Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.822
Cevap
85
Favori
408.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tşkk. Öyle bişey aramıyolarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Yok hocam. Oyun oynamıyorum. Sadece film ve dizi için kullanıyorum tvyi. Arada da normal yayınlar.

Büyük kayıp üzüldüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Arkadaşlar akaryakıt kampanyasından faydalanabildim.

65b7v bana bu kampanya ile 11,369 tlye malolacak.

Hayırlı olsun. Tv ne zaman kuruluyor?

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    Tşkk.

Bi gelebilse :)

Halen kargoya verilmeyi bekliyor

• Valllahi ben sabırsızlıkdan ortalığı birbirine katmış şiparişi de iptal etmiştim. Bu bekleyiş öldürüyor insanı

• Bi aksilik olmazsa yarın teslim edilecekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

Yani dediğim gibi b7'nin bu tv'den daha kötü bir görüntü sunmasını beklemiyorum. Tekrar soruyorum bu binanın kablolama-uydu vs sisteminin kalitesiyle ilgili olabilir mi?

öncelikle maşallah diyelim siz tv yi standart ayardamı kullanıyorsunuz yoksa zevkinize göremi ayar yaptınız eğer kişisel ayar yaptıysanız paylaşmanız mümkünmü.bu oled tv lerde led tv ler gibi ışık algılayıcı seçeneği varmıdır..
  • SelimBa S kullanıcısına yanıt
    Siparişi iptal etmem benim aleyhime olacaktı fiyat açısıından.

• Evet kardeşim düşününce haklısın fiat çok iyi. İnşallah diğer öğeler ayrıntılarda çok iyi çıkar da çok daha güzel olur. Düğümü sen çözecen bi yerde herkes senden yorum bekliyor tv hakkında

• Beyler bir teknosadan 7915 tl fiyat aldım.750 lira Opet muhabbeti de var.Ne dersiniz alayım mı?Kredi kartına taksit de var

• B7 den bahsediyon demi kardeş nerede ki teknosa o. Fiyatı çok güzel değilmi

• panareturns kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat.

• Evet b7

• quote:

Orijinalden alıntı: SelimBa

Evet kardeşim düşününce haklısın fiat çok iyi. İnşallah diğer öğeler ayrıntılarda çok iyi çıkar da çok daha güzel olur. Düğümü sen çözecen bi yerde herkes senden yorum bekliyor tv hakkında

Bende Sony x9005 ile bunun arasında gidip geliyorum , birde yabancı forumlara bakınca oledlerde sarı bant ve burn in durumlarını okuyunca kararsız kaldım . Ama futbol ve oyun için bu daha ağır basıyor , futbol maçları performansı nasıl kullanan arkadaşlar bir yorum yapsa

• quote:

Orijinalden alıntı: panama

quote:

Orijinalden alıntı: SelimBa

Evet kardeşim düşününce haklısın fiat çok iyi. İnşallah diğer öğeler ayrıntılarda çok iyi çıkar da çok daha güzel olur. Düğümü sen çözecen bi yerde herkes senden yorum bekliyor tv hakkında

Bende Sony x9005 ile bunun arasında gidip geliyorum , birde yabancı forumlara bakınca oledlerde sarı bant ve burn in durumlarını okuyunca kararsız kaldım . Ama futbol ve oyun için bu daha ağır basıyor , futbol maçları performansı nasıl kullanan arkadaşlar bir yorum yapsa

Bu sarı bant olayını ilk defa siz yazınca duydum. Benim eksikliğim. Dediğiniz gibi yabancı forumlarda yazan olmuş baya. Hem 2016 hem 2017 modellerde oldugundan bahsediliyor.

Ama led lcdlerde de bir dolu sorun var. Geçen sene sony 55xd9305 almıştım ve elden çıkarmak zorunda kaldım. Film izleme zevkinin içine etmişti.

Şimdi 65b7 aldm ama bu yabancı forumları okuyunca kararsız kaldım ya. 13 bin TL'ye satılan bir TVde olmamalı böyle sorunlar.

• Hocam bir tanesinde denk gelmiştir yazmıştır o kadar da takılmayın , sonuçta gelişmekte olan teknoloji hepsi

Ben halen 10 yıllık plazma kullanıyorum , bakıyorum şimdi

Yok siyahlar iyi, yok lag yok e tamam da bende bunlar zaten Yok ki:) ha niye değişiklik istiyorum , elektronik işi böyle kaşıntı tutuyor değiştir diye :) yoksa 4K seyretsem ne olacak

Bence güzel tv almışsınız az önce bir karşılaştırma okudum

A1 ile bazı özelliklerde kafa kafaya kalmışlar onca fiyat farkına rağmen

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Hocam benim hiçbir kişisel ayarım yok direk standart ayarı tvnin

• Ben b7 model oled tv lerin kötü bir görüntüye ve kaliteye sahip olduğuna inanmıyorum inanamıyorum.

Görüntü kalitesi derken ne kadarlık bir üst görüntü seviyesi istiyoruz ki. Benim evdeki UB830 model 2014 model tv de bile görüntü güzelken oledlerde daha iyi olmalı diye düşünüyorum ve eminim öyledirde. Kusursuz bi tv varmı bildiğiniz bir çok karşılaştırma sitelerine kıyaslama yaptığımda 96 lık puan almış sonucda bir tv ama elektronik şans işi

Apple ve sony oled ekranı lg den alırken lg nin bu kadar kötü olabileceğine inanmıyorum.

10 bin liralık bi tv kötü olsa LG bunu acıklayamaz tüm dünyada satışda olan bi tv

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Müdür sende PS Pro var mıydı? Birde Xbox One X alacak mısın? Şu TV de native 4K bir oyundan ilk kimler ss paylaşacak bakalım.

Pc' de 1080 Ti ile native 4K Ultra ayarlarda, Lg G4 telefon ile çekildi;

The Witcher 3 : Wild Hunt
    LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7]

Battlefield 1

Rise of the Tomb Raider

Mass Effect: Andromeda

• mehmetg kullanıcısına yanıt
    Siz mi çektiniz bu ss leri?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.