Şimdi Ara

LG 2018 SK Serisi TV Tavsiye (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
12
Favori
34.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Normalde mesajlarda bu seviyeye inmem ama ne yapalım.
    Önceden de yazdım. 25 yıldır bilişim sektöründe ülkenin en büyük şirketlerinde çalıştım. Milyon dolarlık teknoloji projeleri yönetip satınalmalarını yönlendirdim. Fiyat-performans-İHTİYAÇ analizinde muhtemelen siz ikinizi ezer geçerim. Bu konuda Sizden daha iyiyimdir demiyorum. Ezer geçerim Aklınız gider. Yeni teknoloji hep iyidir aptalları vardır. Bu iyidir aptalları paralarını onlara sunulan gereksiz şeylere harcar. Siz onlrdansınız. Rahatlıkla senin saçma salak Va panelini ezecek qled tvlerden alabilecek durumum vardı ama neden bu panelde karar kıldığımız yukarıda defalarca anlattım.
    Siz ikiniz gelmeden önce bu başlıkta nsanlar güzelce fikirlerini paylaşıyordu.
    Hocam ikiniz bu başlıktan defolun ya. Defolun gidin de insanlar bilgi paylaşımına devam etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 3 Temmuz 2019; 6:18:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whoops

Normalde mesajlarda bu seviyeye inmem ama ne yapalım.
    Önceden de yazdım. 25 yıldır bilişim sektöründe ülkenin en büyük şirketlerinde çalıştım. Milyon dolarlık teknoloji projeleri yönetip satınalmalarını yönlendirdim. Fiyat-performans-İHTİYAÇ analizinde muhtemelen siz ikinizi ezer geçerim. Bu konuda Sizden daha iyiyimdir demiyorum. Ezer geçerim Aklınız gider. Yeni teknoloji hep iyidir aptalları vardır. Bu iyidir aptalları paralarını onlara sunulan gereksiz şeylere harcar. Siz onlrdansınız. Rahatlıkla senin saçma salak Va panelini ezecek qled tvlerden alabilecek durumum vardı ama neden bu panelde karar kıldığımız yukarıda defalarca anlattım.
    Siz ikiniz gelmeden önce bu başlıkta nsanlar güzelce fikirlerini paylaşıyordu.
    Hocam ikiniz bu başlıktan defolun ya. Defolun gidin de insanlar bilgi paylaşımına devam etsin.
    RNNN Kardeşim bu buldozeri gördün mü ?
    Bizi ezer geçermiş :)

Ben 25 yıldır bilişim sektöründeyim bilgimle sizi ezerim diyen bu çok bilgili arkadaş
    "Va panelini ezecek qled tvlerden almadım" diyor
    Biri şu çok billgili arkadaşa;
    Qled diye bir panel olmadığını,
    Qled'lerin zaten VA Panel olduğunu,
    Qled yani Quantum dot teknolojisinin ise
    Samsung'un genel görüntü performansı için geliştirdiği bir teknoloji olduğunu söylesin...

Hani bizde bir söz vardır
    Hay seni okutan öğretmenin.. diye başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 3 Temmuz 2019; 9:19:25 >

• dallass kullanıcısına yanıt
    Tv alacaklar mümkün olduğunca bu iki arkadaşa itimat göstermeyin....Yalan yanlış eksik bilgi verip 2 marka üzerinde şartlanmışlar...Dikkat edin...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smolwarf

Tv alacaklar mümkün olduğunca bu iki arkadaşa itimat göstermeyin....Yalan yanlış eksik bilgi verip 2 marka üzerinde şartlanmışlar...Dikkat edin...
    Evet evet Arkadaşlar bana itimat etmeyin
    Sizler bu çok biligili arkadaşlara uyup gidin ve
    Şu yukarda paylaştığım çakma messi ve ferrari gibi
    çöplük kontrast ve siyahlara sahip cİPS panelleri alın..

