri?
Aynen hocam, biraz önce çektim. -
Ben kendimi takintili sanirdim da benden beterleri varmis. B7 aldim. Son derece memnunum. Kusursuz renk arayan doğaya ciksin. Tv arkadaslar bu. Oturup beyaz ekran izleyerek aklinizi tuketmeyin. Digiturk,apple tv ve time capsule film arsivim ile ihtiyacim oldugunda keyifle izliyorum. F/p olarak bakın. Gidip led almayin. Filmin tadı karanlikta cikiyor, karanliklari aydinliga cevirmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HeteroSapien
Ben kendimi takintili sanirdim da benden beterleri varmis. B7 aldim. Son derece memnunum. Kusursuz renk arayan doğaya ciksin. Tv arkadaslar bu. Oturup beyaz ekran izleyerek aklinizi tuketmeyin. Digiturk,apple tv ve time capsule film arsivim ile ihtiyacim oldugunda keyifle izliyorum. F/p olarak bakın. Gidip led almayin. Filmin tadı karanlikta cikiyor, karanliklari aydinliga cevirmeyin.
Siz memnun olabilirsiniz. Hayrını görün. Ama yazdıklarınızı da tartarak yazın. Akıl tüketmek ne demek? Kimse beyaz ekran izlemez TV'de. O, gösterim amaçlı çekilmiş bir görüntü. Beyaz sahnelerin ağırlıklı olduğu görüntülerde, aynı yellow tint duracak ekranda. Hatta panelin farklı farklı yerlerinde.
TR'ye giriş fiyatı 19 bin TL, indirimli fiyatı 13 bin TL olan bir TV'den bahsediyoruz burada. 3 bin 4 bin değil. Kusursuz renk verdiğini iddia eden bir TV, bi zahmet beyazları da gerçek beyaz versin.
-
Bu tip düz fon rengi ile yapılan testlere çok takılmamak gerek diye düşünüyorum. Bir LED tv de böyle bir fon ile test yaptığınızda genelde daha korkunç bir tablo ortaya çıkıyor. Dolayısıyla aslında mükemmel TV yok. Yurtdışı forumlarda TV almayı panel lottery olarak vurgulamışlar. Şansa artık ne çıkarsa.
Bu yellow tint olayı normal içerikte belli oluyor muydu? Birde yurtdışı forumlarda birçok kişi 65" lerdeki homojenite probleminden söz etmiş. Dolayısıyla ekran boyutu büyüdükçe problemler artıyor. Ben alırsam 55" alacağım gibi duruyor. Aradaki fark ile de Apple TV 4k ve Xbox one x (oyunun yanı sıra bluray player olarak kullanmak için) almayı planlıyorum.
Bu arada İngiltere'deki Curry's süper bir firma. Cihazları hem 5 sene garanti ile satıyor, hem de böyle bir sorunda hemen değiştiriyor. Keşke bizim burada da böyle firmalar olsa. Gerçi yakında Mediamarkt da ülkeyi terkedecek, Teknosa'nın kucağına düşeceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
LED tvlerdeki o korkunç görüntüyü görmeyeyim diye zaten oled almaya niyetlendim ve aldım. 65B7'ye dikkatli baktığım zaman normal görüntüde de belli oldu sol üstteki sarılık. Ondan öte, beyaz olması gereken görüntü, bildiğin mavi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 18 Eylül 2017; 22:51:58 > -
Media Markt TR de dükkanı kapatacak olan son teknoloji firması arkalarında Metro grup var ve yeni mağazalar açmaya devam edıyorlar, teknosa batar onlara bir şey olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 18 Eylül 2017; 23:21:26 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Karanlik ekranda geceyi gündüz gibi aydınlatan, orasından burasından ışık saçan panellerden geldik buralara. Elbet birgün arzuladiginiz homojen panellere de kavuşuruz o zamana kadar bu panellerle mutlu mesut yasamak gerek bence. Nihayetinde igneucu kadar lambalari diziyorlar panelin ustune. Eski bir teknoloji olan bu dizilimden nano teknolojik ultra hiper kusursuz bir ekran beklememek lazım ki bu benim kisisel gorusum. Ha ulkeye 19bin fiyattan girmesi sorumlulugunu tvnin ustune yuklemeyin. Sonucta ithal mal. Kur 5 tl olsa 30binden girerdi.
