Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.841
Cevap
153
Favori
457.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar selamlar, nokta hatasiz lg 65c1 urunumu tasinma nedeniyle satiyorum. Urun yilda 3-4 ay kullanildi aldigimdan bu yana. 5 yil ilave sigorta yapilmisti aldigimda. Kullanim saati oldukca dusuktur. Izmirde yerinde gorup istediginiz testi yapabilirsiniz. Dm ile iletisime gecebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.40.87 güncellemesi gelmiş.
    Konu o kadar geberik ki deneyen oldu mu diye sormuyorum:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık bir buçuk yıldır LG C1 kullanıyorum. Memnunum çoğunlukla oyun oynarken kullanıyorum tv hafta sonları haricinde çok açtığım yok.

Piyasayı hiç takip edemedim üzerine çok gelişmiş modeller geldi mi yoksa hala piyasanın en iyilerinden biri midir merak ettim

• Arkadaşlar merhaba; 65G1 kullanıcısıyım bugün Modül Kartlı digiturk bağlattım, modül kart kullandığım içim uydu receiver olarak televizyonumun kendisinin olanı kullanıyorum ancak digiturk kanalları ileride ve çok dağınık genelde de kanallarımın düzeni bozuk zaten, teknik servisi bana internetten araştırın bu tv için Digiturk kanal listesi paylaşanlar vardı flash disk ile oradan alıp tv de kurabilirsiniz dediler, böyle bir liste olan arkadaşım mevcutmudur varsa benim paylaşıp tv ye nasıl yükleyeceğim konusunda bana yardımcı olabilir mi?

• 2021 kasımda aldığım 55C1 hakkın rahmetine kavuştu. Taşınırken rahmetli olmuş.... Daha önce başına gelen var mı?

• Bir sorun mu yoksa normal mi çözemediğim için sizlere danışmak istediğim bir konu var.

PS5 ve Xbox Series X kullanıyorum 120 FPS oyunlarda kontrol ettiğimde 119 FPS değeri alıyorum. Önceleri böyle değildi 120'yi görüyordum.

Kaliteli HDMI kabloları kullanıyorum. Tekrardan HDMI kurulumlarını, görüntü ayarlarını falan yaptım ama yine de FPS değerini tam alamadım.

Sebebi ne olabilir sizce?

• Arkadaşlar merhaba LG 65G1 Oled kullanıcısıyım sadece beyaz sahnelerde kar sahnesi vb. ekranın sol tarafında özellikle sol alt tarafta pembe bir leke çıkıyor ben bunu sadece beyaz sahnelerde görüyorum belki başka sahnelerde de oluyordur ama beyaz belli ediyor baya. Başka sahnelerde herhangi bir sıkıntı yok tv de Böyle bir sorun yaşayan oldu mu ve yaşadıysa nasıl bir çözüm üretti veya ne yapmamı tavsiye edersiniz, panel değişimi yaparlarsa falan bir sorun yaşarmıyım birde baya eskidi artık parçası varmıdır bu arada TV nin garantisi bitti fakat Koç Pazarlamadan aldığımda 5 yıl sigorta yaptırmıştım.

• Tolga Han06 T kullanıcısına yanıt

Şurdaki gibi, boydan boya şerit halindeyse normal. Evo panellerde oluyor.

• Sorun olduğunu sanmam. FW güncellemesi falan aldıysa, TV'nin göstergesi değişmiş olabilir. Gerçekte 119 küsüratlı bir değerdir, onu göstermeye başlamıştır. Zaten VRR kapalıysa, FPS yerine konsoldan gelen sabit Hz değerini gösterir.

Kumandadaki yeşil tuşa art arda 7 kere basınca, detaylı info ekranı çıkıyor. Orda tam küsüratlı değer yazar. VRR açıkken FPS göstergesi işlevi de görür.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. FW sonrası olmuş olabilir dediğiniz gibi. Eve geçince yeşil tuşla detaylı infoya bakacağım. Teşekkür ediyorum bilgiler için.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Bu bir hatalı görünüm bana hiç normal gelmedi hocam ama ilginç

• bizim televizyonlarda digitürk modül kullanıp 4K izleyen var mı? Varsa deneyimini paylaşabilir mi?

• 65 C3 arıyorum satmak isteyen varsa dm den yazabilir. istanbul

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt

LG OLED C1 televizyonumda iki yıldır Digiturk modül kullanıyorum ve 4K yayınları izleyebiliyorum.

Sizin merak ettiğiniz nedir?

• lazzaro L kullanıcısına yanıt

Hocam en baştan beri yanıtların için teşekkür ediyorum.

Kanal sıralamasını yaptık, eski receiver kutuyu iade ettik ve modülü taktırıp 4K yayın açtırdım.

çiçek gibi oldu şu anda hem tek kumandaya düştük hem receiver donuyodu takılıyodu eskiydi ondan kurtulduk hemde ne kadar olursa olsun yalandan da olsa 4k maç izlerim.

bide servis elemanı agbi modülden çok sikayet alıyoruz vs.. diyodu.. bence 10 numara olay ne kast etti acaba

• kvadankpakal kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Yeni modülünüz hayırlı olsun.

Modülün bir avantajı da şu: Diyelim ki haftaya bir arkadaşınızın ya da bir akrabanızın evine gideceksiniz. Modülü cebinize atıp, o evde de maçları izleyebilirsiniz.

• Selamlar bende oled b16la var. Panelde tek düz bir çizgi oluştu garanti bitimi paneli değiştirdim. Ancak eski panel bende. Sorum şu bilen varmı bilmiyorum bu panel aynı yıl veya farklı bir yıl üretilen a1 b1 c1 veya g1 bir kasayla uyumlu mu. Yani eski paneli kırık farklı bir model de olsa oled bir kasa ile bu paneli kullanabilirmiyim. balkon için vs. düşünüyorum. Çünkü başka bir arızası yok. Ve piyasada değişik paneli kırık kasaları ucuza veriyorlar. Böyle bir kombinasyon mümkün mü. Bilen vardır belki diye düşündüm.

• wardstone kullanıcısına yanıt

Bende buna benzer olmuştu. Beyazdı genelde bendeki o çizgi. Oledcare yaptığında geçiyor o sonra tekrar çıkıyor. Sıkıntı çıkarıyor beyni yakıyor. Oled b1 idi benim de panel değiştim geçen ay 22k mal oldu.

• c1 kullanan arkadaşlar son sürüm firmware yükleyince filmlerin içindeki seslerin kaynagını gösteriyor mu mesela dublaj 1 tv dublaj 2 vcd gibi bende sadece türkçe veya ingilizce oldugu yazıyor hangi dublaj oldugunu dinleyince anlayabiliyorum külfet oluyor yok yere

• Merhaba,

LG OLED 48C1 versiyona sahibim. Xbox Series X aldım.

Tv'den en iyi verim almak için önerileriniz neler

Oyun Yöneticisi modu bulunuyor ama sizin tavsiye ettiğiniz ayarlar var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.