@brknil06 Burak hocam onu da garanti kapsamına dahil eder. Vincent’i üzmez sanmıyorum ???? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (8. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam rica ederim,
İyi forumlar.
Alıntıları Göster55 c1 ve g1 fiyat konusunda bir tahminin varmı?
-
Arkadaşlar bu LG Oled B serisinde Ses pek tatmin etmedi. Uygun fiyatlı Dolby Atmos Soundbar tavsiye edecek var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cosmos2999
Arkadaşlar bu LG Oled B serisinde Ses pek tatmin etmedi. Uygun fiyatlı Dolby Atmos Soundbar tavsiye edecek var mı?Dolby Atmos çokda önemli değil zaten dolby atmos için hatırı sayılı bütçe ve ekipmanlar ve oda gerekli önemli olan almak istediğiniz soundbar sürücü kalitesi siz ona göre tercih yapın
-
Bugün bakma imkanım oldu. Dolby Atmos dediğiniz gibi pahalı ama fiyatından daha çok odaya kablo döşeme işi caydirdi beni. Onun yerine iyi bir Soundbar alıcam. LG nin Dts Destekli 2.1 Soundbar. LG DSN4 2.1 yeterli bana.
Dolby Atmos oda tavanına konumlandırılan hoparlör yerleşimi ile olabilecek bir kurulum gerekli tabi birde Atmos avr amfi gerekli Atmos destekli soundbarlar ile zaten bu mümkün olamaz
-
Hocam Mayıs ayında belli olacak fiyat bilgisiquote:
Orijinalden alıntı: Dark matter55 c1 ve g1 fiyat konusunda bir tahminin varmı?
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Since1903@brknil06 Burak hocam onu da garanti kapsamına dahil eder. Vincent’i üzmez sanmıyorum ????
Alıntıları Göster
Her türlü destek sağlarız bir mail bakıyor bu iş
-
Mayıs ayının 2 inci haftası OLED 48C1 stoklarımızda olacak ilk parti az sayıda adetli gelecek bu ürünü bekleyenler için bilgi veriyorum.
-
-
sadece 48 mi?
55 ve üstü için bir bilgi varmı?
-
Hocam 2021 serileri gelmeye başlıyor, bir çok model gelecek.quote:
Orijinalden alıntı: sculpneosadece 48 mi?
55 ve üstü için bir bilgi varmı?
-
Hocam 2021 modeller geldiği zaman eğer sıkıntı olmazsa fiyat bilgisi verirsen alacak olanlara faydalı olur diye düşünüyorum.
Hocam fiyat bilgisi gelince paylaşım yaparımquote:
Orijinalden alıntı: i_brahi_mHocam 2021 modeller geldiği zaman eğer sıkıntı olmazsa fiyat bilgisi verirsen alacak olanlara faydalı olur diye düşünüyorum.
-
Tamam hocam iyi olur ama fiyatlar kurdan dolayı biraz yüksek olur mu ne dersiniz.
Hocam yüksek olmaz diye tahmin ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: i_brahi_mTamam hocam iyi olur ama fiyatlar kurdan dolayı biraz yüksek olur mu ne dersiniz.
-
Tamam anladım hocam peki bu ay içinde gelir mi mayısı bulur mu
Valla scope'umda. 11-12K gibi bir fiyatla gelirse Amazon TR'ye, yapıştırcam Sony X90J'yi beklemeden. Tam masama uygun olacaktır 48" C1.
-
Hocam Mayıs ayında stoklara girecekquote:
Orijinalden alıntı: i_brahi_mTamam anladım hocam peki bu ay içinde gelir mi mayısı bulur mu
-
Gecen seneki ( CX ,GX ) den daha ucuza, satisa basladi ilk cikis fiyati ,Bu seneki ( C1 VE G1 lerin) yurt disi satis fiyati elin yabancisina . , umarim Koreli dostlarimiz LG Türkiye olarak ayni muameliyi ,TURKIYE'deki satis fiyatlari icinde ayni esitlikte uygular ,hic bir ayrim yapmadan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X