Hayır hadi "görüntü varmı var daha ne olsun cam gibi cam" diyen en alt kesimdensiniz,
    Ve bu yüzden kendi çıplak gözlerinizle VA ve İPS paneller arasındaki bu devasa kontrast ve siyah performansını farklılıklarını göremiyorsunuz,
    Yahu 5 yaşındaki çocuğun dahi farkedebileceği şu aşağı resimdeki farkıdamı göremiyorsunuz?
    Yada görseniz dahi birer ips panel sahibi sizler bunları görnek istemiyormusunuz.
    Siz istemiyorsunuz, alınıyorsunuz diye forumdaşlara gerçekleri göstermeyelim mi canım kardeşim.
    Unutmayın; Benim doğrum senin doğrun yoktur tek bir gerçek vardır...
    Güneş balçıkla sıvanmaz

.

LG 2018 SK Serisi TV Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 3 Temmuz 2019; 9:37:30 >

Tv’yi görmeyip performansı görmeyip burada kopyala yapıştır yaparak bir tv hakkında çöp diyen bşr şahsiyete akıllı olan biri bu nediyor der geçer....

o cevabı 50 defa düzelttim telefonun sözlüğü yüzünden. o kısım görmemişim küçük ekranda. en çok yazdığıma değiştiriyor algoritması.
    sana söylediğim şeyi dahi anlamamışsın.
    basitçe iddia ediyorum.
    gel seninle getireceğin o samsung tv yi gündüz güneşli bir havada açıkhavada izleyelim. bir de sk8500'ü. ortamı ben hazırlayacağım. sen sadece tv yi getir.
    tarafsız birisini bulacağız ve gün ışığında izleyerek karar verecek. ortaya 1500 tl koyuyorum. var mısın?
    bizim ne demek istediğimizi tv yi neden aldığımızı ancak o parayı kaybederek anlayacaksın.

bahsettiğin samsung tv nin ekranını göremiyordum arkadaşta perdeleri açtığında. adamın aklı gitti bana geldiğinde. bahsettiğim ezme mantığı bu işte. neyi sevdiğini neyi istediğini bileceksin. bu şekilde satın aldığın şeyden mutlu olursun. burada 1000 tane mesajda bunu anlattık ama hala anlamıyorsun.

gidin bu başlıktan hocam. burada insanlar bilgi paylaşıyor. sizin gibi ortalığı karıştırmıyor.

• smolwarf S kullanıcısına yanıt
    malesef özel mesaj atamıyorum. telefonu kaydedemedim bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smolwarf

Tv’yi görmeyip performansı görmeyip burada kopyala yapıştır yaparak bir tv hakkında çöp diyen bşr şahsiyete akıllı olan biri bu nediyor der geçer....
    Ben mi bahse konu bu ilgili panelleri görmedim
    Şaka yapıyorsun herhalde...

Elbette bir insan hatta bırakın bir insanı, rtings çalışanları dahi tüm panelleri tabiki göremez inceleyemez.
    Ancak hani bir tarafta 100 beygirlik bir araba,
    Diğer tarafta 1.000 beygirlik bir araba var.
    İçlerinde barındırdığı motorlar farklıdır bizim içinde bu önemli
    Kalkıp bu motorlar performans babında aynıdır, birbirine üstünlükleri vardır demek ne demek!
    Aynı şekilde kalmış 1000:1 kontrasta sahip vasat ötesi ips panel ile,
    6000:1+ kontrasta sahip bir VA paneli kıyaslayabiliyor ve durum böyleyken 100 beygirlik bir araba, 1000 beygirlik bir arabayı geçer gibi komik bir iddia ile ips panelleri savunuyorsunuz

Benim almadığım; "genel görüntü babında" VA ve İPS panel teknolojisi olarak
    Birisinin diğerinden üstün olduğu aşikarken ve sizde bunu gayet iyi biliyor ve görüyorken
    Bu neyin iddialaşması, neyin inatlaşması
    Ki kalkıp birde filmcilere daha kötüsü oyunculara dahi bu vasat ips panelleri öneriyorsunuz!
    Para kolay kazanılmıyor Bu millete yazık günah değilmi.
    Çünkü kontrast ve siyah yoksunu bir panelde ne film izlenir nede oyun oynanır.
    İzlemesine izlenir oynamasına oynanır ama özellikle karanlık sahnelerdeki arka planda hiç bir detay görülemez...

