< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xotlii -- 11 Haziran 2018; 15:13:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xotlii -- 11 Haziran 2018; 15:13:25 > |
aahh yeter be.
senin küçümseyen tavırların bu işi bilmiyorsunuz biz biliyoruz tavırların yüzünden söyledim onu. tüm yorumların bizi küçümsemek üzerine. söylediğimin arkasındayım. senin gibi sadece "performans" değil 20-25 yıldır yürüttüğüm projelerin satınalma kararlarını verdiğim mesleğimin kazandırdığı tecrübeyle "ihtiyaç-beklenti-fiyat-performans" kapsamında değerlendirebildiğim için de bu konuda senin benim yanımda esamen okunamaz. bir saattir sana anlatıyoruz neden bu cihaza karar verdiğimizi. alırken hangi kriterleri gözönünde bulundurduğumuzu. burada insanlara bu cihazın alın diye tavsiyede bulunmadığımızı. bunu anlayamayacak seviyede olduğunu düşünmemeye çalışıyorum. kimse bu seviyede olamaz bir yerden sonra anlar. anlamıyorsa ağır troldür. dediğim gibi bir saattir anlattığımız şeyleri anlamıyorsan ya ağır trolsün, ya da insanları kızdırıp arkalarından gülüyorsun. evet beni kızdırdın. kızdığım kişi sen değilsin ben kendimim hala oturmuş sana bi şeyler yazıyorum. bu son postunda kendimi anger management filmindeki uçak sahnesindeki adam sandler gibi hissettim ya. şaka gibi. hocam git. git. gerçekten git şu başlıktan. git te bilgi paylaşılmaya devam edilsin şu başlıkta. |
Önemseme değil...Sen panel takıntılı yorumlar yapıyorsun..Bir tv sadece panel değildir...Sk modelindeki panelde ekstra yeniliklerden ötürü renk görseli mükemmel seviyede..Görüntü netliğide gayet başarılı...Tek sıkıntı siyalarda tam siyah değilde gece görüşünde hafif gri ton görünme olayı.Onuda işi kıllatan adam anlayabilir....Oda ayarlardan dinamik kontrastı ele aldığın zaman net siyahı yakalıyorsun...gri algılanmıyor...çok gereksiz polemikler oluşturup insanları yanlış yöne çekiyorsun...
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanhnr -- 29 Haziran 2018; 22:51:36 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 29 Haziran 2018; 23:55:43 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 29 Haziran 2018; 23:56:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|