Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.822
Cevap
85
Favori
408.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üst üste indirimler ve 2016 serisinden daha ucuz olması 2017 serisinin sorunlu olma ihtimalini güçlendiriyor bence.Kullanıcı yorumları da olumsuz.Ben de b7yi almaktan vazgeçtim.ex9005 alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2017 oledlerin çok yüksek fiyattan girmesinin ve daha sonra büyük indirim yapılmasının sadece satış politikasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Muhtemelen ellerinde fazlaca 2016 model stok vardı ve öncelikle onları eritmek istediler.

Şu anki fiyatlarla girseydi 2016 modeller ya ellerinde kalacaktı ya da çok ucuza satmak zorunda kalacaklardı.

2017 modellerde bir sorun olsa yabancı forumlarda anında yazılırdı, zira orada hem daha çok satılıyor hem de konuya hakim daha fazla tüketici var.

Internetin olduğu bir dönemde bu gibi şeylerin sır olarak kalması bana mümkün gözükmüyor açıkçası.
  • panareturns kullanıcısına yanıt
    Sadece 1 kullanıcı olumsuz yorum yaptı yalnız.

• 55B7V alan arkadaşlar....

TV'nizden memnun musunuz?

TV yayınlarında hangi platformu kullanıyorsanız (digitürk, teledünya, dsmart, Tvnin kendi uydusu, IP tv, vs...) belirterek, birkaç HD tv yayını görüntüsü paylaşsanız....

Ben de 65" aldım am henüz elime geçmedi. Bir arkadaş, HD kanalları beğenmediği için iade etti TV'yi. Bana ve diğer almak isteyenlere referans olması açısından çok iyi olur.
  • Bekliyoruz SS :)
  • Hocam seni ekleyelemedim. O yüzden tekrar yazdım hd kanal ss için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Hocam seni ekleyelemedim. O yüzden tekrar yazdım hd kanal ss için...

Hocam ben kanal için almadım oyun ve film amaçlı kullanacağım sadece. Netflix alırım birkaç haftaya ortak bulup. istersen bluray bir filmin ss ini atabilirim. ses sistemi görüntü 10 numara. daha önce film izlememişim
  • Bluray, orjinal diskten mi yoksa torrentten indirme mi?

Olur tabi...Onu da görmüş oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 17 Eylül 2017; 14:31:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danteauditore

quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Hocam seni ekleyelemedim. O yüzden tekrar yazdım hd kanal ss için...

Hocam ben kanal için almadım oyun ve film amaçlı kullanacağım sadece. Netflix alırım birkaç haftaya ortak bulup. istersen bluray bir filmin ss ini atabilirim. ses sistemi görüntü 10 numara. daha önce film izlememişim

Birkaç ekran görüntüsü atarsanız çok sevinirim.

• Cuma günü teknosaya lg 55 b7 oled tv göermeye gittim şansıma 55b7 ve 55c6v oled tv alt alta duruyordu 55c6v oledin görünti kalitesi benim daha hoşuma gitti sol alt köşede lg 55eg910 hd vardı inanın görüntü kalitesi iki tv den aşağı kalmıyor

Teknosodan vatan bilgisayara geçtim lg 55eg920v uhd oled tv fiyatı makul bir fiyata düşmüş hemen birtane aldım ve dün kurulumu yapıldı tv kuruluma gelen arkadaş çok nazik ve bilgiliydi tv ayarları yapıldı ve tv çalışmaya başladı tv 1080p ve 4k görüntülerde mükemmel ama dahili uydusuyla verdiği görüntü hiç hoşuma gitmedi soluk ve mat bir görüntü verdi harici bir uydu cihazıyla nasıl bir görüntü verir çok merak ediyorum b7 görüntü kalitesinden bir üye memnun değildi şimdi ne demek istediğini daha iyi anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: danteauditore

Dün B7 OLED aldım Ps 4 pro ile kullanıyorum. 2160p RGB modunda oyun çok karanlık oluyor mecburen yuv420'e alıyorum. Bu normal mi yoksa ayar eksiği mi var?

İkincisi ses sorunu. Oyunda efektlerin sesi bir önce kullandığım tv ye nazaran az geliyor. Mesela
    -GOW da kılıçların yere vurduğu zamanki boom sesi
    -Batman arkhamda arabanın turbo sesi
    -Horizonda yay gerilirken atarken çıkan sesler v.s.

Bunlar sadece örnek daha bir çok efektin sesi kısılmış durumda. Ayarları karıştırdım ama sonuç alamadım.

Ses ayarlarında atmos açık mı? Açıksa kapatarak dener misiniz?

• Arkadaşlar, aranızda bu cihazı sinema amfisi ile kullanan var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agrimo

Ben 2017 oledlerin çok yüksek fiyattan girmesinin ve daha sonra büyük indirim yapılmasının sadece satış politikasından kaynaklandığını düşünüyorum.

Muhtemelen ellerinde fazlaca 2016 model stok vardı ve öncelikle onları eritmek istediler.

Şu anki fiyatlarla girseydi 2016 modeller ya ellerinde kalacaktı ya da çok ucuza satmak zorunda kalacaklardı.