• whoops W kullanıcısına yanıt
    "Gidin bu başlıktan hocam. burada insanlar bilgi paylaşıyor. sizin gibi ortalığı karıştırmıyor." demişsin
    Biz burada salatalık paylaşımımı yapıyoruz ki kalkıp birde bize yol veriyorsun
    Biz gidince ortalıkta kandırılmaya çok müsait forumdaşlar mı kalacak,
    Yok öyle!

Hani önceki mesajında "25 yıllık bilişim birikiminle" beni ezim ezim ezecektin ne oldu VA Panelle QLED panelin farklı olduğunu sanan çok bilgili arkadaş.
    Ne kadar acı olsada Qled diye bir panel olmadığını
    Bunun VA panel olduğunu, qled'in (quantum dot) Vestel pixellence gibi görüntü iyileştirme teknolojisi olduğunu benden öğrendin.
    Vasat ips panellerde başka artı birşeyde tutturamadın
    Şimdide tutmuş Eled bir panelle Dled panelin yansımasını kıyaslıyor, zaten aralarında çok bir fark olmasada bu yansıma farlılıklarından bir medet umuyorsun...
    Bu arada sen şimdi bunuda bilmessin açıklayayım bilgin olsun;
    D-led yani Direct led arkadan aydınlatma
    E-led yani Edge led kenardan aydınlatma oluyor.
    Elbette genel görüntü performansı babında "VA panel" olmak koşuluyla bizimde önceliğimiz D-LED panellerdir.
    Ancak bu paneller pahalıdır her kese her keseye hitap etmez
    Öte yanda İPS SK8500 örneğinde olduğu gibi, bu panel D-led'de olsa,
    Kontrast ve siyahlar konusunda en ucuz VA panelli bir modelden "görüntü babında" daha vasattır bilmem anlabildimmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 3 Temmuz 2019; 13:14:1 >

:) ne diyeyim ki. ne yazdıklarımı okumuşsun ne anlatmak istediğimi anlamamışsın.
    önceki mesajlarımdan birinde
    "bu tv en iyisidir demiyorum. benim zevkime ve ihtiyaçlarıma cevap veren en iyi tv bu diyorum. siz de kendi zevkinize göre en iyisini seçin" demiştim. zaten mesajlarım da hep bu yönde. ama sen tutturmuşsun en iyi panel en iyi panel.

profilin belli. büyük ihtimalle bir sonraki mesajda "benim zevkime ve ihtiyaçlarıma" kelimelerinden dolayı zevk seviyeme ihtiyaçlarıma laf edeceksin. çünkü insanlar ne olursa olsun zevk ve ihtiyaçlarını senin söylediğin tv ye uydurmak zorunda. o en yenisi çünkü. kontrast daha yüksek ondan yani.

tam ülke insanı profilisin. gram saygı yok, gram empati yok, gram mantık yok.

zaten seviyemi yeterince düşürdüm. cevap falan yazmayacağım artık.
    Görmemişssin.......Ezbere dayalı aynı bilgileri atma...

• Samsungun genel sorunları...

Samsung 8 Serisi TV'de Ekran Aydınlanma Sorunu!
    Samsung 55nu8000 model televizyonda alt yazı çıkınca ekran aydınlanması problemi: Netflix'de film izlerken her filmde alt yazı çıktığında ekranda aydınlanma yaşanmaktadır. Servis gelmiş olup bu durumun normal olduğunu belirtmiş ve genel merkeze yönlendirmiştir. Ancak genel merkez dürüst davranmayıp servisin aydınlanma görüp çektiği videolardan aydınlanma görmediğini belirtmiştir. Bariz bir şekilde alt yazı çıktığında görülen aydınlanma probleminin genel merkezce dürüst davranılmadan görülmediğinin söylenmesi Samsung'a yakışmayan bir tutumdur.

