Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.822
Cevap
85
Favori
408.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    All-in-one sistemde UHD Blu-Ray player barindiran sistemler yok galiba, zaten bu playerlar da yeni cikti: Oppo 203, Samsung K8500, Panasonic vd. (XBOX One S bu playerlar kadar performansli degil diye okudum)

HDMI 2.1 standardiyla belki ileri tarihtr cikacaklar yeni ozellikler getirebilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turko79 T kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. LCD TV icin Samsung MU /Q serisi yerine ben olsam Sony XE90 a bakardim, 5.500TL ye alanlar olmustu.

• Adam Dünya'nın en iyi tv sini almış iade ediyor allah akıl fikir versin. Sırf TV de 1080i yayın izlemek için oled tv alan adam zaten B7 almasın ona Samsung paklar.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    OPET de kullanici kaydi (OPET kart) yapilirken plaka no da cep telle beraber kaydediliyor. Kampanyada bu detay araniyor mu arastirmak /sormak lazim :)

• DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    şöyle bir ibare var...

Türkiye sınırları içerisinde, Paro Pod kurulumu mevcut OPET istasyonlarında sadece benzin ve motorin alışverişlerinde kullanabilir.

o maddenin ise tamamı şöyle:

5. Başvurusu LG Electronics Tic. A.Ş. tarafından onaylanan tüketicinin kampanyadan kazandığı hediye yakıt puan cep telefonuna OPET tarafından yüklenecektir. Tüketici cep telefonuna yüklenen hediye yakıt puanı 24 Aralık 2017 tarihine kadar dilediği seferde, Türkiye sınırları içerisinde, Paro Pod kurulumu mevcut OPET istasyonlarında sadece benzin ve motorin alışverişlerinde kullanabilir. OPET istasyonlarında ödeme sırasında tüketicinin kampanyaya kayıtlı cep telefonunu yanında bulundurması zorunludur. Tüketicinin ödeme sırasında cep telefonu numarasını ve cep telefonuna gelen puan harcatma şifresini OPET istasyonlarındaki market görevlisine iletmesi gerekmektedir. 24 Aralık 2017 tarihine kadar kullanılmayan hediye yakıt puanlar 25 Aralık 2017 00:01 itibari ile tüketicinin hesabından silinmiş olacaktır.

dediğiniz gibi bir durum olabilir. Paro pod falan demiş ki onun ne olduğunu da bilmiyorum.

Paro pod, OPET karti gecirdikleri /tanittiklari cihaz sanirim.

Yakınınız kasada ödeme aşamasında sizi arar ve siz telefonunuza gelen şifreyi o an paylaşırsanız bir sorun olacağını düşünmüyorum. Sanırım kasada bir işlem yapılacak ve o an telefonunuza şifre gelecek. Eğer fatura eski tarihli ise iade filan epey iş çıkacak size. Tabi 1.250 TL uğraşmaya değecek bir miktar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Muhtemelen yakınınız benzin aldıktan sonra ödeme aşamasında sizi arar ve kasadaki kişi işlemi yaptığında siz telefonunuza gelen şifreyi kendisine o an söylersiniz.

• DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Sony e baktım ma 6200 en düşük fiyattı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Adam Dünya'nın en iyi tv sini almış iade ediyor allah akıl fikir versin. Sırf TV de 1080i yayın izlemek için oled tv alan adam zaten B7 almasın ona Samsung paklar.

Ne izleyeceğiz kardeş sabahtan akşama kadar çoluk çocuk bluray veya 4 k içerikli film belgesel mi izleyeceğiz tv sadece siyahtan mı ibaret sence dünyanın en iyi tv si derken onuda anlayamadım dünyanın en iyi tv si olsaydı bu tv herhalde o gördüğümüz flu görüntüleri görmezdik haa inceleme sitelerinde ki 1. Likten bahsediyorsan onların içinde dönen düzenleri konuşmaya gerek yok sanırım bu sene lg alır seneye sony diğer sene samsung bu devran böyle döner gider ben vermiş olduğum paranın hakkını vermesini bekledim sadece bana göre veremedi sana göre veriyordur sana göre bu tv muhteşemdir ama bana göre değil ben beğenmedim unutma ki zevkler ve renkler farklıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: turko79

