Şimdi Ara

LG 27 inç IPS full hd monitör 2899 lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
3
Favori
4.623
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

katılıyorum. ben de benzer ekranlardayım hiç bir piksel saymışlığım yok. yatayda 1920 dikeyde 1080 tane olduğunu biliyorum ama göremiyorum :)

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt

Hocam o monitörü de attım ben Amazon Gülümseten Kasım sıcak fırsatlara. Bu devirde gamebooster, gameover, everest rampage bilmem ne monitörler almaktansa Acer 100 HZ 24 inç 2249'a alınır diye yazdım 2 gece önce. Geç vakitte koyduğumdan araya kaynadı galiba. Tabii arkadaş 24 inç istiyorsa buna da bakabilir. Bende aynı monitörün 27 inç olanı var bu acerin sadede kodu 27 ile başlıyor ofiste ikinci monitörüm. İş görür. Herşeyin en pahalı en üstünü almak biraz hırs oldu millette. İş göreni alıp kalanı tasarruf etmek lazım. Nakit yeniden kral oluyor.

• www.hepsiburada.com
    Samsung LS27C312EAUXUF 27" Full Hd 75Hz Freesync IPS Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-ls27c312eauxuf-27-full-hd-75hz-freesync-ips-essential-monitor-pm-HBC000040I16Q

ofiste kullanmak için zamanında şu monitörü almıştım. sürekli excel ve autocad ile uğraşıyorum ve özellikle excelde yazıları okurken çok zorlandığımı farkettim. belki ikinci gün alışırım dedim ama ikinci günde aynı şeyler devam edince iade etmek zorunda kaldım. ekrandan uzaklığım yaklaşık 70 cm idi.

kullanım alışkanlıklarına ve biraz da algıya dayalı bir durum. kimisini rahatsız edebilir, kimisini etmeyebilir.

• Teşekkürler değerlendirdim. 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle oyun için yeterli degil 75mhz En az 144 mhz alinmali.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt

ne kadar memnunsun bu monitorden? gözleri cok rahatsız ediyor mu? sürekli excel ya da kod vs durumlarında

• batkent B kullanıcısına yanıt

önerdiğiniz Va panel var mı ?

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/lenovo-l27e-40-27-4ms-100hz-hdmi-vga-amd-freesync-va-panel-wled-monitor-67ackac4tk-pm-HBC00004QGFK5 görüntü kalitesi efsane . 2 k monitörumle yanyana koyuyorum neredeyse ona yakın görüntü kalitesi sunuyor. 24 inç 4000 tl'ye aldigim 144 hz monitör yanında çamur gibi görüntü veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 16 Kasım 2023; 21:5:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ne zamandır gözüme ilisiyordu dayanamadım aldım bugün evdeki 60 hz 18.5 inchlik monitör den nede olsa iyidir.konuyu açtığım monitorude alabilirdim ama büyük olur diye almadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt
    Bende bu monitörle, başlıktaki monitör arasında kaldım, IPS daha iyidir dedikleri için LG yi aldım siz VA mı önerirsiniz? 🤔

• _ornitorenk kullanıcısına yanıt

problem olmaz. yazı tipleri okunmuyorsa windows içerisinde cleartype ayarı var. okunmamasının nedeni monitör değil. yüksek bilgili(!) arkadaşlar yine boş bilgilerini ortaya dökmüşler. başlıktaki güzel monitör günlük işler için alınır. oyun da oynanır da counter strike lol gibi oyunlarda yüksek fps olması daha iyi olduğu için 144hz ve üzeri olması daha iyi. bunlara takılmam diyenler oyun da oynar.

ben va tercih ederim 100 hz olması artı ve telefon koymak için bolmeside var monitörde. renginde güzel ancak ips alcak olsamda yine lenovonun 75 hz olan şu modelini alirdim yorumları çok iyi. takip et kazanla 100 tl daha düşüyor ayrıca. https://www.hepsiburada.com/lenovo-l27e-30-27-4ms-75hz-ips-hdmi-vga-freesync-siyah-monitor-66bekac2tk-pm-HBC00000Z3N6A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 16 Kasım 2023; 22:14:34 >
    Ben de açıkcası Lenovo nun tasarımını beğendim, kibar ve çıkışları alttan. Açıkcası IPS ve VA arasında tam olarak ne fark var onu da anlamış değilim yıllardır dizüstü ile çalıştığım için biraz uzak kaldım bu teknolojilerden. Ben Macbook air kullanıcısıyım evde bulunduğum zamanlarda daha büyük ekranda çalışmak ara ara oyun oynamak bir şeyler izlemek için kullanacağım. IPS uzun kullanımda göz yoruyor gibi yorumlarda okudum o da kafamı karıştırdı.

bende astigmat olduğu için ıps benim gözümü yoruyor. o yuzden daha once aldıgım 2 ıps monitöru hemen iade etmiştim. va panel ıps kadar canlı renk vermez tn paneller kadarda soluk değildir. bence en doğal görüntü va panelde. tartışmalı bir konudur bu panel tercihi meselesi.

Bende Lg siparişini iptal edip Va panel Lenovo ya döndüm, memnun kalacağımı düşünüyorum, teşekkürler bilgilendirmeler için. 👍

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    akakce.com
    Samsung CR50 LC27R500FHPXUF 27" 4 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-cr50-lc27r500fhpxuf-27-4-ms-full-hd-freesync-curved-fiyati,364482221.html

hocam ana konularda bu tarz iyi paylaşımlar gözden kaçıyor. Sıcak fırsatlar ana konulardan başka yerde paylaşılmaz oldu. Bence gerçek manada sıcak fırsat için her ürün için ayrı konu açılmalı.

Ben Acer KB27 series monitörü ofiste ikinci monitör olarak kullanıyorum. Göz koruma teknolojileri mevcut üründe. Günde 5-6 saat aktif kullanımda bana bir sıkıntı yaratmadı. Oyun oynanacaksa ghosting problemi oluyor maalesef. 100 hz panel ancak ghostingten kaçış yok sanıyorum ekmek köfte meseleleri ile alakalı. temmuz indirimlerinde 2900 TL gibi paraya almıştım 27 inç 100 Hz olarak.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Çok haklısınınz hocam da ayrı konu açıyoruz orada da Fullhd çöp, 1080 devri bitti olur olmaz yorumlar. Herkes bütçesine göre bir şeyler kovalıyor ama anlatamıyoruz. O yüzden araya atıyorum yakaladıklarımı ihtiyacı olan alsın. Parası olan, ihtiyacı olan en güzelini alsın tabii lafımız yok. Ama ofiste iki internete girmek, iki excel word açmak için o paralara o ürünlere gerek var mı bilmiyorum. Herkesin kendi tercihi

Hocam Samsung 27 curve 1080p Va panel var. Gerçekten görüntüdeki küçük yazılar ipsden çok daha net. Arkadaş 27 IPS 1080p LG'nin daha pahali monitörün aldı. Karşılaştırdık inanamadim. YouTube da HD yazısı blur gözüküyor :)

Va da siyahlar çok daha iyi. Özellikle 1080p 27incde.

IPS 2k veya 4k için yorumum yok onlarda çözünurlukten dolayı görüntü çok daha iyidir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.