Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.841
Cevap
153
Favori
457.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene sanırım küled çakallığının sonu olacak. 2021 modelleri de çamur panellerle geliyor :@

Q60A:

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]

Q90A:

Samsung, çok iyi reklam yapabilen bir firma. Haberlerde bahsi geçen OLED panel satın alımını tamamladıktan sonra LG'den, yeni bir isim duyurup cayır cayır reklamı da basıp yeni modelleri çatır çatır satar OLED TV'lerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 13 Nisan 2021; 10:39:57 >

• Hocam böyle şeyler paylaşma fanlar gelir seni linç eder LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] kimse alamaz seni ellerinden LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] dikkat et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

Hocam böyle şeyler paylaşma fanlar gelir seni linç eder  kimse alamaz seni ellerinden  dikkat et.

Hocam inan umrumda değil. Marka / model fark etmeden kötü özellikleri çatır çatır paylaşıyorum forumda. İnsanlar paralarını çöpe atmasın.

• Anladım hocam ama nedense kötü yönlerini görmek istemeyenler oluyor o yüzden dedim. Tabi işin esprisi ama 2021 ler daha da kötü mü olacak sanki git gide eskiyi aratır olacak sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E502C764D

Bu sene sanırım küled çakallığının sonu olacak. 2021 modelleri de çamur panellerle geliyor :@

Q60A:

Q90A:

Samsung, çok iyi reklam yapabilen bir firma. Haberlerde bahsi geçen OLED panel satın alımını tamamladıktan sonra LG'den, yeni bir isim duyurup cayır cayır reklamı da basıp yeni modelleri çatır çatır satar OLED TV'lerinde.

Aynen öyle olacak hocam bakalım

• LG oled panellerde çok matrah değiller adeta kullanat paneller

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Aynen öyle olacak hocam bakalım

Alıntıları Göster

Şimdi baktım nu8000 bile daha yüksek puan almış

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

Şimdi baktım nu8000 bile daha yüksek puan almış

Alıntıları Göster

OHA! Değerlere bak, ne güzel modelmiş bu böyle!!!

Bulamaz mıyız satışta falan ya???

• RNNN kullanıcısına yanıt

Bunlardan hangisi OLED? Konuyla ne alakası var bunun? Geçiniz

• aynı hassasiyeti yukardaki şahıs için neden göstermediniz? o modellerden hangisinin markası lg yada oleddi?

şu alttaki mesajın konuyla alakası nedir ve anında damlayıp bana yazdığınız cevabı bu şahısa neden yazmadınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 13 Nisan 2021; 16:24:36 >
  • LG C1 vs LG CX | Which LG OLED Should you Buy? Head 2 Head Full Review
  • quote:

LG C1 vs LG CX | Which LG OLED Should you Buy? Head 2 Head Full Review

İkisi de çok güzel ama burn-in... LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] 

• quote:

İkisi de çok güzel ama burn-in...  

Alıntıları Göster
    Hocam 2 yıl kendi garantisi var +3 yılda garanti uzatması yaparsanız 5 yıl boyunca logo yanması dahi herhangi bir sorun olursa varsa panel değişimi yoksa ürün değişimi oluyor hocam.
  • quote:

Hocam 2 yıl kendi garantisi var +3 yılda garanti uzatması yaparsanız 5 yıl boyunca logo yanması dahi herhangi bir sorun olursa varsa panel değişimi yoksa ürün değişimi oluyor hocam.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam son 3 yıldır yeni serilerde yaşayan 1 kişi şuana kadar çıkmadı bilginiz olsun, B7,C7modellerinde yaşandı bu serilerden sonraki üretilen ürünlerde yaşanmadı

• quote:

Hocam son 3 yıldır yeni serilerde yaşayan 1 kişi şuana kadar çıkmadı bilginiz olsun, B7,C7modellerinde yaşandı bu serilerden sonraki üretilen ürünlerde yaşanmadı

Alıntıları Göster

Evet hocam, haklısınız. Forumda hiçbir şikâyet görmedim.

Galiba X, Y firmalarının çamur gibi VA panel, ışık süzgeci gibi IPS panel TV'lerinden daha sorunsuz duruyor OLED'ler.

2021 - 48" leri bekliyoruz, bakalım...

• quote:

Evet hocam, haklısınız. Forumda hiçbir şikâyet görmedim.

Galiba X, Y firmalarının çamur gibi VA panel, ışık süzgeci gibi IPS panel TV'lerinden daha sorunsuz duruyor OLED'ler.

2021 - 48" leri bekliyoruz, bakalım...

Alıntıları Göster
    Aynen öyle hocam, çamuru atan samsung elemanları seneye samsung LG den OLED panel aldı satışa sunacak kendileri satmaya başlayınca çamur ortadan kalkar
    Mayıs ayı ilk haftası belli olacak OLED 48 inç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 13 Nisan 2021; 17:43:25 >

• 2021 LG OLED 8K l Redwoods 8K HDR 60fps
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.