< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (339. sayfa)
-
-
Hocam duvara asarak mı kullanacaksınız? -
Evet 👍🏼
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LG OLED 55G2 -
Fiyat bilgisi alabilir miyim ve taksit
Hocam hangi şehirdesiniz?
Hangi kredi kartınız var isterseniz pm den devam edelim? -
Lg G2 55” aldım Burak Bey den arkadaşlar. Gelince foto paylaşırım 🙋🏼♂️
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
lg 48c14 aldım ama paneli bilmiyorum bu mevzu çok önemli bir durum mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok önemli değil. WBE (Evo) panellerin ömür ve dayanımı daha uzun, ama C1'deki WBC'ler de iyi. Görüntüde ise bir fark olmaz. C1'de yeni panel aktive edilmediği için.
48 inç'lerde WBE çıkma ihtimali daha fazlaydı. Sizin aldığınız son üretimse büyük olasılıkla WBE'dir.
Anlamanın kolay yolu var. Model kodunda, sondan 4. hanedeki harf W veya P ise WBE, Y veya Q ise WBC.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 30 Haziran 2023; 13:20:58 >
Kutuya bakmak hiç aklıma gelmedi hocam ama anladığım kadarıyla önemi yok o zaman :)
Son 1 kutu kalmıştı zaten yeni üretimdir diye umuyorum :)
Teşekkürler
-
Çıktığı dönem aldığım C1’e 2 kez hard pixel refresh geldi. Yani sanırım ortalama 5000 saatlik kullanımla yazıyorum merak edenler için;
Sadece PC + PS5 bağlı şekilde, oyun + film + vs için kullanıldı.
Gündüz full ışık, gece kısık kullanıldı (yakın mesafe)
Statik icon’lar ve oyunlardaki gereksiz HUD’lar kapatıldı.
Dün aklıma geldi, RGB test ettim. Hiçbir burn-in izi yok. İlk günkü gibi maşallah. 5 yılı tamamlasın, o dönem yine LG OLED 48 “ alacağım.
Hocam 48” 2,5mt izleme mesafesi, günlük kullanım + ps5 için tavsiye edermisiniz bu tvyi ?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D
Çıktığı dönem aldığım C1’e 2 kez hard pixel refresh geldi. Yani sanırım ortalama 5000 saatlik kullanımla yazıyorum merak edenler için;
Sadece PC + PS5 bağlı şekilde, oyun + film + vs için kullanıldı.
Gündüz full ışık, gece kısık kullanıldı (yakın mesafe)
Statik icon’lar ve oyunlardaki gereksiz HUD’lar kapatıldı.
Dün aklıma geldi, RGB test ettim. Hiçbir burn-in izi yok. İlk günkü gibi maşallah. 5 yılı tamamlasın, o dönem yine LG OLED 48 “ alacağım.
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
Merhabalar. Şuan vatanda 48C1 satışta. Bu modeller yeniden mi üretiliyor ? Yoksa eski stoklar mı bunlar ? Bilgisi olan var mı ?
bugün bu forumda yazılanları okumadan vatandan 48c1 siparişi verdim. vatandandan tv alıp normal deneyimi olan yok gibi. bugun yarın kutu gelir. neye dikkat ediyim. ikinci bant çekiliyse kutuyu direkt teslim almasam mı? yazılanlara bakılırsa teşhir ürünü bile gönderdikleri olmuş.
-
Bayram arifesinde verdiğim sipariş bugün teslim edildi tek bant kutuda herhangi bi sıkıntı yoktu
Hocam ne gibi problemler olmuş vatanda ? Ben de aynı tv sipariş vermeyi düşünüyorum. Hepsini okuyamadım yazılanların.
forumda biraz gezindim bazıları gelen tv nin kutularını paylaşmış sokağa atsan alan olmaz. haşat şekilde. geri gönderen çok var. birde teşhir ürünü şüpheli ürünlerden şikayet etmişler. kutuyu tekrar bantlayıp göndermişler. birde kutuda tek bant vardı ama kutunun altınıda bantlamışlar bende teslim almadım diyen var. kutuyu alttan açıp üst bandı ellememek gibi bir olayda varmış.
-
Arkadaşlar şuan c1 in satışta olması mümkün değil. Sizlere gelen ürünler , başka firmaların ellerinde kalmış sıfır yada teşhirlerden (servisler aracılığı ile) fabrika saati sıfırlanmış TV ler olabilir. Bunu sizler anlayamazsınız. Basit bir fön makinesi ile koli bandını ince şekilde söküp yeniden yapılabilir.
Bu vakte kadar yazdığım yorumların hepsi gerçek. Bu yüzden buradaki diğer satıcı arkadaşlar zaten yalanlayamıyor. İhtiyaç duyulduğunda her firma, satış için aynı taktiği yapar. Samsung siemens lg hepsi.
Aklınızın bir köşesinde yer edinsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 4 Temmuz 2023; 21:57:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X