Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: aliveli90 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.841
Cevap
153
Favori
457.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam rica ederim,
    İyi forumlar.
  • Merhabalar,
    Lg c1 apple tv uzerinden sinema modunda dizi izlerken bazi sahneler gokyuzu vb nokta nokta gozukuyor.
    Goruntu net olsa da karincalanma goze geliyor. Bu durumu yasamamak hangi ayari degistirmem gerekir sizce
    LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, LG G1’de TRT1 kendi kendine çalışmamaya başladı. Transponder menüsünden manuel şekilde eklemek istedim ama transponder düzenle menüsüne giremiyorum. sebebi ne olabilir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tidus kullanıcısına yanıt

Bu tv nin suçu değil sanki,bu yayın ile alakalı.

Hatırladığım Bu tür görüntü Netflix de breaking bad dizisinde 1 bölüm 1-2 dk larında vardı.

Dizi 4K olmasına rağmen yine mavi bulutlar karıncalıydı.

• 55 C1 kullanıcısıyım tv bi yamuk duruyor gibi azda olsa ya ios su terazisinden ölçtüm ufak bi yamukluk var gibi ya servisimi aramam gerek

• Merhaba dün akşam netflixte film izlerken görüntü gitti beyaz ekran geldi sesler devam ediyordu. Normal yayına dönünce görüntü geldi netflix geçince aynı şekilde beyaz ekran vardı uygulamayı kapatıp tekrar girdiğimdr bir sorın olmadı. Uygulamadan mı kaynaklandı acaba resimlerini ekliyorum

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tidus kullanıcısına yanıt

Merhaba.İşaret ettğiniz konu ve durum 'Noise'olarak geçer.Bu tv nin yazılım ve donanım kabiliyeti ile ilişkilidir.Normalde bunu gidermesi gerekir kabiliyeti ölçüsünde.Özellikle hdr filmlerde tvlerde olan noise redution başlığında 2 ayar vardır.Bunlar kapanır.Müdahale etme imkanınız var ise 1 kademe açın buları.Çünki ayarlarda detayları yok etmesi nedeni ile üretici ayarlarda açık olarak kullanmaz.Tabi kaynağın kalitesine görede bazı içeriklerde görülür bazısında görülmez ancak bu kadar kabiliyetli cihazlarda halen olması çok mantıklı değil.

• lg oled 55 c1 tv ekran alt köşelerde silerken farkettim çıtırtı sesi geliyo sanki ekran içeri giriyo altı boş gibi çerçeveye tam oturmuyo gib üstünden silerek geçince. panel için sorun yaratır mı karşılaşan var mı daha önce. bu bir sorun mu çerceve ile ilgili bi sorun mu acaba

• froster2006 kullanıcısına yanıt

Tesekkurler kontrol edecegim.

• Sofist48 S kullanıcısına yanıt

Burak Keskin yönlendirmesi ile IP Tv kullanıyorum ben, 4 tane IP tv test ettim gerçekten de en iyi randımanı bundan aldım 1 yıl oldu nerdeyse şimdiye kadar hiç problem yaşamadım

• Sofist48 S kullanıcısına yanıt

Merhaba hayırlı olsun bende G1 modelini kullanıyorum 1 yıldır TV'yi her türlü platformda test etmiş birisi olarak öncelikle şunu söylemeliyim stream yayınlarla bir TV'yi görüntü ve ses olarak test etmek çok yanlış özellikle G1 ve G2 gibi başarılı hoparlör sistemi olan Dolby Atmos Tv'lerin nasıl bir performansı olduğunu görebilmek için kaynaktan film izlemelisiniz, kaynak derken USB'den olabilir mediplayer aracılığı ile olabilir 2 ay önce zidoo marka bir mediaplayer aldım filmleri onun üzerinden izliyorum şunu açıkça söyleyim ben netflix ve amazon vb uygulamalarından izlediklerimde ne görüntü ne de ses alıyormuşum G serisinin tam performansının ne olduğunu böyle test edebilirsiniz ciddi manada görüntü ve ses kalitesi var G serisinin, stream platformlarda internet tabanlı olduğu için görüntü ve özellikle ses iletiminde ciddi kısıtlamalar var ben şuan netflix den izlediğim filmleride tekrar mediaplayer ile izliyorum:))

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Hocam İNG kredisi ile 2022 yılında satın aldığım oled tv için İNG 'den faiz yansımaması için aylık 1250TL harcama yapılması gerekiyordu. Bu gün baktım aylık 2000TL harcama yapılacak gösteriyor. NEden böyle artış oldu?

• Az once Lg c1 de 03.34.55 yazilim guncellemesi yapti. Eco resim modu Aps moduna donustgunu farkettim. Tam olarak bir fark gormedim.. Sizde nedir durum? Eco resim mode ile bir fark var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedGunners -- 2 Ocak 2023; 17:57:12 >
  • Ciga1905 kullanıcısına yanıt
    Merhaba halihazırda kullandığım 55C1 mevcut. C2 almak istediğimden dolayı satmak istiyorum. Bilginize

• new firmware (03.34.55) 

*Ses tanıma hizmeti işlevi geliştirildi. (Çin)

*Bazı küçük sorunlar iyileştirildi.

• gidavcak G kullanıcısına yanıt
    65/75 arıyorum çok teşekkür ederim

• gidavcak G kullanıcısına yanıt

Gereksiz bir yükseltme olur. Yine siz bilirsiniz.

• fathTR kullanıcısına yanıt
    Hocam evet İNG kendisi genel olarak harcama oranını 2.000 yükseltti hocam Ocak ayı itibariyle bu tutarda harcama yapmanız gerekecek.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Ama 24 aylık kredi geri ödemesi yapılacak şekilde kredi çekildi ve 1250TL harcayacaksınız dendi. Bu şart ile kredi çekildi . Öyle değil mi ? Şimdi neden 2000 TL oluyor? Maçın ortasında kural değiştirmek gibi olmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: fathTR

Ama 24 aylık kredi geri ödemesi yapılacak şekilde kredi çekildi ve 1250TL harcayacaksınız dendi. Bu şart ile kredi çekildi . Öyle değil mi ? Şimdi neden 2000 TL oluyor? Maçın ortasında kural değiştirmek gibi olmuyor mu?

Genelde her sene güncelliyorlar bu tutarı. En başından beri böyle. 750 tl ile başlandı, 1250 tl oldu şimdi 2.000 oldu. 2000 tl ayda harcama yapmıyor musunuz? Rahatlıkla doldurursunuz , bir depo benzin alınıyor 1000 tl üstü tutuyor.

• 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.