Şimdi Ara

LG 32LG6000 Satınalma Hikayem ve Görüşlerim (Süper) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Şuanda tv emaneten eski sehpamın üzerinde duruyor, az önce patlama sesi geldi binaları boşalttılar, tv yi yere koydum çünkü ev sallanıyordu. Doğalgaz patlaması oldu 10 apartman aşağıda evleri falan boşalttılar şimdi uzaklığa göre yavaş yavaş içeri alıyorlar. Dha çekiyordu,3-5 gazete vardı ama diğer kameralardan hangi kanallar olduğunu göremedim.

Mal canın yongasıdır hesabı, tv yi önce yere koydum öyle çıktım evden.
  • Hayırlı olsun lcd'niz.. Umarım teknoloji şansınız da olur ve sorunsuz kullanırsınız...
    Öncelikle sizin kendi iç huzurunuz.. Görüntüden memnunsanız sorun yoktur.
    Ne fiyata ne de başla lcd'lere bakıp kafanızı karıştırın. Teknoloji dipsiz bir kuyudur. Her zaman daha iyisi vardır.
    Keyifli seyirler diliyorum.
    saygılar..
  • Güle güle kullan

GRundig firmasının bu TV kısmını sanırım Arçelik satın almıştı.. Dış görüntüsü benimde hoşuma gitti ancak bir çok mağazada görüntüsünü inceledim bana renkleri biraz soluk geldi...
  • Çok teşekkürler arkadaşlar.

Şu ortadaki açma kapama deliği hoşuma gitti, klasik düz ekran havasından çıkartıyor biraz ve tasarım olarak iyi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Teşekkür ederim arkadaşlar. Şuanda tv emaneten eski sehpamın üzerinde duruyor, az önce patlama sesi geldi binaları boşalttılar, tv yi yere koydum çünkü ev sallanıyordu. Doğalgaz patlaması oldu 10 apartman aşağıda evleri falan boşalttılar şimdi uzaklığa göre yavaş yavaş içeri alıyorlar. Dha çekiyordu,3-5 gazete vardı ama diğer kameralardan hangi kanallar olduğunu göremedim.

hocam hakikatten büyük geçmiş olsun, bende olsam önce ps3 ü sağlama alıp öyle çıkardım hakikatten =)

yakın zamanda bir iki hafta içinde bende 40w4000 alacam inşallah. güle güle kullan, bundan sonra uzun bi sürede tv fiyatlarına ve modellerine bakma, içine sindiyse keyfini çıkar. yoksa bu daha iyiymiş bunu mu alsaydım 100 daha koyup olayının hakikatten sonu yok =)

• quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar. Şuanda tv emaneten eski sehpamın üzerinde duruyor, az önce patlama sesi geldi binaları boşalttılar, tv yi yere koydum çünkü ev sallanıyordu. Doğalgaz patlaması oldu 10 apartman aşağıda evleri falan boşalttılar şimdi uzaklığa göre yavaş yavaş içeri alıyorlar. Dha çekiyordu,3-5 gazete vardı ama diğer kameralardan hangi kanallar olduğunu göremedim.

hayırlı olsun güle güle güzel günlerde kullan. güzel bir seçim olmuş :)

bende tv'nin kullanım kılavuzunu karıştırırken sehpa üstü standın üstünde bir delik göstermişler şema ile. o delikten ip geçirip sehpaya da bir vida atıp tv'yi bağlayın diye bir tarif var. bende en çok düşmesinden korkuyorum. sanırım bu akşam tv'yi sehpaya arkadan bağlicam

• kardeş ALLAH kaza bela vermesin inş. Arkadaşlarında dediği gibi bu teknolojinin sınırı yok. daha da lcd t lere kafadan 5-6 yıl bakma. ah keşke falan deme yane. Aldığın modelde güzel gerçekten. özellikle 50.000:1 kontrast falan iyi yane. Lg zaten panel üreten bi firma daha ne olsun. Valla ben de yakın bi zmaanda lcd aldım ama fiyat konusu işte. keşke o paraya burda bulsaydım kesin senin aldığından alırdım ama nasip deilmiş. 32xv500 aldık artık. Valla ben görüntülerden memnunum. Sende memnunmusun. O zaman güle güle kullanalım.
  • televizyondan yılan çıkmış
    daha bişi diyemiyorum yani cenabet miydin neydin televizyonu alırken

• quote:

Profiloda toshiba mağazasına girdim 32av500 almak niyetiyle, teşhir vardı ve 1189 lira fiyat verdiler, tam tv'nin tuşlarına vs bakarken yakından o da ne!!! Yılan çıkmaz mı! Aramız sadece 40 cm falan yılanla. Koşarak mağazadan çıktım (ciddi manada) anlam veremediler çıkarken almıyorum diye bağırdım. Yılandan korkuyorum ve bu olaydan dolayı 32av500 benim için elendi.

