Şimdi Ara

LG 2018 SK Serisi TV Tavsiye (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
12
Favori
34.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı fiyata daha iyisini isteyende xf90 alabilir

LG 2018 SK Serisi TV Tavsiye

LG 2018 SK Serisi TV TavsiyeLG 2018 SK Serisi TV Tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

merak eden arkadaşlar için cevap burada..

maç izlerken kirli ekran efekti görmek istemeyen daha iyi siyah görmek isteyen daha iyi film ve hdr performansı isteyen daha ucuza tüm bunlara sahip olabilir..

puanlamada sk9500 nu8000 ile aynı olma sebebi sadece ekran yansımasının bir tık iyi olması geniş açı performansı..

akşamları yada çok ışık almayan ortamda kenardan tv izlemeyecekler içinse bunların hiçbir önemi yok..

Alıntıları Göster
    Senin site bunları bilecek kapasitede değilmiy miş ? Niye aynı puanı vermişler ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mentalform M kullanıcısına yanıt
    ondan bile haberin daha yok

• ayrıca maç izleyecek arkadaşlar bu sk serisinden uzak dursun gri performansı ortalamanın altında dse (kirli ekran efektine) yol açıyor maç izlerken buda nedir diye şaşırmayın üzülmeyin sonradan

The gray uniformity of the LG SK8000PUA is decent. In the 50% gray image, some clouding and uniformity issues are visible even to the untrained eye. And some dirty screen effect is expected when watching sports.

Things are better in the 5% gray image where the image is much more uniform except some hardly noticeable clouding at the center.

The gray uniformity of the LG 65SK9500PUA is decent and very similar to the SK9000. In brighter scenes, the screen is a little darker on the sides compared to the center. Some dirty screen effect is present when viewing sports. This is not noticeable though on darker scenes.

LG 2018 SK Serisi TV TavsiyeLG 2018 SK Serisi TV TavsiyeLG 2018 SK Serisi TV Tavsiye

• kısacası orta üst segment va panel fiyatına satılan bu tv lerden geniş açı haricinde hiçbir konuda mutlu olmazsınız..

kontrast yok neredeyse parlaklık desen sk9500 harici yerlerde sk9500 de anca orta seviye modeller ayarında siyah deseniz oda yok film performansı hdr performansından ilk bakılacak şeyler kontrast ve siyah performansıdır onlarda ips panellerde bariz kötü..

bunun dışında biaz ailecek evde kalabalığız görüntü versin işletim sistemi güzel olsun kasa şık olsun derseniz alınabilecek tv ler..
  • quote:

ayrıca maç izleyecek arkadaşlar bu sk serisinden uzak dursun gri performansı ortalamanın altında dse (kirli ekran efektine) yol açıyor maç izlerken buda nedir diye şaşırmayın üzülmeyin sonradan

The gray uniformity of the LG SK8000PUA is decent. In the 50% gray image, some clouding and uniformity issues are visible even to the untrained eye. And some dirty screen effect is expected when watching sports.

Things are better in the 5% gray image where the image is much more uniform except some hardly noticeable clouding at the center.

The gray uniformity of the LG 65SK9500PUA is decent and very similar to the SK9000. In brighter scenes, the screen is a little darker on the sides compared to the center. Some dirty screen effect is present when viewing sports. This is not noticeable though on darker scenes.

Yav boş yapma herkes biliyor bu dandik testleri kuru gürültüye gelmez herkes bekliyor niye bu çöp ips sk9500 le muhteşem va panel samsung nu8000 e aynı puanı vermiş senin bu çöpleri arakladığın rtibgs sitesi ??? Bak kaçamazsın cevap vereceksin.

ayrıca bu arkadaş gibi bugün ak dediğine yarın kara diyenleri sakın sakın kaale almayın..

bugün rtings kötüler yarın rtings kraldır

bugün vincent reisi kötüler yarın kraldır onun incelemerini paylaşır bilirkişi kabul eder..

