Şimdi Ara

LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 '2999 TL' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
14
Favori
30.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o model biraz daha büyük monitörler için. Bizim monitöre F80 İdeal :)

• Ama uyumsuz değil dimi bizim monitorlere? Ben beyaz olduğu için bunu almayı düşünüyorum hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PVH kullanıcısına yanıt

uyumlu hepsi sadece fazla geliyor daha güçlü taşıma kapasitesi :) Hayırlı olsun

• Ürünü konuyu görür görmez sipariş verdim.

2 sorun yaşadım.

1- Ürünün kutusu kapalı fakat iç poşeti açık ve bantsız geldi, daha önce açıldığından şüphelendim.

2- Benim ürüne has olabilir fakat korkunç bir IPS glow sorunu ile geldi ürün, izleme açısı epey kötüydü. Normal şekilde direkt karşısından baktığınızda görünen bir ips glow'dan bahsediyorum. VP249QGR'den sonra inanılmaz fark beklerken sonuç benim için hüsran oldu, iade edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heartseeker -- 20 Kasım 2021; 3:32:30 >
  • Heartseeker kullanıcısına yanıt

İps glow hatası nasıl oluyor?

Kutunun herhangi bir yerinde LPN etiketi var mı?

Amazondan alırken iade gelirmi acaba diye düşünmüştüm. Benim kutu fabrikasyon kapalıydı belliydi. İç kısımda herşeyi ben açtım. Zaten öle bir yapmışlarki o bantı çekince bir daha yapışması mümkün değil. Sarı hologramlı gibi değişik bir bant. Sizin üründe 2. sebep yüzünden iade olmuştur.

• Informed I kullanıcısına yanıt

Hayır yoktu.

• BhdrBss B kullanıcısına yanıt

Kuvvetle muhtemel. Keşke amazon geri verilen ürünü tekrar göndermese ama burası Türkiye, şartlara kolay ayak uydurmuşlar.

• 25 eylül’de 2999 tl ye almıştım ve çok memnunum fiyat iyi kaçırmayın üzülürsünüz. aoc27g2u dan geçtim 2k baya farkediyor. hatta bir yorum yapmıştım o gün onu da paylaşayım
    LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 "2999 TL"

• Arkadaşlar şükür monitörü teslim aldım. Yoğunluktan dolayı yarına kalacaktı, kargo şubesinden kendim aldım. Allah yardımcısı olsun adamların.

Monitörü kurdum ve tasarım olarak ben çok beğendim, fotoğraflarda da görebilirsiniz zaten.

Burada paylaşılan bir kaç testi de yaptım. 10bit ve 144hz otomatik geldi, hdr ben kendim açtım.

Mutlaka yap dediğiniz ayrı tersler varsa öğrenmek isterim. Biraz oyun oynandıktan sonra yine yorumlarımı paylaşırım sizlerle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• burki_rock kullanıcısına yanıt

calibre ayarı yapın hocam, yapmadıysanız. rtings.com’da var

• arkadaşlar bende ürünü bugün kargodan teslim aldım, Kutuyu biraz inceledim ve herhangi bir açılma izi bant göremedim ürün sıfır. Sadece kutu içindeki cd zarfsız tek başına duruyor bu garip geldiLG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 "2999 TL" . ilk testlerde herhangi birşeye rastlamadım (ölü pixel vs..) fakat gece tekrar inceleyeceğim. bende samsung 24cfg73 ve yanında eski bir 713n ikilisini kullanıyordum, evde biraz fazla autocad çizim yapmaya başlayınca 24cfg73 gözümü yormaya başladıydı onun dışında memnundum aslında. şimdilik olumsuz birşey göremedim, kullandıkça daha net kıyaslama yapabilirim. yanlız 24 inchden sonra baya büyük geldi LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 "2999 TL" .

• Benim Monitörde bugün geldi 1 haftada tüm süreç halloldu amazonu bu yüzden seviyorum başka yerden alsak yok servise gidecek yok o olacak yok bu olacak diye bekletirlerdi. salı günü ulaşıp ölü piksel nedeniyle çarşamba sabahı kargoya verdiğim ve perşembe günü amazona ulaşan monitörün yenisi dün akşam gönderildi bugünde teslim aldım.

yeni gelen monitör 2021 haziran üretimli yani resmi olarak bu model 2019 yılında duyurulsa da halen üretiliyor olması güncellik açısından çok iyi, yeni gelende çok şükür ölü piksel yok sol alt köşede çok az ışık sızması var rahatsız etmiyor diyebilirim %70 parlaklıkta kullanıyorum.

