Şimdi Ara

LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 '2999 TL' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
14
Favori
30.384
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTX1650 Ti ekran kartım var laptop için almayı düşünüyorum bu monitörü. Acaba bu ekran kartı 1440p oyunları kaldırır mı? Performansı kötü olursa full hd alcam..

oyun+mutimedia+web yazılım kullanım alışkanlıklarım.

• Bende de GTX 1070 var, 2k oynatırmı oyunları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eksperia E kullanıcısına yanıt

kartınız 1440p kaldırmaz.

• urduk yere masrafa girdik. DH Sıcak fırsatlar harbi keseye zarar :) uzun süredir kullandığım bx2350 ye veda vakti geldi. Bu fiyata bu monitörleri artık rüyamızda görürürüz.

• teote kullanıcısına yanıt

malesef yokuş aşağı freni boşalmış kamyon gibi gidiyor ülke

hayırlı olsun zararlı çıkmadınız ülke bu şekilde giderse bir daha bu fiyatları görmek olanaksız olacak

bende sırf bu sebepden aldım elimde samsung cfg73 vardı sağlam çalışıyordu ama ya bozulursa şu özelliklerde ki monitörü 3000 tl'ye bulamayız artık dolar 12'yi geçti  

amazon büyük ihtimalle LG türkiye ile anlaşma yaptı stok eritiyorlar indirimlerin başladığı günden bu yana döviz uçmasına rağmen değiştirmediler fiyatı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 23 Kasım 2021; 12:27:4 >
  • WIEWSONIC 27" XG2730 QHD 144Hz 1Ms 2. monitör olarak var acaba bunu satıp 2. monitör olarak alsam mı çok iyi rakama düşmüş cihaz.

Ana ekranım Samsung g7 27 240 hz.

Kafamda deli sorular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 23 Kasım 2021; 12:30:45 >
  • İhtiyacım olmamasına rağmen ben de aldım bir adet. Kenarda dursun. Birkaç ay sonra 8bin TL'ye satarlar bunları artık.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar,

27” ve 24” çift ekran kullandığını yazdığın için rahatsız ediyorum. Bir sorum olacaktı.

Bende de viewsonic 24” 1080p VA, 144mhz ilk monitörüm var. Yanına bu (LG 27”) monitörü alıp çift ekran kullanmayı düşünüyorum. Diğer taraftanda benim monitörün el değeri olan iki tane daha monitör alıp, ekranları üçlemeyi düşünüyorum.

Sormak istediğim, biri 2k diğeri 1080p olan iki farklı ekran kullanımında sorun yaşıyor musun ? Genel olarak kullanımda olumsuz yöndeki fikrini öğrenmek istedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Monitörümün bozuk olması ihtimaline karşı bir tane daha alıyorum. Malum kurla bı ürünleri yakında bulamayız zaten ne yazık ki.

• Aynısından 2. mi alacaksınız ?

• PanikAtak kullanıcısına yanıt

Aynen hocam dün siyah ekran gelmeye piksellerde artifact oluşmaya başladı monitörde. Değişim konusunda sıkıntı yaşarsam diye her ihtimale karşı aldım.

• samsunum55 kullanıcısına yanıt

Bende 2. cihaz olarak kullanmaya niyetim var ama kararsızım.

• deyvidey kullanıcısına yanıt

Çift ekran setup kurup oyun oynamadığım için herhangi bir problem yaşamıyorum hocam. Bunun için en sağlıklısı üçü de aynı çözünürlükte mümkünse çerçevesiz aynı monitörlerden almak.

Bende biri 1080p diğeri 1440p olarak ayarlı duruyor (ikisi de 144hz). Ana ekranımda normal işlerimi yaparken, yan ekrandan mesela video, grafik gibi şeyler açıyorum. Lazım olmadığında "Uzat" tan çıkıp "Ana bilgisayar ekranı" na dönüyorum. Bir olumsuzluk yaşamadım, gayet pratik oluyor.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt

Bu monitör şu ana kadar benim kullandığım en özellikli monitör hocam. Ondan dolayı beni fazlasıyla tatmin etti. Sizin de bütçeniz ve durumunuz elveriyorsa almanızı tavsiye ederim. En azından amazon olduğu için olumsuz bir durum karşısında insan rahat oluyor.

• Öncesinde kararsizdim dolar kurunu görünce dayanamadım aldım.1 hafta önceye göre üstüne 500 lira vermiş indirimli haliyle.Stok fiyatına göre en az 1-1.5k vermiştir zamlanmasi.
    Halen stogun bitmemesi şaşırtıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 23 Kasım 2021; 13:21:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samsunum55 kullanıcısına yanıt

Samsung G7 var bende suan anamonitör. Bunu benim 2. monitörün yerine almak istiyorum. Wiewsonic 2730 var 2k 144 hz onun yerine yenilemiş olurum ama masrafa gerek varmı bilemedim.

• Çok gözüm kaldı şu monitörde. Daha önce hiç 75hz üstü veya 2K monitör kullanmadım.

11400 ve RTX 3060 için fazla mı gelir 2K ekran sizce ? 3-4 aya bütçem olursa ve bu fiyata bulursam (çok zor) almayı düşünüyorum.

• snowtger kullanıcısına yanıt

Ben de RX6600XT icin alirken ayni seyi dusundum ancak 27 inch icin 2k alti pixellenme yapiyor. Oyunlari ultrada degil highda oynarsiniz gibi bir durum soz konusu olur bence 60 fps ustu icin.

• snowtger kullanıcısına yanıt

ben 3060'la kullanıyorum oyundan oyuna değişiyor tabiki ama 3060 net 2k kartı değil 1080p kartı ama DLSS ile 2k'da güzel performans sunuyor misal

Control oyununda 3060 ve bu monitör ile

2K full ayarlar rtx açık, Dlss açık 50-60 fps civarı veriyor. çok patlamalı sahnelerde falan 45'leri görüyor ama ortalamaso 50-60 arasında seyrediyor.

bunun dışında bazı oyunları bir tık kalitesini düşürmek gerekebilir.

2k içinde bundan feragat edilir, cidden başka bir dünya çünkü 1080p'den geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 23 Kasım 2021; 14:15:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.