• şimdi kendi kendine konuşmaya devam edebilirsin gerekli görürsem gerekeni söylerim zaten
  • quote:

ondan bile haberin daha yok

Yav biliyoz heryerde paylaşıyorsun bıktık her acemi önce rtings e bakar :) Soru şu : Senin muhteşem siten rtibgs de çöp dediğin sk9500 ile tavsçye ettiğin va panel nu8000 aynı puanı niye aynı ? Korkma yumurta atmayacağız.

Bu değerler gerçeği yansıtmıyor.Birebir 4 ayrı tvde )vatan bilgisayara giderek deneme yaptım.gerçek bir 4k filmle görmek istediğimi gördüm.Sk8500 ve nu8000 videoyu açarken kasma yapmadı ve filmin en kritik yeri olan hızlı sahnede titreme iz yüzde bozulma yapmadı.fakat sony xf9005 görüntü bozuldu üstelik videoyu açarken inanılmaz kastı.tvnin iç özellikleri yenileme hızları her bir markanın farklı isimle tanımlı.burada önemli olan hangisinin daha iyi bir yayın verme kapasitesi....sony sınıfta kaldı...o yüzden o değerlere bakarak tv bu tvden yüksek puan akmış bu daha iyi demek doğru değil..ben göreceğimi gördüm....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

şimdi kendi kendine konuşmaya devam edebilirsin gerekli görürsem gerekeni söylerim zaten
    Cevap bekliyor ahali kaçma niye çöp sk9500 süper samsung nu8000 le aynı puanı almış taptığın çöp site rtings de ??? Bak şudur budur iyidir kötüdür demiyorum niye aynı puanı vermiş baban rtings ??? Cevap ver 10. soruşum???????

• quote:

Orijinalden alıntı: smolwarf

Bu değerler gerçeği yansıtmıyor.Birebir 4 ayrı tvde )vatan bilgisayara giderek deneme yaptım.gerçek bir 4k filmle görmek istediğimi gördüm.Sk8500 ve nu8000 videoyu açarken kasma yapmadı ve filmin en kritik yeri olan hızlı sahnede titreme iz yüzde bozulma yapmadı.fakat sony xf9005 görüntü bozuldu üstelik videoyu açarken inanılmaz kastı.tvnin iç özellikleri yenileme hızları her bir markanın farklı isimle tanımlı.burada önemli olan hangisinin daha iyi bir yayın verme kapasitesi....sony sınıfta kaldı...o yüzden o değerlere bakarak tv bu tvden yüksek puan akmış bu daha iyi demek doğru değil..ben göreceğimi gördüm....
    Evet aynen öyle veriler manuplatif ve güvenilmez işte bunu diyemiyor çünkü tek bildiği rtings copy paste...
    Ne yazık ki kendini sırtından hançerledi babası rtings o yüzden çaresiz cevap veremiyor bile :)))

• smolwarf S kullanıcısına yanıt
    mentalform M kullanıcısına yanıt
    :)))))))))

motion görüntü işleme upscale kralı sony titreme ve bozulma yaptı ama lg ve samsung yapmadı öylemi ya allah aşkına bilmediğiniz konularda yorum yapmayın çok komik oluyor..

hani denemediğim tv ler olsa inanırım belki size de bahsettiğiniz üç tv yide inceledim aralarında upscale ve motion olarak en iyisi sony bu sorunun hiç işletim sistemi yada oynattığınız formatla alakalı olabileceğini düşündünüzmü

bu değerler gerçeği yansıtmıyor diyorsunuz birde hastayım sizin gibi insanların özgüvenine bir konuda hiçbir bilgi sahibi olmadan direk bu işi yapan insanların o kadar bilgisine kullandığı cihazlara emeğine hakaret ediyorsunuz gerçeği yansıtmıyor diyerek aksine ta kendisini yansıtıyor

@mentalform

bana cevap yetiştireceğine bu arkadaşa cevap ver ilk önce taptığın sony kasıyormuş görüntü bozuluyormuş gerçi senin kullandığın tv değildi dimi bu atış serbest

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Güzellik denedim gördüm.Ukalalık yapmanın anlamı yok.Senin bilgin sana kalsın.