Kavisli bir monitörden geçtim o yüzden biraz afalladım diyebilirim 2017'den beri pc'de samsung kavisli Va Panel monitör kullanıyordum(CF391 ve CFG73) biraz alışmak gerekecek 2k bambaşka bir dünya 3060 2k için zayıf kalabilir ama DLSS'e güveniyorum. GSYNC'e resmi olarak uyumluluğunun olması çok güzel piyasada bir çok monitör gsync uyumlu deniyor ama nvidia'nın resmi listesinde yer almadığından bu tip monitörlerden uzak durdum.

Pivot özellik açısından 3 pivot özelliğin 2'sini destekliyor sadece sağa sola dönme olayını standa koymamışlar buna eksi yazarım. CFG73 monitöre oranla ayak kısmı masanın yarısını kaplamadı en azından bu iyi çünkü eski monitörümde ayak kısmı mousepad'in altına kadar giriyordu.

Kablolu mouse kullanıyorsanız ufak kablo tutucu koymuşlar aşağıda ki resimlerde gözüküyor mouse kablosu monitörün ayak kısmında değebileceği yerler keskin plastikten bu ilerleyen zamanlarda mouse kablosuna zarar verebilir sürtünmeden ötürü bu küçük zımbırtı ile kabloyu o kısımdan yukarı kaldırmış oluyorsunuz.

Bu özelliklerde monitör arayan varsa bu fırsatı(2999 tl YKB kredi kartına vade farksız 12 taksit + YKB kredi kartına +75 wp puan) kaçırmasın dolar kurunun artışından sonra bu monitör bir daha bu fiyat bandına düşmez.

rtings kalibre icc dosyasını tanımladım bunun dışında resmi driver'ını sitesinden dowload etmeyi unutmayın LG 27GL83A-B.APD Product Support :Manuals, Warranty & More | LG Turkey

Paugge dp 1.4 kablo ile 2k 144 hz 10 bit alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 20 Kasım 2021; 20:12:18 >

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Biz de bekliyoruz bakalım. Bu arada LOTR posteriniz de pek hoşmuş. LG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 "2999 TL" 

• samsunum55 kullanıcısına yanıt

sağol dostum inş. sorunsuz problemsiz ulaşır. benim lokasyon şansımdan ötürü (amazonun ana deposu bizim orada Kocaeli Gebze-Çayırova civarı) iade değişim kargolama aşamalarında ürünler hemen geliyor.

bir kaç ince ayarla daha da iyi seviye ye geldi nvidia kart kullanıyorsanız nvidia denetim masasında digital vibrance ayarını %60 çekerseniz renkler dahada güzel hale geliyor.

posteride postermanyadan almıştım baya kaliteli baskı yapıyorlarLG 27GL83A-B 2K 144 Hz IPS 10 Bit HDR 10 Gsync Compatible D.P 1.4 "2999 TL" 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 20 Kasım 2021; 20:2:0 >
  • Siyahlar çok kötü mü?

Siyah bantlı filmler de deneyen var mı?

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Haydi hayırlı olsun. Şükür sorunsuz kavuştuk monitörlere.

Icc dosyasının uygulamasını nasıl yapıyoruz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Icc dosyası uygulaması derken rtings sitesinde dosyayı indirip windows renk ayarlarına tanıtman lazım aşağıda ki video gibi

How to add, set and verify display icm (icc) profile in Windows 10! - YouTube

@Voodoodream

siyahlar normal seviyede göz zevkini bozan bir durumla karşılaşmadım ama va panelde ki gibi derin siyahlar yok onu söyleyeyim Va panel'den geçtiğim için net ayırt edebildim bu durumu, IPS panel'in dezavantajı bu malesef eğer siyahlar sizin için önemliyse Va panel monitörlere yönelmeniz daha mantıklı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 20 Kasım 2021; 20:18:35 >

• arkadaşlar sizce bu monitör mü daha iyi ASUS Tuf Gamıng VG27AQ yoksa LG 27GL83A-B

2016 yılında amazon.de sitesinden almış olduğum Acer Predator XB271HU 1440p IPS G-Sync 165Hz Gaming Monitor birden battlefield 1 oynarken görüntü vermeyi kesti ve pert oldu 1 aydır monitör araştırıyorum ilk almak istediğim monitör Dell 27" S2721DGF marka olan monitördü ama malesef sadece itopya satıyor hepsiburada 4100 tl den sattı 2900 e düşer diye bekledim almadım çok pişmanım treni kaçırdık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 20 Kasım 2021; 22:2:49 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.