hocam dalgalanmalar şeritler hakkındada bi yorumu varmı onlarda tuhaf görünüyor |
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (14. sayfa)
-
-
o zaman olayın özeti şu siyah ağırlığı sahnede ekranın büyük bölümünü kaplıyorsa oled daha çok detay gösteriyor eğer siyah alanlar azsa samsung daha fazla detay gösteriyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: RNNNhocam ne demek istediğinizi anlayamadım ama o fotoyu paylaşma sebebim oledin öyle görünmeyeceği karşılaştırmanın sağlıklı olmadığını anlatmaktı...
Hocam vallahi ben de sizi anlayamıyorum. Sonraki arkadaşlar da görüntünün o şekilde olması gerektiğini söylemişler. Çok fazla teknik bilgim yok ama en iyi görüntüyü oled ler veriyor diye biliyorum. Yani paylaşım yaparken biraz daha dikkat edin bence. İyi günler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oledlerdede black crush durumu yıllardır var yani oledlerde bu konuda mükemmel değil hatta sony bu sıkıntıyı çözmek yada en aza indirmek için 1-2 yıl önce conrast booster diye bi özellik eklemişti oled modellerine bariz iyileşme olmuştu ama yinede tam led ayarına gelemediler bu konuda yukardada görüldüğü gibi her durumda oled daha fazla detay göstermiyor...çok fazla teknik bilgim yok diyorsunuz ama üstü kapalı şekilde ben yanlış şeyler konuşuyorum paylaşıyorum gibi yorumlar yapıyorsunuz halbuki alakası yok sadece bu durumu konuşuyorum neyse uzatmanın bi anlamı yok sizede iyi günler
-
Hocam paylaştığınız resimler yanlış, yani doğru aslında ama sizin ifadeleriniz yanlış. Oled göstermesi gerekeni gösteriyorken, diğeri göstermiyor. Size de iyi günler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam uzatmaya gerek yok diyorum hala art niyetli yorumlar yazıyorsunuz...yukardaki mesajda ne yazmışım karanlık sahnelerin yoğun olduğu senaryolarda oled samsungdan daha çok detay gösteriyor ama tersi durumlarda yani siyahların yoğun olmadığı sahnelerde samsung daha çok detay gösteriyor resimde görüldüğü gibi bunun neresi yanlış size göre?oled sahibisiniz diye umarsızca savunmaya geçip artniyetli şekilde karşınızdaki suçlayacak mesajlar yazmak yerine keşke ilk önce okuyup anlasanız...bıktım artık iş bilmeden malını savunacağım diye her konuda aynı saldırıları yapan insanlardan allah aşkına daha oledleirn black crush durumundan haberiniz yok yıllardır oledlerin parlaklıkla beraber en büyük sorunu buydu halada yukarda görüldüğü gibi devam ettiği halde bunları bilmeyip görmeyip konuyla alakasız ezber yorumlar yapanlardan aynen hocam en iyi tv sizin tv niz her konuda en iyisi yeterki mutlu olun...
-
-
bir insan bilgi sahibi olmadığı bi konuda neden karşısındakini anlamadan olayın özünü bilmeden neden direk saldırıya geçer? bu kadarmı malınıza aşıksınız sizin gibi malına aşık insanlar yüzünden insanlar işin gerçeğini öğrenemiyor biz yazıncada marka düşmanı ilan ediliyoruz komediye bakın...
-
Hocam, o ilk paylaştığınız posta yazmamışsınız ki onu. Sonra gelen yorumlara göre yazmışsınız. Benim öyle bir niyetim yok. Çok da önemli değil. Çoğu aynı geliyor gözüme. Sadece 43 inçlik bir tv bakıyorum 2.1 çıkışı olan Ps5 için. O yüzden takip ediyorum bu forumu.