Normalde senin gibilere cevap yazmam. Forum ergeni modunda tiplersiniz. Muhtemelen 2 ayda bir klavye değiştiriyorsundur oraya buraya yazmaktan. Bir yazdıklarımı oku önce. Ben bu iyidir demiyorum. Kriterlerimi verdim kriterlerime göre en iyisi bu dedim. Sen yazmaya başladıktan sonra yine çöpe dönmüş forum.

Kaç mesajdır şu verdiğin cevabı anlatmaya çalışıyoruz sana. Fanatik olduğun burdan belli yazdıklarımızı anlamamışsın bile.
    Arkadaşta da var Samsung. Evi full ışık alıyor ve gündüz televizyon seyredilemeyecek kadar kötü yansıyor. Bana geldi görüntüyü çok beğendi. Bende pencereler tvye onunkinden daha yakın. Ev Direkt güneş ışığı alıyor, ışık direkt TV ye çarpıyor ve gram yansıma yok. Artısı sırf bu da değil. Kağıt üstünde diğer TV ler daha iyi olabilir ama benim izlediğim ışıkta samsungun ekranı da ne var seçemezsin bile.
    Ekran yansıması bir tık değil fersahlarca ötede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 2 Temmuz 2019; 13:42:19 >
    Sk8500-Sk9500 efsane modellerdir..Gerisini idda edenler yaygara yapanlardır...

Önemseme değil...Sen panel takıntılı yorumlar yapıyorsun..Bir tv sadece panel değildir...Sk modelindeki panelde ekstra yeniliklerden ötürü renk görseli mükemmel seviyede..Görüntü netliğide gayet başarılı...Tek sıkıntı siyalarda tam siyah değilde gece görüşünde hafif gri ton görünme olayı.Onuda işi kıllatan adam anlayabilir....Oda ayarlardan dinamik kontrastı ele aldığın zaman net siyahı yakalıyorsun...gri algılanmıyor...çok gereksiz polemikler oluşturup insanları yanlış yöne çekiyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: smolwarf

Sk8500-Sk9500 efsane modellerdir..Gerisini idda edenler yaygara yapanlardır...
    Şu bildiğimiz ÇÖPLÜK kontrast ve siyah performansına sahip İPS Panelli modeller mi efsane
    Eğer bu ips panel efsaneyse
    Şu aşağı resimdekilerde
    Biri Messi efsanesi
    Diğeri orjinal Ferrari efsanesi

Yüksek Kontrast ve Siyah performansına sahip VA panel ile
    Çöplük Kontrast ve Siyah performansına sahip İPS panele
    Daha doğrusu bazı arkadaşların deyimiyle şu Efsaneyede bakın hele.
    Efsanemi, Çiğ kestanemi siz karar verin...
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 2 Temmuz 2019; 21:16:57 >

• dallass kullanıcısına yanıt
    Sen bu farkı zor anlarsın ...senin ve diğer arkadaşın bu konuda ne kadar boş yorum yaptığınız ortada...gerçekten çok boş konuşup insanları farklı yönlendiriyorsunuz.....Rrings ölçümleri vermiş,doğrudur..Adamlar emek harcıyor paylaşım yapıyor..Sen nasıl bir emek harcıyorsun ki LGSK modeline çöp diyebiliiyorsın..Rtings diyorli siyahlar konusunda gece görüşünde grilenme oluşumu daha fazla..fakat bu demek değilki bu tv kötü...adamlar yazmışlar 7.5 puan üstü tvler genel anlamda çok iyi seviyede..sen bu düşünceyele gittiğin sürece aklıyla düşünen bir insan sana itimat göstermez..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.