İade sebebim şuydu 8.500 tl para verip 5.000 tl lik samsung tv nin keskinliğini netliğini verememesi insanların yüzünde ki fluluğu tüm ayarlarrını denememe rağmen gideremedim fakat siyah konusunda gerçekten muhteşemdi oled tv dün akşam 65 hu8200 tv nin yanına kurdum her ikisinede aynı yayını görüntüyü verdim 3 yıl önce almış olduğum tv nin daha keskin görüntü vermesi kararımı çok etkiledi bugün götürüp iade ettim belkide beklentiyi çok yüksek tuttum kendimce durum bundan ibaret

Valla moralim bozuldu hocam. Ben de 65b7 aldım. Henüz teslim edilmedi gg'den.

Geçen sene sony 55xd9305 alıp beğenmemiş ve satmıştım bir süre sonra. Satma sabebim bu olmamakla birlikte, teledünyanın hd kanallarında çok net ve keskin bir görüntü sunamıyordu. Ama riplenmiş filmleri çok iyi gösteriyordu. Şimdi siz böyle yazınca tırstım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 16 Eylül 2017; 19:19:56 >

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Peki zeki ve bilinçli arkadaşım bundan sonra tv alırken sana ulaşırım senden akıl alırım abi bu tv ile hangi cihazları ve hangi yayınları izleyeyim diye sorarım sen hangisini uygun görürsen onu alırım ben kusura bakma çok beğendiğin lg oled tv yi beğenmediğim için çok özür dilerim kendimi sana nasıl affettireceğimi bilemedim şuan samsung alıp kullanmamda bir sakınca var mı abiciğim hani parasını sen veriyosun ya o açıdan soruyorum sence samsung led in hakkını verebilir miyim yok veremezsin diyorsan ben tv falan alıp izlemeyim

• Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Ailecek izlemediğim tv yi ben ne yapayım 4 k filmden bahsetmişsin senin çok izlediğin belli bu tarz filmleri elinde kaç tane gerçek 4 k film var seni geç piyasada kaç tane 4 k film var ??? bence hadsizliğe gerek yok benim zevkime uymadı iade ettim bu kadar basit burası forum herkes kendi düşüncesini yazıyor ve yazmakta özgür hayırdır lg nin sahibi misin sen bu kadar savunuyosun senin izlenimlerin iyidir onu paylaşırsın burda ki arkadaşlarla benim kötüdür onu paylaşırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turko79 -- 17 Eylül 2017; 12:48:30 >
  • gbriel G kullanıcısına yanıt
    Esasen buraya fotoğraf ekleyerek doğru bir sonuca ulaşılacağını düşünmüyorum.

Zira sonucu etkileyen çok fazla etken var.

Yine de bir kaç fotoğraf ekleyeyim.

İlk 4 foto sharpness: 25; diğerleri benim normaldeki ayarım olan 15'de.

Not: Maalesef elimde şu an iyi bir fotoğraf makinası yok. Fotolar iphone 6 plus ile çekildiler.

Sharpness: 15

• Bir fotoğraf iki kere yüklenmiş.

Doğrusu şu olacaktı;

• agrimo A kullanıcısına yanıt
    Görüntüler gayet iyi görünüyor. Ancak sizin televizyonunuz 2016 model. Ben geçen sene almaya niyetlendiğimde 2016 modellerde ham bluray dosyalar müthiş görünüyordu (55C6V bakıyordum). Acaba sorun 2017 modellerle mi ilgili? Tüm inceleme sitelerinde aslında 2017 modellerde near black vb. birçok problemin giderildiği, parlaklığın arttığı (100 nit kadar) yazıyor. Ancak benim götürdüğüm filmlerde kötü sonuç aldım hep. En iyisi farklı filmlerle tekrar test etmeye gitmek. Mağazalarda belki bilhassa LG nin ayarlarıyla oynuyorlardır. Çünkü ne zaman gitsem ya Sony'e ya da Samsung'a yönlendiriyorlar.