Hakikaten dostum. Bu yılan hikayeside nedir? Gülsem mi, haline üzülsem mi bilemedim. Gülmemek içinde zor tutuyorum ya kendimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 6 Nisan 2009; 19:04:59 >
  • Tnb koymuştur o yılanı anaconda bizden panel almayın
  • Öncelikle iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkürler.

Yılan konusu şöyle anlatayım, artık dvd mi bağlıydı yoksa belgesel kanalı mı açıktı hatırlamıyorum ama böyle deniz vs gösteriyordu ormanlık alana girdi kamera ve arkasından yılan çıktı. Tabiki tv'nin yanında değil, ekrandaki görüntüde.

Benim gibi yılan resmine bile bakamayan bir insan için o görüntüden sonra toshiba 32av500'ü almak korkunç olurdu. Bembeyaz olmuş vaziyette çıktım oradan zaten.
  • quote:

Öncelikle iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkürler.

Yılan konusu şöyle anlatayım, artık dvd mi bağlıydı yoksa belgesel kanalı mı açıktı hatırlamıyorum ama böyle deniz vs gösteriyordu ormanlık alana girdi kamera ve arkasından yılan çıktı. Tabiki tv'nin yanında değil, ekrandaki görüntüde.

Benim gibi yılan resmine bile bakamayan bir insan için o görüntüden sonra toshiba 32av500'ü almak korkunç olurdu. Bembeyaz olmuş vaziyette çıktım oradan zaten.

Hehe...Taktir-i ilahi

Duyduğum en komik bir tv'den vazgeçme sebebi. Akşam akşam güldürdün bizi. Sağolasın dostum.

Tasarımı için diyen duymuştum, kontrastı için diyen duymuştum vs. ama bu ilk.

-Ben Toshiba almam abii..
    -Niye?
    -Yılan var onda..
    -Hönk...

• Albani duymasın odunu verir yılana
  • Siz bir de kardeşimin halini görseydiniz, abiiii diye arkamdan bağırarak yetişmeye çalışıyordu. Sağlık olsun Lg daha çok içime sindi, tasarım olsun beni tatmin etmesi olsun.
  • Bu forumu da yazanları da seviyorum.Akşam akşam gene gerginliğimi aldınız.Allah Kazasız belasız ve yılansız günlerde kullanmayı nasip etsin.
    İnanınki en orjinal seçim ve eleme yöntemi olmuş.
    İnsanların fobilerini bilirim ama hiç böyle tatsız (satıcı için ve sevgili dostumuz için)ve bir o kadarda garip ( olanı biteni bilmeden orada olanlar için ve bizler için) tesadüf bir arada olsun.Gerçekten geçmiş olsun hem patlama hem yılan görüntüsü için iyi dileklerimi içtenlikle yolluyorum.Gülümsemem ise sadece olayın bütününedir.Lütfen alınmayın.
  • baştan beri yılan mevzusunu lcddeki teknik bir problem olarak algılamıştım,ancak öyle değilmiş
  • Bende magaza sahibi magazada evcil yılan besliyor da tv'nin kenarından çıktı gibi düşündüydüm
  • aynı olay bendede var.en büyük fobim 100 metreden görsem tabana kuvvet kaçarım.. tv de falan arada rast geliyo odaya kaçıyorum panikle 2 kere kumandayı kırdım daha belgesel kanallarını başkasına açtırıyorum
  • quote:

Öncelikle iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkürler.

Dostum Sana Sonsuzca Saygım Var Bunu bil Yaşının ve Kimliğinin bi önemi yok benim İçin___

Ama sen Aklınımı Kaçırdın __Ben gerçek yılan sandım Ozaman sen BBC HD SAFARİ Lerini İzliyemessin __Yani Panelden Yılan gördün Kaçtın adamLae Şaşırdı he

Sen ne Adamsın Yaaaa _____Gerçekten Taktire Şayansın___Bunu Yanlış telafüz etme Saygılı olduğumu söledim Değişik bi tipsin dostum

• LG6000 konusu yok forumda, ana başlık bunu yapalım o zaman, başka kullanan yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.