Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.841
Cevap
153
Favori
457.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

• 8k 120 fps oyun oynamak ne güzel olur be. Param olsa hemen kurarım sistemi. Yav 5 yıldır 2 kapılı palio arabayı degiştremedim 8k 120 fps hayalleri kuruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafanmi guzel hocam daha 4k bile ok oturmadi vede tvlere o kadar para cerilmez en fazla 13 bin

• quote:

Orijinalden alıntı: ProGamer67

Kafanmi guzel hocam daha 4k bile ok oturmadi vede tvlere o kadar para cerilmez en fazla 13 bin

Fotoğraftaki siz misiniz hocam, saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam son 3 yıldır yeni serilerde yaşayan 1 kişi şuana kadar çıkmadı bilginiz olsun, B7,C7modellerinde yaşandı bu serilerden sonraki üretilen ürünlerde yaşanmadı

Alıntıları Göster

Hocam buna inanmak istiyorum ama inanamıyorum :)

• Reisin incelemesi geldi:

• Bu kişinin incelemelerini bende beğeniyorum güzel test ediyor çoğu TV karşılaştırmasını izledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Hocam buna inanmak istiyorum ama inanamıyorum :)

Alıntıları Göster
    Hocam inanıp inanmama size kalmış yaşayan varsa buyurunsun yazsın, bu yanma muhabbeti uzun süredir yaşayan yok ama eskiden yaşayanlar üzerinden konu devam ediyor, devam ettirende Samsung elamanları seneye Samsung LG OLED panel tvleri cıkarıp ve piyasaya sürünce onlarda çamur atamayacak bu olayda kapanıp gidecek
    İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Reisin incelemesi geldi:

• Hocam aynı durum wv dsg içinde yıllardır xxx senesinden sonra düzeldi falan deniyor ama düzelen bir şey yok :) Oled i bilemiyorum siz daha yakın takip ediyorsunuz... En son B7V model olan patlamıştı yakın arkadaşımda... O model de 3 senelik falan...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

Hocam aynı durum wv dsg içinde yıllardır xxx senesinden sonra düzeldi falan deniyor ama düzelen bir şey yok :) Oled i bilemiyorum siz daha yakın takip ediyorsunuz... En son B7V model olan patlamıştı yakın arkadaşımda... O model de 3 senelik falan...
    Hocam aynen ben yaşanmadı demiyorum zaten son 3 sene derken B7 ve C7 modellerinden sonra yaşanmadı diyorum
  • 2021 LG OLED 8K l Redwoods 8K HDR 60fps
  • LG C1 Oled HDR & SDR Test Against LG CX Oled | Very Surprising Results!!
  • Yeni modellerin geliş tarihleri belli oldu mu? C1 veya G1 için bekliyorum ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkandrgn

Yeni modellerin geliş tarihleri belli oldu mu? C1 veya G1 için bekliyorum ben de.

Mayıs ayının ilk haftası gelecek hocam.
  • Bakin bu videoda gecen seneki fiyatlara göre daha dusuk oldugu yurt disi fiyatlarininin ve c1 ile g1 farkindan bahsedilmis . Turkce olarak guzel bir video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 17 Nisan 2021; 23:35:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Bakin bu videoda gecen seneki fiyatlara göre daha dusuk oldugu yurt disi fiyatlarininin ve c1 ile g1 farkindan bahsedilmis . Turkce olarak guzel bir video

• LG C1 OLED ve LG G1 OLED: Aralarındaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Bakin bu videoda gecen seneki fiyatlara göre daha dusuk oldugu yurt disi fiyatlarininin ve c1 ile g1 farkindan bahsedilmis . Turkce olarak guzel bir video

Link çalışmıyor.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.