Şimdi Ara

LG 32LG6000 Satınalma Hikayem ve Görüşlerim (Süper) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: powerring

televizyondan yılan çıkmış
    daha bişi diyemiyorum yani cenabet miydin neydin televizyonu alırken

• quote:

Orjinalden alıntı: groll

aynı olay bendede var.en büyük fobim 100 metreden görsem tabana kuvvet kaçarım.. tv de falan arada rast geliyo odaya kaçıyorum panikle 2 kere kumandayı kırdım daha belgesel kanallarını başkasına açtırıyorum

baba sen ne yaptın ya kumanda falan kırmak. faziasınız siz ya. valla bende mağazada yılan çıktı sandım ilk başta. arkadaş iyice açıklayınca gülmeden duramadım. ALLAH ta siz güldürsün ya ne diyim. Herşeyin hayırlısı.

• Hiç yılan görmemiş olsam neyse de, yazın memlekette küçüklükten bu yana yılan görürüm herhangi bir korkum yoktu ama yaklaşık 4-5 sene önce biz yılan yoldan geçsin diye beklerken amcamla birlikle üstümüze doğru gelince yılan peşimizde kaçmıştık. O gün bugündür yılan resmine dahi bakamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Öncelikle iyi dilekte bulunan arkadaşlara teşekkürler.

Yılan konusu şöyle anlatayım, artık dvd mi bağlıydı yoksa belgesel kanalı mı açıktı hatırlamıyorum ama böyle deniz vs gösteriyordu ormanlık alana girdi kamera ve arkasından yılan çıktı. Tabiki tv'nin yanında değil, ekrandaki görüntüde.

Benim gibi yılan resmine bile bakamayan bir insan için o görüntüden sonra toshiba 32av500'ü almak korkunç olurdu. Bembeyaz olmuş vaziyette çıktım oradan zaten.

Süpermiş hakkaten ama aslında bu vazgeçme değil, alma sebebi olmalıydı belki de.. görüntü o kadar canlı ve doğalmış ki, sizi bu denli korkutup kaçırmış. heh hee.. yanılıyor muyum :)

• Arkadaşlar bir şey soracağım belki saçma gelecek ama.

Usb bellek kullanıyorum tv'nin usb girişinden, peki taşınabilir hdd alsam onuda aynı şekilde görüntüleyebilir miyim?
  • Taşınabilir harddisk olayına cevap alabilirsem iyi olacak, ona göre sipariş vereceğim de hemen.
  • Nasıl yani, bu model usb'den video oynatabiliyor mu? oynatabiliyorsa hangi formatlar, denedin mi?

oynatamıyorsa, zaten sadece foto ve mp3 için HD almak bana biraz manasız göründü. hafızası biraz büyükçe bir flash ta pekala ihtiyacı karşılamaz mı. insan kaç tane şarkı/jpg sığdırmak isteyebilir ki
  • quote:

Taşınabilir harddisk olayına cevap alabilirsem iyi olacak, ona göre sipariş vereceğim de hemen.

Yeni LH serileri harddiski tanıyor ve aynı zamanda mkv bile oynatıyor ama önceki serilerin harddiski tanıyacağını sanmıyorum, ama yine de denemiş olana sormak lazım.
  • Video olayını denemedim, şuanda 4 gb flash belleğe sahibim. Netbook kullandığım için (lcd almak için laptopumu sattım) 8 gb da bilgisayarımın hafızası var. Dolayısıyla şuanda zaten taşınabilir hdd'e ihtiyacım var. Genel olarak bilgilerimi vs saklamak için alacağım ama tv de işe yaramıyorsa almama gerek yok, usb tam olarak dolu zaten şuanda fazlası biraz da fotoğraf saklamak ve ileride kullanmak için olacak.

