Şimdi Ara

LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 '2999 TL' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
14
Favori
30.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@samsunum95 Hayırlı olsun umarım uzun süreler kullanırsınız, Bu gidişle forum kullanıcılarını bu monitörle donatıcaz  

Bu monitörün fiyatını 2 ay boyunca takip edin, ihtiyacı olup da kaçıran pişman olacak 1 yıl önce Dell 27 inc nano ips monitörü itopya 3000'e satarken alamadım bütçe ayarlayamamıştım şimdi hangi fiyattan satılıyor aşağıdan bakabilirsiniz.

Dell 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör | ITOPYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 21 Kasım 2021; 15:40:36 >

• Konuda gördüğüm kadarıyla monitörü kullananlar içinden çıkan kablo ile 144Hz alabiliyor. Ben ise ne yaptıysam 144Hz seçeneği görünmemekte ne ''Gelişmiş Ayarlar'' ne de ''nVidia Denetim Masası'' konumlarında. Yalnızca 59 ve 60Hz seçenekleri çıkıyor. Windows 10'da RTX 3060Ti ile kullanıyorum. Kaç saatimi yedi ilk günden gıcık aldım monitörden.

Ekran kartı driverını DDU ile kaldırıp kurdum. Moitörün driverını LG'den indirip kurdum. Her şeyi denedim. Eski monitörüm kendi HDMI kablosuyla dahi veriyordu 144 hiçbir ayar falan yapmadan. O kabloyla denedim 100Hz verebildi. Sonra monitörün OSD ayarlarından DP Mode 1.2 denedim aynı şekilde yalnızca 60 Hz. Sonra DP 1.1 denedim 120Hz verebiliyor. Sizce monitörde mi bi sıkıntı var yoksa benim atladığım bir şey mi var ? Direkt kutudan çıkan DP kabloyu kullanan arkadaşlar mod seçimi ve ayar hakkında yardımcı olabilirse sevinirim. Hepinize hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

dell 2 ay önce de 3000e düşüyordu devamlı, benim viewsonic monitörüm bozulmuştu o dönem iade verseler bunu veya gigabyte'i alacaktım 2si de 3000 TL oluyordu itopya'da. değişim olunca kaldı   tabi kur 9 bile olmamıştı daha o zaman.

neyse LG'yi aldım şimdi amazon'dan. sorunsuz gelir umarım

• b0Ni kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun, bu saatten sonra 3000'e düşmez hocam artık geçti o devir en son ki fiyatını gördükten sonra takip etmeyi bıraktım artık gerekte kalmadı zaten LG 27GL83A-B memnunum

• deyvidey kullanıcısına yanıt

Ben de 1650 var 2K düşük ayarda Crysis oynuyorum. Yani oyundan oyuna değişir ama sizin kart benim karttan daha iyi hayli hayli oynarsınız. 31 inc 1080 düşünmeyin bile. Hem odak düşer hem ekranda ki pikselleri sayarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorum için teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • monitör çerçevesi aşırı kalın xiaomi modeline göre

• Arkadaşlar oyun ve genel kullanım için hangisini alayım sizce
    Ekran kartı rtx 3070
    Markayı doğru mu yazdım bilmiyorum prologue display kablo 1.4v
    LG 27GL83a-b
    XMMNT27HQ XiaoMi
    Ya da
    LG 32GN600-B Mı alayım

Fifa ve cod vb oyunlar için

• Monitörü alanlar için Monitör başlığı altında bir konu açtım arkadaşlar oradan devam edebiliriz.

LG Ultragear 27GL83A-B Kullananlar Klubü | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

• 1660ti ekran kartı var pc de 2k monitorde sorun çıkar mı acaba

• Bright like a Diamond kullanıcısına yanıt
    1660 super kullanıyorum, hayır çıkmaz. Oynadığım oyunları 2k'da oynuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

İndirim kaçmadan bende aldım hocam indirmem gereken şeyler veya önerebileceğin ayar var mıdır :)

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

32" LG modeli leş bende baktım ona ama kararım konudaki üründen oldu. Yarın gelecekmiş bakalım.

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Hocam çünkü duruma göre sipariş vereceğim hatta ikisinide aynı anda sipariş verip birebir evde deneyip duruma göre diğerini iade edeyim diye düşündüm o zaman hiç o aksiyona girmeyeyim mi

27” 2k Çözünürlükte çok küçük kalmaz değil mi

• film performansı nasıl arkadaşlar 2k film yok 1080p filmlerde nasıl siyah performansı nasıl siyah bantlar çok belli mi acaba

• Macbook air m1 için alacağım. Tavsiye eder misiniz ?

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    27” 1080p alan herkes memnun olmadığına göre tam çözünürlüğü 2K

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

32” sırıtır mı 2k da ve

LG 32GN600-B  Oyun amaçlı çok mu kötü monitör yani ben teknik detayları bilmiyorum da pişmanlık mı olur bunu alırsam çünkü niyetim heybetli olduğu için duvara aparat ile televizyon gibi asıp yüksek olmamak kaydıyla Şampiyonlar Ligi maçı izler gibi FIFA oynamak

• Ürün geldi benim de. Bunu ilk monitör yaptım. GTX 760 kart var ancak tabi multimedya öncelikli kullanacağım oyunlarda diğer 1080p monitöre geçer oynarım gerekirse. Ama Fifa'da falan idare ediyor.

Kutudan çıkan Display kablo ile 120 HZ ve 10 bit alabildim. 8 bit yazıyordu Nvidia panelinden 10 bit yaptım. Ancak 144 HZ neden çıkmadı anlamadım.

• Arkadaşlar incelemelerinde hep çok ısındığından bahsetmişler. Gerçekten ısı sorunu var mı? Bu ısı sorunu ilerde pixel sorununa yol açar mı?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.