|
Bildirim
|
|
Neye göre çöp açıklasan onuda öğrensek çöp deyip gitmişsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 20 Kasım 2024; 17:24:49 > |
|
|
0.03 ve 0.01 ms arasındaki farkı görebiliyorsa tebrikler. |
|
@enja @Esxici @KuvvetMira27 @Vain Yani açıklamaya gerek yoktur diye düşündüm ama yine de hadi neyse. Kaliteli OLED ekranlarda standart 0,01ms'dir, bunu herkes bilir. Mesele gözün farkedip etmemesi değil, mesele bu ekranın normal standarda göre 3 kat yavaş olması. Tamam 0,03 ms çok ufak bir süre, bir insanın tespit edebilmesi imkansız. Milisaniyenin 100'de biri. Ama netice değişmiyor: Bu ekran kaliteli ekran standardına göre 3 KAT daha yavaş tepki veriyor. 3 kat. %3 veya %30 değil. %300. Bu ekran, şu aşağıdaki linkte bulunan ekrana göre 3 KAT DAHA YAVAŞ tepki veriyor. Bu benim kendi kişisel yorumum/görüşüm değil. Zaten yoruma açık bir argüman bile değil. Bu basit matematiktir. Mutlak gerçektir. Acer Unveils Next-Level OLED Gaming Monitors Supercharged for Blazing Speed and Stunning Visuals < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 20 Kasım 2024; 5:24:15 > |
|
|
|
Bukadar kişiye cevap vereceğim diye çırpınmışsın 0.01 da olsa birşey fark etmiyecek bunlar tamamen satış stratejisi daha önce açıklandı hepsi ama çöp demene takıldım düne kadar 1 ms 3 ms monitörler kulanıyorduk herhalde unutunuz o günleri. Hatta crt olanları yazmıyorum bile siz çıkıp çöp diyorsunuz çok iyi biliyorsan bu işleri açarsın bir kanal youtube de bangır bangır anlatırsın insanlarda birşeyler öğrenir senden. Bir ara bir eleman vardı kendisi amd fanboy olur intel 12/13/14 işlemci konusunda atıp tutuyordu hatta sistem toplama konularına gelip intel alma amd al yazıyordu herkese sonradan öğrendimki bu vatandaş mesaj kasmak için yapıyormuş tüm yorumları bildiğinden değil yani. Senin çöp demende o arkadaşın yazdıklarına uyuşuyor gibi. |
Aynen öyle dün okudum Recep Baltaş amerika da fuara gidiyormuş dönüşte monitor test cihazı getirecekmiş ozaman ögreniriz 0.03 çöpmü degilmi. |
1000 dolar çok fazla 700 - 800 dolar seviyesine gelmesi gerekir UHBR 10, 13,5 ve 20 modelleri var bu hangisi bu belirtilmediği sürece en düşüğü kabul edilir Displayport 2.1 UHBR 10 (4 x 10 = 40 Gbps) Displayport 2.1 UHBR 13,5 (4 x 13,5 = 54 Gbps) Displayport 2.1 UHBR 20 (4 x 20 = 80 Gbps) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Kasım 2024; 22:11:42 > |
İnsan gözü gerçek 8 ms yi algılayamıyor cahilce yorum |
İşte beklediğim monitör çıkınca almayı düşünüyorum inşallah |
|
Çırpınırdı Karadeniz... |
O zaman sana 13 ms gider kraL (75 herltz) |