Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.841
Cevap
153
Favori
457.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C1 için fiyat tahmininiz var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Mhz

C1 için fiyat tahmininiz var mı arkadaşlar?

48” = 11.999

55” = 14.999

gibi bir şey bekliyorum :d

• RNNN kullanıcısına yanıt

Valla adam isi biliyor cok hakli bendeki sony55xf9005 bendeki parlaklik 1000nits halada kararsizim satip oled alayimmi

• ProGamer67 kullanıcısına yanıt

XF9005 çok efsane bir televizyon hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

48” = 11.999

55” = 14.999

gibi bir şey bekliyorum :d

Alıntıları Göster

65'' g1 ve c1 için ne diyorsuınuz ,tahmin olarak peki hocam ?

• sculpneo kullanıcısına yanıt
    Nasıl daha iyi dostum göz var izan var

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]
    LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiseeman -- 18 Nisan 2021; 1:26:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Wiseeman kullanıcısına yanıt

resimlere bakınca size hak verdim lg daha iyi ve ben mi yanlış gördüm diye tekrar izledim videoyu,

hareketli sahnelerde özellikle oyunlara dikkat edildiğinde, parlaklık seviyesinden dolayı karanlıkta kalan ayrıntılar lg de görünmezken ve bazı renkler matken,

samsungda çok net göründüğü için daha çok beğendiğimi farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 18 Nisan 2021; 2:7:22 >
  • LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]
    LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]

• Wiseeman kullanıcısına yanıt

birde benim paylaştığım fotolara bakın hocam netflix içerikleri yanıltır oledden daha iyi demiyorum ama bu karşılaştırma pek sağıklı değil neden derseniz oledin duruma bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

birde benim paylaştığım fotolara bakın hocam netflix içerikleri yanıltır oledden daha iyi demiyorum ama bu karşılaştırma pek sağıklı değil neden derseniz oledin duruma bakın

Bu görüntü nereden acaba? Philips 805 oled kullanıyorum. Ben de kendi televizyonumdan bakmak istedim bu lekeler var mı diye.

• emre00 E kullanıcısına yanıt

demonun adını bilmiyorum hocam

Hocam yaklaşık 7 8 aydır oled kullanıyorum. Hiç böyle bir şeye denk gelmedim.

bende karşılaştırmanın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum oledde yapısı gereği o tarz bi resim olmaz zaten yukardaki mesajdada onu belirttim

Peki o resimdeki amacınız ekrandan görülen lekelere dikkat çekmem değil miydi hocam? Yanlış mı düşünüyorum ben yoksa?

hocam ne demek istediğinizi anlayamadım ama o fotoyu paylaşma sebebim oledin öyle görünmeyeceği karşılaştırmanın sağlıklı olmadığını anlatmaktı...

• quote:

bu işte bir hata var sanki, tam tersi olması gerekmiyor mu ? siyah söz konusu çünkü

• çekimde bi sıkıntı var bence aklıma başka bi ihtimal gelmiyor o yüzden karşılaştırma bana pek sağlıklı gelmedi bazı sahnelerde ışık sürekli değişiyor

• Ben bu videoyu izledim. O testte aslinda soldaki Oled paneldeki goruntunun dogru oldugunu, yani koselerde bir isik olmasi gerektigini baska bir monitore de baglayarak test ettigini belirtiyor. Samsungdaki asiri agresif local dimming algoritmasinin burada maksadini astigini ve o isigi ortadan kaldirdigindan bahsediyor.

Yani bu alisik oldugumuz oled tanitimlarindaki pitch black backgroundlu bir goruntu degil. Orada o isik mevcut ve oled bunu gosterebilirken qled karartmayla ayrintiyi kaybetmis oluyor.

• quote:

Oled de öyle olması imkansız.Soldaki samsung olsa tamam derim.Bu videyu izledim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.