2017 modellerde bir sorun olsa yabancı forumlarda anında yazılırdı, zira orada hem daha çok satılıyor hem de konuya hakim daha fazla tüketici var.

Internetin olduğu bir dönemde bu gibi şeylerin sır olarak kalması bana mümkün gözükmüyor açıkçası.

Dediğiniz mantıklı. Halen 2016 modelleri daha yüksek fiyattan satmaları da bence bu yüzden. Aaa 2017 modeli 2016'dan daha ucuz diyip hemen almalıyım psikolojisi yaratıyorlar.

agrimo nickli arkadaşın 2016 model 55C6V model tv sinin ekran görüntüleri şahane duruyor. Nedense ben mağazada 2017 modellerde bu görüntü kalitesini göremedim. Bugün almak için çok avantajlı bir gün.

Teknosa GG mağazası

8.499 TL normal fiyat

-320 TL kazananlar kulübü indirimi

-100 TL axess chip para

-750 TL Opet benzin

-150 TL GG hediye çeki derken 55B7V aslında net 7.179 TL'ye geliyor. Bence mantıklı bir fiyat. Gelecek TV nin görüntü kalitesi içime bir inse hemen alacağım. Ama emin olamıyorum. En az 3-4 sene kullanacağım bir TV olacağından ya beğenmezsem diye korkuyorum. agrimo nickli arkadaşın görüntüleri gibi olması yeterli benim için.

• tema59 T kullanıcısına yanıt
    Sn.Tema59 başka bir uydu alıcısıylada aynı hayal kırıklığını yaşayacağına emin olabilirsin ben digitürk denedim,d smart denedim son olarak tivibu denedim değişen hiçbirşey olmadı aynı matlık aynı fluluk devam etti keskinlik diye birşey yok bu tv de bu yüzden bende iade ettim.Benim bunları yazmamda ki neden bu tv az para değil alacak arkadaşları uyarmakta fayda var sonuçda kimse yattığı yerden para kazanmıyor verilen paranın hakkını vermiyor b7 oled

• quote:

Orijinalden alıntı: turko79

Sn.Tema59 başka bir uydu alıcısıylada aynı hayal kırıklığını yaşayacağına emin olabilirsin ben digitürk denedim,d smart denedim son olarak tivibu denedim değişen hiçbirşey olmadı aynı matlık aynı fluluk devam etti keskinlik diye birşey yok bu tv de bu yüzden bende iade ettim.Benim bunları yazmamda ki neden bu tv az para değil alacak arkadaşları uyarmakta fayda var sonuçda kimse yattığı yerden para kazanmıyor verilen paranın hakkını vermiyor b7 oled

Peki bluray ve 4k içerik izlerken de böyle mi görüntü?

Anladığım kadarıyla c6v b7vden daha kaliteli bir görüntü sunuyor.

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    Begenmezseniz iade edersiniz...

fiyat çok iyi çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 17 Eylül 2017; 18:22:55 >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Öncelikşe şunu düzelteyim; benim tv c6 değil b6.

Bence hiç acele etmeyin. İçinize sinmeden, emin olmadan almayın derim.

@Turko79

Siz bu denemeleri çözünürlük 2160p olarak mı yaptınız?

Eğer böyle ise dediğiniz gibi netlik kaybı oluyor.

Ben digiturk 4k receiver ile 1080p çözünürlük ile seyrediyorum ve verdiğim örneklerde de göreceğiniz gibi herhangi bir fluluk bulunmuyor.

2160p çözünürlüğü sadece kaynak 4k ise kullanıyorum. Deneme yapacak olanların buna dikkat etmesinde fayda var.
  • Bütün düğümü sen çözeceksin inşallah kardeşim. Bütün belirsizliği eminim sen giderecen. Herkes birşey diyor benim bile şimdiden kafam karıştı. Sony dahi oled ekranları Lg den alıyor ken bu kadar kötü olamaz ne bilim. Beklentimiz mi yüksek anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: agrimo

Öncelikşe şunu düzelteyim; benim tv c6 değil b6.

Bence hiç acele etmeyin. İçinize sinmeden, emin olmadan almayın derim.

@Turko79

Siz bu denemeleri çözünürlük 2160p olarak mı yaptınız?

Eğer böyle ise dediğiniz gibi netlik kaybı oluyor.

Ben digiturk 4k receiver ile 1080p çözünürlük ile seyrediyorum ve verdiğim örneklerde de göreceğiniz gibi herhangi bir fluluk bulunmuyor.

2160p çözünürlüğü sadece kaynak 4k ise kullanıyorum. Deneme yapacak olanların buna dikkat etmesinde fayda var.

Hocam anlamadım.

TV'de çözünürlük ayarları mı var? Neyi değiştiriyorsunuz anlayamadım.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Hayır, tv'de değil kaynaktaki çözünürlük ayarından bahsediyorum.

Mesela Digitürk receiver 4k diye 2160p seçilmemeli. Eğer seyredeceğiniz hd yayınsa 1080p olarak ayarlanmalı.

Elbette diğer aletler için de geçerli bu dediğim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.