Hafızası büyük flash alsak 16 gb 60 lira civarı (kampanyalarla uğraşamıyorum okulla meşgulüm) o yüzden 100 lira verip 120 gb veya 160 gb her neyse bir hdd almak daha uygun gözüküyor gözüme...
  • Hdd olayına cevap verebilecek yok mu? Boşuna para vermeyelim bir de...
  • Kullandıgın tv için yorum yapamayacagım ama genelde herddiskleri cihazlar tanımıyorlar.Sanırım kapasite sınırlaması yada kapasite ile ilgili bir sıkıntı.
    Birde fat 32 leri tanıyorlar ama ntfs formatlardakileri tanımıyorlar.
    Dediğim gibi senin tv ile ilgili bilgiye sahip değilim .Ben de sony 40 x var flash bellekleri tanıyor ama hariici iski malesef .Ev sinaması sistemindede aynı şey var o da sony dav 860 flash bellek tanıyor ama hard disk malesef .
    Umarım senin tv tanıyordur.Bence fat 32 formatlı bir diskle denememde fayda var .Bazı philips modellerinin flash belleklerdeki videoları(formatlarını hatırlamıyorum) oynattıklarını okumuştum .ancak harici diskin direk tv ye bağlandıgını hiç görmedim.Dediğim gibi denemen lazım .
  • Askı aparatlı sehpa almak istiyorum ama sehpa için yerim 75 cm, ve bu boyutta sehpa bulamıyorum hep bulduklarım 120 cm. En fazla tıkış tıkış bir durum oluştursak 93 cm yer var bu boyutlarda sehpa bulamaz mıyım askı aparatlı? İnternette bakmadığım yer kalmadı.
  • Bismottan 75 cm'lik sehpa sipariş ettim, askı aparatı içinde 126 lira. Perşembe günü muhtemelen alacağım.

Arkadaşlar hiç forumda 6000 kullanan yok mu? Haziran gibi ps3 düşünüyorum nasıldır performansı? Bir tek ben sahibim heralde bu tv'ye...
  • Yazmaktan sıkıldım artık bir allahın kulu cevap vermez mi şu soruya...
  • quote:

Yazmaktan sıkıldım artık bir allahın kulu cevap vermez mi şu soruya...

Bende alacaktım ama yok malesef hiç bi yerde .
  • Elektroworld astoria da 28 adet teşhir ürünü vardı benim aldığım gün. Fiyat nakit ve tek çekimde 1199 Lira, eğer bir kısım takside girsin derseniz 1300 gibi bir fiyattan taksitli alınabiliyor.

28 adedin 20 tanesi duvarda en üstte asılı, 8 adette normal yerlerde bulunuyor demişti görevli. İçlerinden en temizini seçer veririz dedi ve panellerin yaklaşık 6 aydır açık olduğunu söylemişti.

Bimeks teknoportta vardı ama 1400 lira fiyat istiyorlardı ve temiz değildi.

Elektroworld'e bakın derim.

Bismot Mercur Eko 75 sehpam yarın veya perşembe günü elimde olacak. (126 TL)
  • Askı aparatı dahil 126 lira olan sehpamız budur.

LG 32LG6000 Satınalma Hikayem ve Görüşlerim (Süper)
  • Arkadaşlar bugün sehpa geldi, fakat askı aparatı girişleri kapatıyor, şuanda idareten taktık ama boynuz gibi dışarıda kaldı üst kısmı. Tv'ye uygun askı aparatını ne kadara bulabilirim ve nereden bulabilirim?
  • ne gerek var kestir demircide. bi zarari olmaz
  • Babam bende keserim dedi ama kestiğimizde yine girişi kapatmış oluyor, hdmi girişleri kapanıyor, eğer onları da açacak şekilde kesersek tv yere neredeyse 0 oluyor, ya hdmi girişlerden vazgeçicez şimdilik ya da adam gibi bir aparat almak lazım.

3-5 gün böyle dursun sonra icabına bakarız dedi babam. Muhtemelen kesicek iş yerinde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.