Umarım güzel tv ler çıkar yakın zamanda. İyi günler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
birde benim paylaştığım fotolara bakın hocam netflix içerikleri yanıltır oledden daha iyi demiyorum ama bu karşılaştırma pek sağıklı değil neden derseniz oledin duruma bakın
üstteki yorumu yazdım ne var bu yorumda? karşılaştırmanın sağlıklı olmadığı düşündüğüm için daha sonra arkadaş durumu belirtince bende aydınlık sahne ve karanlık sahne karşılaştırmasını anlattım yani yazdıklarımda yanlış olan sizi rahatsız eden kısım ne?
-
RNN kardeş, OLED konusuna da mı geldin? : D
-
Hocam onun gezmediği konu mu var bırak takılsın daha 2021 ler gelsin bunlar en iyi günlerin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 18 Nisan 2021; 19:47:1 >
Hocam ay sonu belli olacak satış fiyatıquote:
Orijinalden alıntı: 7Mhz
C1 için fiyat tahmininiz var mı arkadaşlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764DRNN kardeş, OLED konusuna da mı geldin? : D
Hocam kambersiz düğün olur mu?
Hangi konu hareketli ZAMSUNG elamanı oraya düşüyor ,konu başlığını okumadan yorumlar yapıyor eline gecen neyse emin ol kendi bile bilmiyor, daha bunun kankası yok piyasada oda diğer ay düşer foruma 2021 modeller gelince
İyi forumlar.
-
Hocam cok ney sekilde izah etmissiniz karanlik sahnede evet oled 1 afim onde ama renkli kisimlatfa samsung daha iyi duruyo yani sole diyin karanlik seven oled alsin diyinki arkadas anladin oled tvn varsa onunda eksilerini solemek tabikide herkezce faydali bir bilgi sonucta milyarlar veriliyo bu aleylere ama anlamak istemeyrnlere bence ustune gitme herkez anladi anlatmak istedigini saygilar
Tabikide yazacak resimlerde zatrn belli oluyor onun bisey solemesine gerek yokki sen oled kullaniyosun diye eksilerini artilarini silemiceklermi oled karanlik sahnelerde zaten daha iyi oldugunu soluyor fanboyluk yapniyor ama renk kisimlatinda yani detaylarda damsung daha iyi bem sony kullaniyorum kjmseyide savunmuyorum ama hakli olan insanida savunurum
Hocam ben oled kullanmıyorum ama yaptığı klasik şeyi söylüyorum tavsiye vermek için söylemiyor sırf eleştiri yapmak veya eksiklerini bulmak için yapıyor. Neyse hocam bu şahıs için sizinle tartışmam ben sadece fikrimi söyledim. Daha Türkiye ye gelmemiş bir cihaz için nedir ne değildir görmeden karar vermek olmaz yani demi
Dostum ben resimde gordugumu doluyorum adam oled almayin demiyoki kotulemiyoki resime gore yorum yapiyoki bence hakli turkiyeye gelmesine gerek yokki yurt disinda kullananlar var test yapanlar var sonucya bunlara tonlarca para veriliyo bundan onun ne gibi bir cikari olabilir
O kadarini hatirlamiyorum acikcasi sadece bu sahne bana da cok ilginc gelmisti o yuzden aklimda kaldi.
Bu seneki modellerde biraz kisisel tercihler one cikacak gibi. Taraf tutup savunmak cok da mantikli gelmiyor bana.
Her tv nin avantajlari ve dezavantajlari illa ki var. Her ne kadar bu sene icin takip listeme Sony XJ95, Philips 9636 ve Samsung qn90a i almis olsam da oled benim gorsel zevkime daha fazla hitap ediyo. C1 ve digerleri umarim yurtdisindaki gibi gorece makul fiyatlara cikar da herkes istedigini alabilir...
Ya hocam tamam dedim neden olayı bi ileri noktaya taşıyorsun senle alakası bile yok derdin nedir sadece ben mi demişim hem. Senin bilmediğin olaylar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X