Şimdi Ara

LG 32la620s İnceleme (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
633
Cevap
8
Favori
67.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: x_yigit

quote:

Orijinalden alıntı: apaci0834

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apaci0834

quote:

ben ps4 ü ve bu tv yi aldım. ps4 geldi ama tv daha gelmedi. Gelince yorumda bulunurum. Ama yorumlarım amatörce olabilir

Hocam alınca gördüğünü yaz yeterli TV'yi oyun moduna almayı unutma ama.

herhangi bir sıkıntı yok görüntü gayet iyi yalnız odanız geniş ise 40 inç almanızda fayda var derim :)

Hocam beni unutmayıp soruma geri dönüş yaptığın için çok teşekkür ederim. Bu arada hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende TV varda PS4 yok İzleme mesafem 3 4 metre yeterli. Daha büyüğü göz yorar pek hoş durmaz. Peki görüntüde gecikme, görüntüde donmalar vs gibi sorun oluyor mu ?

3 adet oyun denedim Herhangi bir sorun yaşamadan oynadım. Gecikme donma gibi sıkıntıları yok.

O zaman PS4'ü alınca TV'den yana soru yaşamayacağız anlaşılan. Almak bir nasip olsunda takar bizde test ederiz Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. İyi ve güzel bol bol oyun oynamalar dilerim sana

• Tv ile ilgili problem yasayan var mi arkadaşlar. Cevaplariniz almami etkileyecek yardimlariniz bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheem

Tv ile ilgili problem yasayan var mi arkadaşlar. Cevaplariniz almami etkileyecek yardimlariniz bekliyorum

ben ekimden beri kullaniyorum herhangi bi sorun yok. sadece dsmart modulde ikinci dil sorunu yasiyorum onun disinda gayet guzel bi tv. 2. tb usb hdd bagladigimda hic bi sorun cikarmadi. hem adaptorlu(2tb) hem adaptorsuz(1tb) olarak denedm. acmadigi format yok diyebilirim kullandigim kadariyla.

• Kutunjn icinden kumanda falan cikiyor mu? Cikmiyorsa gerekli mi sihirli kumanda? Sihirli kumanda kullanan var mi

• quote:

Kutunjn icinden kumanda falan cikiyor mu? Cikmiyorsa gerekli mi sihirli kumanda? Sihirli kumanda kullanan var mi

kutunun icinden orj. kumandasi cikiyor. bn sihirli kumandayi daha cok kullaniyorum daha kolay oluyor. ama olmasada cokta bi zorluk olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

quote:

Kutunjn icinden kumanda falan cikiyor mu? Cikmiyorsa gerekli mi sihirli kumanda? Sihirli kumanda kullanan var mi

kutunun icinden orj. kumandasi cikiyor. bn sihirli kumandayi daha cok kullaniyorum daha kolay oluyor. ama olmasada cokta bi zorluk olmaz.

Teşekkürler kardeş. Aldik lgyi yarin servis getirecek. Vatandan 1099 lirqya aldik. Diğerlerini gorunce boyu kucuk geldi biraz ama TV konumuna gore iyi ekran aldik sanirsam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

quote:

Teşekkürler kardeş. Aldik lgyi yarin servis getirecek. Vatandan 1099 lirqya aldik. Diğerlerini gorunce boyu kucuk geldi biraz ama TV konumuna gore iyi ekran aldik sanirsam

hayirli olsun. magazada banada kucuk geliyo ama oda cok buyuk deglse bence tam ideal.

• ersanpars kullanıcısına yanıt
    Mesafe 4 metre civari... yeter sanırım

• 4 metre civari biraz uzak kalmis gibi geldi bana ama yinede cok ufak kalmaz.

• Arkadaşlar televizyonlar ve tv tercihi ile ilgili ayrıntılı bir araştırma yaptım ve bu araştırmalarımı yaklaşık 40 sayfada yazdım.
    Konuyu iki ayrı başlıkta tamamlayabildim.