Bu arada siz Digiturk IQ plus kutu mu yoksa 4k kutu mu kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Görüntüler gayet iyi görünüyor. Ancak sizin televizyonunuz 2016 model. Ben geçen sene almaya niyetlendiğimde 2016 modellerde ham bluray dosyalar müthiş görünüyordu (55C6V bakıyordum). Acaba sorun 2017 modellerle mi ilgili? Tüm inceleme sitelerinde aslında 2017 modellerde near black vb. birçok problemin giderildiği, parlaklığın arttığı (100 nit kadar) yazıyor. Ancak benim götürdüğüm filmlerde kötü sonuç aldım hep. En iyisi farklı filmlerle tekrar test etmeye gitmek. Mağazalarda belki bilhassa LG nin ayarlarıyla oynuyorlardır. Çünkü ne zaman gitsem ya Sony'e ya da Samsung'a yönlendiriyorlar.

Bu arada siz Digiturk IQ plus kutu mu yoksa 4k kutu mu kullanıyorsunuz?

Hocam dediğiniz gibi, hem rtings, hem hdtvtest, hem vincent teoh, 2017 modellerin birçok açıdan iyileştirildiğini yazdı. Arkadaşın da TV'si gayet net göstermiş...

2017 modeller sorunlu olmasın ya?

Neyse ki GG-Teknosadan aldım. Beğenmezsem ben de iade ederim artık napiim. :)) cayma hakkımı kullanırım.

• gbriel G kullanıcısına yanıt
    2017 modellerin daha kötü olabileceğine ihtimal vermiyorum doğrusu.

Sorun muhtemelen mağazadaki tv'lerin ayarlardan kaynaklanıyordur.

Denemeden önce ayar yapmakta fayda var.

Belki tekno market yerine bir Lg bayiine gitmeniz daha iyi olabilir.
  • Arkadaşlar bende 2 adet panel var

biri 2014 model va panelli Sony 50 w805b ; input lag olarak sony nin ürettiği en iyi tvlerden biri . İnceleme sitelerinden birinde 17 ms diğerinde 21 ms diye ölçmüşlerdi . Va panel olduğu için kontrastı yüksek , karanlık sahnelerde detayları iyi gösteriyor

diğeri ips panelli Vestel 32 pf 7070 modeli , ips olduğu için kontrastı düşük , karanlık sahnelerde detayları gösteremiyor, yutuyor

Ps3 de last of us isimli oyunu sony 50w805b de bitirdim. Bu oyunu oynayanlar bilir oyunun büyük bir bölümü karanlık sahnelerde geçer .Sony 50w805b de oynarken karanlık sahnelerdeki tüm detayları görerek oynadım ve bitirdim

Bugün aynı oyunu bir de ips panelli vestelde oynuyayım dedim panel karanlık sahnelerdeki görüntüyü resmen yutuyor birşey gözükmüyor. Tv yi oyun modunda kullandım , oyun modu ayarlarında parlaklığı kısıp , kontrastı sonuna kadar açmışlar, ancak yine de fayda etmiyor

Benim Va panelli sonyde bu kadar severek oynadığım oyun kim bilir oled tvde nasıl kaliteli gözükür

Tv alacak arkadaşlar eğer oyun da oynayacaksanız imkanınız varsa kesinlikle oled alın , led lcd tv lere göre kontrast oranları yüksek . İmkanınız yoksa da Va panelli led lcd alın

Gece Işık'ları kapatıp oyun oynuyorsanız ya da film izliyorsanız kontrastın ne kadar önemli olduğunu anlarsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün B7 OLED aldım Ps 4 pro ile kullanıyorum. 2160p RGB modunda oyun çok karanlık oluyor mecburen yuv420'e alıyorum. Bu normal mi yoksa ayar eksiği mi var?

İkincisi ses sorunu. Oyunda efektlerin sesi bir önce kullandığım tv ye nazaran az geliyor. Mesela
    -GOW da kılıçların yere vurduğu zamanki boom sesi
    -Batman arkhamda arabanın turbo sesi
    -Horizonda yay gerilirken atarken çıkan sesler v.s.

Bunlar sadece örnek daha bir çok efektin sesi kısılmış durumda. Ayarları karıştırdım ama sonuç alamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.