< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 '2999 TL' (15. sayfa)
-
-
Amazon'da stok bitmiş görünüyor. Bende PS5'te kullanmak için almıştım. Monitör fırsatını değerlendirenlere hayırlı olsun.
-
Az önce kargolandı. anında stok bitti dedi. inşallah ölü piksel çıkmaz. Alanlara hayırlı olsun. Almayanlar pişman olacak. Asus gecen cuma 3000 den satıldı. şuan 4000 tl
-
ben LG nin kendi profilindeki renk ayarlarını sevmedim ne yaparsam yapayım bu ayarlar beni tatmin etmedi parlaklığı açınca gözüm acıyor kısınca renkler bi soluk rtings ayarlarına bakacağım
1 ay monitör ararken hdmi kablo ile Samsung 55mu9000 ni kullandım bu monitöre geçince ondan mı bi garipsiyorum yada benim Acer Predator XB271HU 1440p IPS G-Sync 165Hz Gaming Monitor renk doygunluğu daha mı güzel hala karar veremedim bu monitörde bazı renkler soluk mesela turuncu , beyaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 23 Kasım 2021; 19:50:31 > -
Oyundan oyuna değişir. Ben 1650 ile oynuyorum FPS düşük de olsa :)
-
Şükür stok bitmiş. 4k monitör istiyorum fiyatı yüzünden zorla 2k alacaktım valla :)
-
alanlara hayırlı olsun arkadaşlar son zamanlarda ki en sağlam monitör fırsatıydı malesef bir daha bu özelliklerde monitör fırsatı görür müyüz emin değilim.
-
Monitör nasıl kapanıyor peki?
-
tık+yukarı veya basılı tut
-
Joystick basılı tutarak.
-
Bende de aynı durum var. Geçen hafta almıştım ancak bugün açma fırsatım oldu. Renkler soluk. Alanlar hangi ayarları kullanıyor da bu kadar sevdi bu monitörü anlayamadım. Forumda bahsedilen icc dosyasını da yükledim, pek değişen bir şey olmadı. Hala renkler bana göre iyi değil. Kullandığım kablo da Ugreen display port, 144 hz.
Ancak monitörde ölü pixel veya ışık sızması vs yok, şükür.
-
Arkadaşlar beklentiniz ne ki bu monitörden onu anlayamadım QLED veya Nano İPS düzeyinde renk doygunluğumu bekliyorsunuz. ben QLED monitörden bu monitöre geçtim renk doygunluğu farkını çok rahat hissettim QLED panel gerçekten güzel renk veriyormuş doygunluk çok iyiymiş özellikle kırmızı ve yeşil tonları için ama bu modeli alırkende biliyordum öyle üst düzey renk doygunluğu olmayacağını renkler çok güzel olsun istiyorsanız paraya kıyıp nano ips veya qled modellere yöneleceğiz. bendede ilk başta renkler soluktu ama her zaman yaptığım bir ayar var nvidia denetim masasında digital vibrance ayarını %60'a çekiyorum renkler daha bir bir doygun hale geliyor.
eğer hoşunuza gitmediyse iade edebilirsiniz bu kadar basit sonuçta amazon 31 ocak 2022'ye kadar bu imkanı veriyor.
herkes bu monitörü fırsat gördüğü için aldı keşke nano ips modellerde düşseydi onu alabilseydik ama yapacak bir şey yok ülkede 1 gün sonra ne olacağı belirsiz dolar kuru böyle giderse 1 ay sonra bu monitörü belkide 5000'e satacaklar.
renk konusunda aşırı takıntılı biriyimdir sırf bu yüzden 2018 yılında QLED panel monitör aldım. ama günümüz şartları için artık rengi mengi geçtim güncel uygun fiyata 2k 144 hz gsync uyumlu olması benim için kafi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 23 Kasım 2021; 22:40:43 >
-
peki bu fiyatlara 2. el LG 27GL850 mi yoksa sıfır konudaki mönitoru mu mantıklı seçim olur?
-
kralsın hocam bunu baştan söylesene yahu kendi ayarlarım + bu ayar ile müthiş oldu istediğim renk ayarı buymuş işte %60 yaptım on numara oldu şimdi renkler yerine oturdu.
-
ben arkadaşın söylediği digital vibrance ayarını yaptım renkler yerine oturdu ben en azından beklediğimi aldım hocam çok iyi oldu böyle dene istersen.
-
ben bu ayarı yıllardan beridir yaparım bu arada en eski asus IPS'den samsung VA panel'e QLED'e şimdi LG IPS paneline kadar nvidia nasıl bir ayar koyduysa driver'ına digital vibrance %60 yapınca renkler cuk diye oturuyor
hele size wallpaper linki atayım gözünüz şenlensin
-
Kutudan çıkan kablo ile 120hz veriyor normal mi arkadaşlar bu, başka kablo mu lazım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oytunjo -- 24 Kasım 2021; 10:54:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunuzu tam anlamadim hocam ama cihaz max 144 hz zaten. Dp kablo ile 144 alabiliyorsunuz. Durum boyle ise sorun yok zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X