Şimdi o yazdığım sitenin linkini buraya aktarıyorum. Okuyarak çok faydalanacağınızı umuyorum.

http://esyatavsiyeleri.com/lcd-led-tv-plazma-tv-oled/

http://esyatavsiyeleri.com/tv-lcd-led-tv-plazma-tv-oled-tv-tavsiye-2/

Birinci yazıda tv lerle ilgili teknik bilgiler ağırlıkta.

İkinci yazıda ise tv tercihi, marka ve model tavsiyeleri yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 24 Nisan 2014; 10:02:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

quote:

Orijinalden alıntı: highcourt

internet sitelerinde film izlerken ,15 dak sonra yetersiz hafıza gibi bir hata alınıyor mu? bilgilendirirseniz sevinirim, ben de ciddi ciddi bu cihazı düşünmekteyim.

Evet yapıyor ama bir flash takılı olduğunda yapmıyor.

Arkadaşlar benim tv ilk açılışta kumanda çalışmıyor.
    istediğiniz tuşa basın işlem yapmıyor (kapatma tuşu hariç)

sizlerde de böyle mi?
    rica etsem deneyebilir misiniz?
    açınca hemen kanal değiştirebiliyor musunuz?
    Sorun kumandayla alakalı değil.çünkü tvde ışık yanıyor.
    Programsal olabilir son güncelleme sonrası oldu.

Tv nin kendi tarayıcısindan filmbizleyelim dedik 3d bellek hatası dedi.. 2d da da ayni hatayi veriyor... nasil cozdunuz yada hangi sitelerden film izliyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheem -- 25 Nisan 2014; 2:01:06 >

• ben tarayıcı üzerinden izlemiyorum, monitör olarak kullanıyorum. ama smart tv'nin 3d içeriğini izledim bir kaç defa. onda da 5-10 dakikalık.
  • Hocam tv yi monitör olarak kullanırken mouse'un yavaş hareket etmesi, geç algılama vb. herhangi bir sorun yaşıyor musun? Ayrıca bir word dosyasını açtığında monitör gibi net okuyabiliyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

ben tarayıcı üzerinden izlemiyorum, monitör olarak kullanıyorum. ama smart tv'nin 3d içeriğini izledim bir kaç defa. onda da 5-10 dakikalık.

Hocam tv yi monitör olarak kullanırken mouse'un yavaş hareket etmesi, geç algılama vb. herhangi bir dorun yaşıyor musun? Ayrıca, bir word dosyasını açtığında monitör gibi net okuyabiliyor musun? Böyle monitör olarak kullanılabilecek LG den daha iyi bir tv biliyor musun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukkirbas

quote:

Orijinalden alıntı: sairane88

Ürünü dün Bimeksten aldım aynı gün kurulum için geldiler çok memnun kaldım bu tv yi uzun araştırmalar sonucu aldım. cihazı ben monitör olarak kullanıyorum. masaüstü pc ye bağlı. cihazın her özelliğini test edip inceledim. tek benim için sorun olan mouse tepkime hızı oldu.sanki mouse biraz zor gidiyor, gerçi 19 inç monitörden sonra alışmak biraz zaman alacak belki de bundan dolayıdır ( tartışılır ! ) 3D özelliği gerçekten çok keyifli. gözlükleride gayet iyi. 4 adet gözlük hediye geliyor. smart tv sinde baya gezindim. hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım. istediğiniz siteye girmeniz çok hızlı hiç bekletmiyor. yalnız uzaktan kumandanızla mouse oynatmak sıkıcı ve zulüm. Akıllı kumanda almak şart. Her türlü sormak istediğiniz soruyu cevaplayabilirim en azından almak isteyenlere yardımcı oluruz.