Bu tamamen LG'nin fiyatlandırması. Kurla ilgisi yok. 19dan 13e inmesini gerektirecek bir kur düşüşü olmadı. İnmesi kötü mü oldu, elbette hayır. Keşke daha da inseydi. Ama 13 bin TL, şu an TR şartlarında bir TV için pahalı. Bırakın TR'yi, İngilterede en çok satılan TVler 800 pound civarında imiş. 2-3 bin ve üstü pounda satılan TV'leri adamlar çok pahalı olarak görüyor. Ben kendi şartlarımı zorlayarak, daha iyi film izleyeyim diye aldım bu TV'yi. Dediğim gibi, bu fiyatlara satılan TVlerde bu tür problemler olmamlı diye düşünüyorum. -
Hocam pazar günü eve geçer geçmez beyaz ekran çekeceğim karanlıkta. İddialıyım böyle bir sarılık olmayacağını düşünüyorum çünkü daha önce yaptım kesin gözüme çarpardı çok detaylı baktım çünkü. Çıkarsa pis bozulurum 😁 Ayrıca hocam beyazlarda eğer sony ledlerdeki gibi bir ton arıyorsan oda hafif sepia sarısına kaçar. İphonelardaki nightshiftden biraz daha açık gibi 😊 Ben oleddeki beyazı daha çok beğeniyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O
Hocam pazar günü eve geçer geçmez beyaz ekran çekeceğim karanlıkta. İddialıyım böyle bir sarılık olmayacağını düşünüyorum çünkü daha önce yaptım kesin gözüme çarpardı çok detaylı baktım çünkü. Çıkarsa pis bozulurum 😁 Ayrıca hocam beyazlarda eğer sony ledlerdeki gibi bir ton arıyorsan oda hafif sepia sarısına kaçar. İphonelardaki nightshiftden biraz daha açık gibi 😊 Ben oleddeki beyazı daha çok beğeniyorum.
Şimdi konu içinde paylaşılan fotolara tekrar baktım. Sizin attığınız SS'ler de dahil olmak üzere beyazlarda mavilik farkedemedim. Ama panele tam beyaz sabit görüntü verince, benim paylaştığım gibi maviye çalan bir görüntü vardı.
Bilmiyorum hocam. TV yarın gelecek kargodan. Çok kararsız kaldım. Canım çok sıkkın. Halbuki şu an yarın heveslendiğim TV geliyor diye mutlu olmam lazımdı
-
Sakın iade etme seni temin ederim ki LG B7 den daha iyi bi TV yok yer yüzünde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 18 Eylül 2017; 23:23:53 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş sanırım lg nin ortaklarından!!!emrah kardeşim konu sahibinin fikrini almadan sakın tv alma hele hele 4 k film arşivin yoksa bu tv yi haketmiyosun onuda unutma ayrıca sarılığı ve beyazları mavi vermesini hiç takma kafaya verdiğin para ne ki altı üstü 65 inch alsan 13-14 bin lira para mı yani hiç araştırmana bile gerek yok konu sahibini dinle ve direk al millet parayı sokaktan topluyor ya bak dünyanın en iyi tv siymiş bu neresi en iyi tv yse her tarafı falso iyice araştır kardeşim içine sinmeyen birşeyide asla alma git 3-4 bine tv al bundan daha keskin görüntü veriyor aldım 1 hafta kullandım kesinlikle beğenmedim ve götürüp aldığım yere kavga dövüş iade ettim.görüntülerde asla keskinlik yok ben tüm platformalardaki recevier larla denedim ve şunu söyleyim evdeki samsung tv ile aynı anda yan yana kurdum en son ve arada çok fark olduğunu gördüm o an bitti lg oled benim için sana tavsiyem evinde ki diğer tv ile yanyana kur aç bir film ve kıyasla direk iade edersin eminim Ama şunuda unutma bu tv dünyanın en iyi tv siymiş !!!!!!!!!
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Project Scorpio
Media Markt TR de dükkanı kapatacak olan son teknoloji firması arkalarında Metro grup var ve yeni mağazalar açmaya devam edıyorlar, teknosa batar onlara bir şey olmaz.
Bu fikre birçok mağazasını kapatmasından ve açık olanları da iyice küçültmesinden yola çıkarak yazdım. Umarım dediğiniz doğru çıkar. Rekabet olmazsa durum kötü çünkü.
-
Hayırlı olsun. 1- canlı tv perforfamansı hd kanallarda özellikle.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X