Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.841
Cevap
153
Favori
457.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. LG c2 42” oled tv aldım. Bugün elime ulaşacak. Tv konusunda bilgisiz biriyim kusuruma bakmayın sorularım için.

1. Servis duvara montaj yapıyor mu ? Yapıyorsa nasıl bir aparat kullanıyor ve fiyat ne talep ediyor? Dışarıdan bir aparat alıp başka bir televizyoncuya yaptırmak daha mı mantıklı?

2. Duvara montaj yaptıracağım. Fakat nasıl bir aparat kullanmalıyım bilmiyorum. Salon baya küçük 14 metrekare filan. Yani bu dönenlerden mi yoksa sabit olanlar mı ?

3. Ölü piksel filan diyorlar. O çıkınca servise hemen bildirmek mi gerekiyor?

4. Kargoyu elime ulaşınca açsam mı ? Yoksa bırakayım servis mi açmalı ? Herhangi bir kırıp vs çıkmasından korkuyorum.

Bu konuda önerileriniz var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Anlamak istediğim şu; kredi sözleşmesi imzalanıyor 1250TL 24 ay boyunca harcama sözü diye. Sonra nasıl değişiyor? Gerçi sözleşmeyi de okumadım. Belki harcama miktarı sabit değil değişken yazmış da olabilirler. Aylık 10bin TL harcayacan derlerse itiraz da edemiyecez demekki.

• Merhaba, benden başka e-arc bağlantı sorunu yaşan var mı acaba? G1 soundbar ile kullanıyorum ama durmadan ya açılmıyor yada açık olup ses gelmiyor fişini çek tak yapıyorum. Sebep ne olabilir? Servis çağırsak anlatması zor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fathTR kullanıcısına yanıt
    Hocam gerekli açıklama yapılmış 1 yıllık 500 artış oldu oda normal olarak görülüyor bilginiz olsun tutup 10 katı 20 katı bir artış yapma şansı yok öyle bir dünya da yok bilginiz olsun
  • Merhabalar, futbol maclarini hangi goruntu modunda izliyorsunuz? Spor modunda saha cok parlak oluyor diger modlarda ise sonuk ozel bir ayariniz var ise yardimci olabilir

• fathTR kullanıcısına yanıt

Sabit değil o tutar. Değişiyor. Size eskiden olan rakamları ve nereden nereye geldiğini söylüyorum işte. Zaten 2 yıllık kredi çekmişsiniz, bu sene 2 binlik harcama yaparsınız ayda, hadi seneyede %60 artsın, 3.200 TL eder, hadi arttırıyorum 4.000 TL olsun. Bu kadarlık tutar harcıyorsunuz ki otomatik ödeme talimatları da buna dahil, sonra faiz iade oluyor her ay. Yani bilmiyorum, bence çok iyi bir fırsat bu ING deki olay.

• Merhaba LG C14LB televizyon sahibiyim, kanalları izlerken televizyonum kendiliğinden kapanıp açılıyor ,Netflixde ve Disneyde sorun yok tv kapnamıyor.Resetleyip tekrar yükledim ama sorun devam ediyor. Anten ile ilgili bir sorunmu yoksa tkgs kaynaklımı yardımcı olacak bir arkadaşımız varmı. Teşekkürler.

• ibrahim3839 İ kullanıcısına yanıt
    2020 2021 2022 2023 Model tv'ler içindir.
    Çözüm sağlandı.
    Bu video LED veya panel arızası için çözüm videosu değildir.
  • Aynı ekran kapanıp açılma sorunu bendede çıktı bir güncelleme sonucu mu oldu acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar tv izlerken sorun yaşıyorum kanallar gidip geliyor liste gidip geliyor bu sorunu yaşayan var mı ?

Az öncede kanal listesi kendiliğinden gitti arkadaşlar ne yapmamız gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 31 Ocak 2023; 21:37:39 >
  • blank42 kullanıcısına yanıt

Tkgs yazilim guncellemesi ile ilgili bir durum malesef genel bir problem diger konularda bir dosya paylasildi bu usb uzerinden yuklenirse sorun duzeliyormus ben henuz deneyemedim

• blank42 kullanıcısına yanıt

Maalesef bu sorunun Tüksat güncellemesinden kaynaklandığını ve TV’de bir sorun olmadığını belirtiyor LG. Kendi TV’mde uydu kablosunu çıkarıp, TV’yi fabrika ayarlarına döndürdükten ve uydu kablosunu takmadan kurulumu tamamlayıp, sonrasında kablo ile yeniden uydu kurulumu yaptığımda sorun çözüldü. Herkeste işe yaramadığını belirtmişler, ancak denemekte fayda var.

• jetu J kullanıcısına yanıt
    4 sakın açma paketi servis acicak garantiden cikarirlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bilgilendirme,

LG tarafından gelen bilgi 02.02.2023 tarihinde internete bağlı olan bütün LG marka Tv'lere yazılım güncellemesi gelecek kimsenin herhangi bir şey yapmasına gerek kalmadan yazılım sorunu çözülmüş olacak.
    İyi forumlar.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Burak hocam seni birdaha aramaya utandım ;) ben yaptım ama bugün gene aynı şey oldu, cihazda internet bağlı değil benim güncelleme geldiğinde bu sorun çözülecekmi? Olmazsa mobil interneti bağlayayım diye soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamehliyetsiz -- 2 Şubat 2023; 2:23:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Uydu ayarlarını falan kurcalayanlar, yeniden kuranlar var. Hatta bugün ekrana kanal taramayı diğer operatör yapın diye bilgi geldi. Çoğu kişi bu ayarları değiştirdi yani.

Bu ayarları değiştirmenin olumsuz bir etkisi olur mu acaba? Yoksa gelecek güncelleme hepsini halledecek mi?

• mika player deneyip, kendi IP TV'sini izlemeyi başaran var mı?

• tamehliyetsiz kullanıcısına yanıt
    Hocam gün içinde yeni güncelleme gelecek bekleyin derim.

burak bey güncelleme geldi mi? yoksa benim tv ye mi gelmedi :)

• Bana da gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Fellows -- 3 Şubat 2023; 11:4:27 >
  • 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.