Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.841
Cevap
153
Favori
457.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 77 CX imi iyi ki almışım, hunharca da kullanıyorum, yanmazsa hatırım kalır, ki yanacağına da inancım yok.

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kralexx42 kullanıcısına yanıt

Hocam Cx paneline göre bu yıl piyasaya sürülecek olan C1 panelinde parlaklık değeri belirli seviye de arttırılmış olarak tasarlanılmış en büyük fark olarak söylenilen başta özellik bu.Bir de LG'nin sihirli kumandasında belirli görsel değişikliklere gidiliyormuş.Bir de başka yazı da okumuştum destekleyen akılli telefonları bu tv.nin kumandasının arkasıyla birleştirdiğiniz zaman telefon görüntüsünü ekrana yansıtılabiliyor.Son söylediğim biraz farklı yenilik tabii ne kadar doğru incelemeler sonrası göreceğiz ama sizin mesajınızı da okudum Cx modeli var aklınızda zannedersem,benim hep aklımdaydı ama tv. dizilerinden öte spor müsabakaları izleme durumum olduğu için ve geri kalan vaktin çoğunluğunu oyun konsoluyla geçireceğim üzere 'Logo Yanığı' ister istemez beni askıya almam için biraz bekletti açıkçası.Çok güzel cihazlar OLED ler ama önümüzdeki yıllara artık halen 2012 FULL HD Ambilighst serisi Philips televizyonum ile idare etmekteyim 🙂

• ...F.E.A.R... kullanıcısına yanıt

Ben TV Yi %90 oyun konsolları %10 film için diye ayırabilirim :(

Çok arada kaldım alsammi almasammi C1 le arasında büyük farklar yokmuş o zaman beklemeye değecek bişey yok yani şimdi tek düşüncem yakarmiyim yakmazmiyim

• LG G1 incelemesi:
    https://www.youtube.com/watch?v=05meraExYc4&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Ben TV Yi %90 oyun konsolları %10 film için diye ayırabilirim :(

Çok arada kaldım alsammi almasammi C1 le arasında büyük farklar yokmuş o zaman beklemeye değecek bişey yok yani şimdi tek düşüncem yakarmiyim yakmazmiyim

O zaman son ve tam kararınıza kalıyor t.v. yi bütçenize göre göz önünde bulundurmak hocam.Oyunlarda bu seriler önerilse dahi ileri teknolojinin pürüzleri maalesef mevcut diyebilirim kararınızı kendinize göre,sizi ileride üzmeyecek yönde belirlersiniz umarım LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...F.E.A.R... -- 30 Mart 2021; 10:33:38 >
  • Yanma riskini göze aldım verdim siparişi

• quote:

Yanma riskini göze aldım verdim siparişi

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • Teşekkür ederim

• Hocam siz galiba LG satiyorsunuz servis gelince ne gibi testler yaptirmami tavsiye edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

Alıntıları Göster

LG 2021 modellerin Türkiye fiyatları belli oldu mu? Amerika fiyatı geçen seneye göre çok ucuz durumda. Türkiye fiyatlarına yansır mı?

• quote:

Hocam siz galiba LG satiyorsunuz servis gelince ne gibi testler yaptirmami tavsiye edersiniz

Hocam evinize gelen yetkili servis detaylı test yapmaz bilginiz olsun, siz sonradan yaparsınız herhangi bir sorun sıkıntı olursa tekrardan servis talebinde bulunursunuz bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

LG 2021 modellerin Türkiye fiyatları belli oldu mu? Amerika fiyatı geçen seneye göre çok ucuz durumda. Türkiye fiyatlarına yansır mı?

Alıntıları Göster
    Hocam Mayıs ayınında belli olur fiyatlar.
  • Teşekkür ederim hocam tek merak eettigim kullanım saati teşhir ürün gönderilirmi

• quote:

Teşekkür ederim hocam tek merak eettigim kullanım saati teşhir ürün gönderilirmi

Hocam kuruluma gelen servis ekibinde, servis kumandası varsa ona bakarlar siz servis gelince söyleyin.
  • Teşekkür ederim

• quote:

Teşekkür ederim

Hocam rica ederim,
    İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

Başarılı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Since1903

tv yi kendi kurduğu için garantiyi kaybetmişmidir acabaLG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] 

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.