LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 '2999 TL' (10. sayfa)
-
-
rx570 kartım var, bu monitörü alsam problem yaşar mıyım?
-
Alma hocam 1080pde kullanman gerekecek oyunlar için onda da normal 1080p monitörden daha kötü görüntü alacaksın. Kart değiştirme düşüncen varsa ancak öyle düşünülebilir bence, ama multimedya için vs masaüstünde kullanacaksan düşünülebilir tabiki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de zamanında Dell 27" S2721DGF modelini bayadır takip ettim Nano ips 165 hz olmasından ötürü ama fiyatları aşırı uçtu bu saatten sonrada 3000'e düşmez artık 1 yıl önce yanlış hatırlamıyor isem kampanya ile itopyadan 3000'e satmıştı forumdan baya bir kişi aldı o dönem bütçem olmadığı için alamamıştım.
Monitör konusunda her zaman dediğim gibi kıyaslama yapmak çok olanaksız kişinin beklentisi ve göz zevkine göre değişiyor bu durumlar normalde monitör dediğimiz çevre bileşenini bizzat mağazadan görerek almak gerekir. benim burada söyleyeceğim kağıt üzerinde ki özellikler ve fiyatına göre yorumlamak olur.
VG27AQ modelinin LG modeline göre avantajı 165 Hz, Tam Pivot Desteği,
Lg Modelinin Asus'a göre avantajı 10 bit(8 bit + Frc) 1.07 milyar renk desteği, Dp 1.4'e destek sunması, şu anlık FP ürünü olması (Asus'un modeli 4000 küsürlerde satılıyor en düşük n11'de 3700'e satan var ama iade konusunda sıkıntı çıkarır mı bilemedim akakçe ve cimri sitelerindeki veriler baz alındı), bunun dışında güncel üretim avantajı var. Asus yeni üretim yapıyormu bilmiyorum ama Lg'nin bu modelindeki monitörler 2021 mart-haziran üretimli geliyor. Monitör konusunda bu da önemli çünkü eski üretim gelen bir monitör genelde hoş karşılanmaz en azından hangi yıldaysak o yıl üretimli olması daha iyidir. revize açısından misal LG'nin bu modeli 2019 yılında duyuruldu ilk yılında arkada LG logosu varken yeni revizyon üretimlerde logo değişmiş bunun gibi ufak tefek farklar ciddi revizyon veya değişiklikler olabilir.
Her ikisinde de ortak HDR 10 desteği var, 2k çözünürlük, resmi gsync desteği, IPS panel var
Buna göre kararınızı verebilirsiniz.
Almadan önce teknik özelliklerinden çok satıcı firmanında kim olduğu önemli, yaşayacağınız olumsuz durumlarda alacağınız desteği de göz önünde bulundurmanız gerekir, İADE, DEĞİŞİM vs.
-
Nvidia driver'dan şu kısmı kontrol edebilir misin sende 8 bpc seçilidir 10 çıkıyorsa 10 bit alırsın yok çıkmıyorsa orjinal kutuda gelen kabloyu takarak deneyebilirsin
-
Benden de bir bilgi olsun, hiçbir ayar yapmadan içinden çıkan DP kablosu ile direkt 10bit gösterdi. Ayarları da otomatik yaptı çoğunlukla. Şaşırdım doğrusu.
-
tavsiye etmem Xientina katılıyorum multimedya içerik için alıyorsan olabilir ama oyun için 570 2k zayıf kalır 1080p çözünürlüğe düşürmek zorunda kalırsın o da 2k panelde güzel gözükmez. Bende 3060 var tam 1080p kartı ama 2k performansıd a fena değil DLSS avantajı sayesinde bu monitörü aldım DLSS ile 2k'da yüksek fps'ler görmek mümkün
-
Merhaba Hocam. Evet O Seçeneği Açtım. Teşekkürler Bilgi İçin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Detaylıca açıklamalarınız için teşekkür ederim an itibariyle 23.34 monitörün siparişini geçtim umarım Kusursuz bir monitör gelir ölü piksel , ışık sızması olmaz.
-
Hayırlı olsun sorunlu gelse bile amazon'un satış sonrası hizmetini az çok biliyorsunuz zaten bu ürün bazında değişim seçeneği de çıkıyor
-
teşekkürler hocam tek kötü yanı benim oturduğum yerde MNG kargo çok uzakta merkezde kargo şubesi yok monitör çok ağır 8 kilo oraya monitörü götürmek için taksi tutmak gerekir arabam falan yok çünkü :)
-
Benim bugün tesadüf kargo şubesinin olduğu yere yakında bir işim vardı, öylelerle uğrayıp aldım. Yoksa yarına kalacaktı. Kargolar inanılmaz yoğun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen hocam benim arabam yok inşallah sorunsuz bir ürün gelir bütün alanlara.
-
O konuda hak veriyorum monitör baya büyük ve ağır çarşamba günü iade için taksi tutup mng şubesine kadar götürdüm.
-
Arkadaşlar, kullandığım monitör Viewsonic VX2458-C-MHD modeli. Ekran kartım GTX 1660 Ti .
Bu monitörü alsam 2k 'da sorun yaşar mıyım ? Ona göre satın almayı düşünüyorum.
Performansta sıkıntı olacaksa ya aynı büyüklükte olan "ASUS Tuf Gamıng VG24VQ " monitörü alıp ekranı çiftleyeceğim ya da "MSI 31.5" OPTIX AG321CR" modelini alıp full hd olarak devam edeceğim.
-
Neden iade etmiştin peki
-
GTX 1660 Ti ekran kartının full hd 1080p ayarlarda 200 fps veren oyunları rahat açarsınız. Yani Cs go gibi düşünün. 1080p ayarlarda 200-250 fps aldığınız oyunları 2K 144 hz rahatça açar diye düşünüyorum. Yani sorunun cevabı aslında oyununa göre değişiyor
-
Arkadaşlar oyun ve genel kullanım için hangisini alayım sizce
Ekran kartı rtx 3070
Markayı doğru mu yazdım bilmiyorum prologue display kablo 1.4v
LG 27GL83a-b
XMMNT27HQ Xiaomi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hayırlı olsun. Gerçekten fark etti benim için. Bu fiyatlar dahi artık fırsat oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X