Ancak en önemlisi bu kadar ileri teknoloji bir cihazı bu şekilde bir sorunla nasıl piyasa sunabilirler? Sorun olduğunu kabul edip önlem almak yerine itiraz etmek yakışır bir davranır mı? Bu sorun ile bu kadar pahalı bir televizyonun kullanmak istememek tüketici olarak en doğal hakkımken Samsung hiçbir şekilde arkamda durmamıştır.

• Bir tv sadece panel değildir.6000 lira verip yüreğiniz yanmasın...

• Samsung 55Nu8000 Video Açamıyor
    USB bellekten laptopta açan tüm filmler ve alt yazılar açılmıyor.tv'yi dün aldım henüz. Filmle alt yazıyı aynı isimli yaptım aynı klasöre koydum yine olmadı. Sebebini bulamadım maalesef. Bu nasıl TV böyle? Acaba güncelleme ile ilgilimi ama TV yeni kurulur kurulmaz açmıyor.

hocam şunları neden kaale alıyorsun sen gereken bilgiyi ver geç..

alacak olanda okusun kendisi karar versin..

bunlar dünyadan bi haber insanlar hala bir markadaki tüm modellerin ekran yansıma performansının aynı olduğunu sanıyor güneşli odada izlenmezmiş diyor

bak ne yazmış

''samsung tv nin ekranını göremiyordum arkadaşta perdeleri açtığında. adamın aklı gitti bana geldiğinde. bahsettiğim ezme mantığı bu işte. neyi sevdiğini neyi istediğini bileceksin. bu şekilde satın aldığın şeyden mutlu olursun. burada 1000 tane mesajda bunu anlattık ama hala anlamıyorsun.''

haberi yokki samsungun tam parlak ekranlı parlaklığı üst düzey olan modelleri güneşli odada cam gibi yansımasız görüntü verirken ips panelleri sönük kalacak bu bilgiye bile sahip değil..

nu8000 altyazı örneği vermiş yazılımla bunun düzeltiğinden bile haberi yok..

ben bunlar gibi hiçbirşey bilmeden çok şey bildiğini sana insanlara hem üzülüyorum hemde içi boş özgüvernlerine kahkaha atıyorum..

ayrıca beni ezebileceği tek yer rüyaları orda bile aklını alırım

LG 2018 SK Serisi TV Tavsiye

soldaki sk8000 sağdaki q7 serisi

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Kardeş ade başka kapıya....

sen işine bakacaksın canım istediği zaman istediğim konuya kurallar dahilinde istediğim yorumu yaparım bu konuda onlardan birisi..

işine gelmiyorsa beğenmiyorsan rahatsız oluyorsan bloklarsın yada konuya girmezsin bana boş tatava yapma..
  • By by

şimdi reklamları izlediniz
    İnternet 90 larda güzeldi aşırı yavaştı falan ama girenlerin kalitesi belliydi. Gerçekten kaliteli arkadaşlıklar falan kuruluyordu. Sonra İnternet cafeler açıldı. İpini koparan girmeye başladı. Chat odaları vs rezil bir hale geldi. Şimdi telefondan bile herkes Burada.
    Elemanlar muhtemelen firma çalışanları. Ya da hayatta Bi halt olamayıp böyle forumlarda orda burda kendini belli etmeye çalışarak tatmin olmaya çalışan tipler. Başka açıklaması yok bunun. 25 yıldır İnternet kullanıyorum bu tiplerle en uzun diyaloğum malesef bu oldu. Komik bir ülke. Güzelim başlık ne hale geldi ya.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.