Bilgi için teşekkürler. Sanırım riske girmemek en iyisi ozaman. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (340. sayfa)
-
-
Bugun Vatan’dan 48C1 satin aldim, kutunun acilmamis olduguna eminim. Ama fabrika uzerinden sifirlanmis olarak ciktiysa bilemem. Yeni tip panel ve kutu fabrikadan cikmis gibi tertemiz duruyor.
Oyun icin baktigimdan aslinda 42C2 almak istiyordum, ama kapali kutu bulamadim. Almayi dusunenler kacirmasinlar, internetten alirsaniz gelen kutu icinize sinmezse iade edersiniz. Ya da gidip subeden gorerek alin, bence denemeye deger.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 4 Temmuz 2023; 23:7:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi günlerde kullanın. Üretim tarihi nedir bakma ya da sorma imkanınız oldu mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkur ederim, henuz kutuyu actirmadim. Kutu uzerinde yaziyorsa bakabilirim simdi?
Ben de bilmiyorum. Açıldıktan ve kurulduktan sonra izlenimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Almak ile almamak arasında gidip geliyorum çünkü.
Hocam evde G serisi Oled kullaniyorum, performans olarak izlenimlerimi merak ediyorsaniz dusunmeye gerek yok hocam, hemen alabilirsiniz. Ben oyun icin aldim bunu, aslinda 42C2 bakiyordum ama kapali kutu bulamadim. Mecburen 48” aldim.
Kapali kutu olup olmadigi konusu sans isi, kutuyu gozunuzle gorup subeden alabilirsiniz, ya da internet uzerinden alabilirsiniz. Begenmezseniz iade edersiniz. Fabrikadan sifirlanip cikmissa bir sey diyemem, ama onda da sorun gormuyorum acikcasi.
vatanda taksitli fiyatı 23.489 o da 900 dolar gibi bir şey yapıyor. ülkemizdeki oled fiyatlarına göre bedava gibi bir şey ama bedava peynir fare kapanındaydı :). bende şansımı deniyorum daha kargoya vermemişler bakalım nasıl bir şey gelecek. gelince fotoğrafını atarım kutunun
-
Arkadaşlar merhaba, Digitürk bağlatacağım da modül kullanabiliyoruz değil mi bu televizyonlarda ?
-
Hocam tv geldi mi ? Kutu vs nasıl ?
daha kargoya vermemişler. adana seyhandan gelecekmiş horoz lojistik haftada bir uğruyormuş. bugun tam bir hafta oldu
-
Evet, kullanırsınız.
-
Merhabalar. Bilgi olması amacıyla yazıyorum. Burada okuduğum yorumlar neticesinde karar verip vatan bilgisayar internet sitesinden ikinci tv olarak c1 48 satın aldım. Hızlı bir şekilde teslim ve bugün kurulum gerçekleşti. ( İstanbul). Öncelikle ürün sıfır ve teşhir -iade vs değil. Servisten gelen arkadaşlar oldukça ilgili ve yardımı oldular. Piksel testi ve vertical banding de dahil olmak üzere testleri beraberce yaptık. Panel evo. Tv gerçekten güzel. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.
güle güle kullanın. satın aldıktan sonra 9 gün geçti hala kargo firması gelip almamış mağazadan. adana seyhandan gelecekmiş ve adana horoz lojistik google yorumları akla zarar durumda. ben umudu kesmeye başladım bu tv'den.
-
Teşekkürler. Ben de horoz ile ilgili yorumları gördükten sonra “kolay gelsin “ firmasını seçtim seçeneklerden. Amazon da onlarla çalıştığı için biliyorum. Oldukça iyiler. Onu deneyebilirsiniz.
Müşteri hizmetleriyle konuştum. Maalesef o bölgeden kolaygelsin alım yapmıyormuş. Başka firmaylada gönderemiyoruz diyor. ümidi kesmeye başladım tvden.
-
Sonunda geldi. Evo panel mi anlayamadım
-
Evo Panel
Arkadaşlar LG C1'de wifi'da max ne kadar hız alıyorsunuz?
Ben 40 civarı alıyorum ama bağlantım 100 mbit. Ekstra usb wifi dongle kullanmayı düşünüyorum. Çünkü tv'nin içerisindeki wifi kartı yüksek hız desteklemiyormuş sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mow_ -- 20 Temmuz 2023; 11:39:52 > -
Hayırlı olsun. Benim de aynı şekildeydi kutu. Şuana kadar çok memnunum. Güzel günlerde kullanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X