Hocam bende bu tvyi hem monitör hemde tv olarak almayı düşünüyorum. Önceki yorumlarınızda mouseun yavaşlığından bahsetmistiniz sonradan düzeltebildiniz mi ? Ayrıca takribi 1 m mesafeden çok büyük olur mu ? Ayrıca son olarak bu tv yerine önerebilceğiniz bi marka model boyut vs öneriniz var mı ? Teşekkür ederim.

hocam selam tv yi oyun moduna aldığınızda mouse olayı düzeliyo valla ben 1 metre den az mesafede kullanıyorum tv yi. gözleri bozacaz az kaldı kumandadan ziyade note 2 telefonumdan lg kumanda uygulamasını indirdim öyle daha kolay oldu =))) valla bu tv yi ben ayrı bi sevdim ne deyim. sadece tv gecişlerinde samsung biraz daha hızlı bu konuda o bir gerçek
     LG 32la620s İnceleme

• quote:

quote:

quote:

Ürünü dün Bimeksten aldım aynı gün kurulum için geldiler çok memnun kaldım bu tv yi uzun araştırmalar sonucu aldım. cihazı ben monitör olarak kullanıyorum. masaüstü pc ye bağlı. cihazın her özelliğini test edip inceledim. tek benim için sorun olan mouse tepkime hızı oldu.sanki mouse biraz zor gidiyor, gerçi 19 inç monitörden sonra alışmak biraz zaman alacak belki de bundan dolayıdır ( tartışılır ! ) 3D özelliği gerçekten çok keyifli. gözlükleride gayet iyi. 4 adet gözlük hediye geliyor. smart tv sinde baya gezindim. hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım. istediğiniz siteye girmeniz çok hızlı hiç bekletmiyor. yalnız uzaktan kumandanızla mouse oynatmak sıkıcı ve zulüm. Akıllı kumanda almak şart. Her türlü sormak istediğiniz soruyu cevaplayabilirim en azından almak isteyenlere yardımcı oluruz.

Hocam bende bu tvyi hem monitör hemde tv olarak almayı düşünüyorum. Önceki yorumlarınızda mouseun yavaşlığından bahsetmistiniz sonradan düzeltebildiniz mi ? Ayrıca takribi 1 m mesafeden çok büyük olur mu ? Ayrıca son olarak bu tv yerine önerebilceğiniz bi marka model boyut vs öneriniz var mı ? Teşekkür ederim.

hocam selam tv yi oyun moduna aldığınızda mouse olayı düzeliyo valla ben 1 metre den az mesafede kullanıyorum tv yi. gözleri bozacaz az kaldı kumandadan ziyade note 2 telefonumdan lg kumanda uygulamasını indirdim öyle daha kolay oldu =))) valla bu tv yi ben ayrı bi sevdim ne deyim. sadece tv gecişlerinde samsung biraz daha hızlı bu konuda o bir gerçek
     LG 32la620s İnceleme

Hocam sistem şekil Güle güle kullanın 1 metrede bayağı iyiymiş Ben evde TV olarak kullanıyorum 3 5 metre mesafeden fena değil. Notebook bağlayınca oyun moduna alınca dediğin gibi mouse sorunu ortadan kalkıyor. Tekrardan güle oynaya kullanın

• apaci0834 = sende güle güle kullan ;) eyvallah
  • Tv nin kendi tarayıcısindan filmbizleyelim dedik 3d bellek hatası dedi.. 2d da da ayni hatayi veriyor... nasil cozdunuz yada hangi sitelerden film izliyorsunuz?

Yada film 3d indirebilecegimiz siteler var mi ücretsiz

• quote:

quote:

quote:

LG 32la620s İnceleme

Bende 3 ay kadar monitör olarak kullandım ama eski monitörü geri taktım. Gözleri evet çok yoruyor.ve sonra dedimki tv kendi işini monitör kendi işini yapsın dedim

• Monitör olarak bilgisayar masası üstünde falan kullanacaksanız çok büyük bence.
    Ama kasayı yanına koyup koltuktan kullanacaksanız gayet iyi.Hem monitör hem tv şeklinde olabilir mesela ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.