Şimdi Ara

LG 32MB25HM nasıl bir tv? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
26.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben güç kablosunun şeklini şemalini ve nereye takıldığını unuttumi fotoğraf atar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu monitör futbol oyunlarında nasıldır? Tepki süresi vs. baktım ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Beyler bu monitör futbol oyunlarında nasıldır? Tepki süresi vs. baktım ama bulamadım.
    Bu bir monitör mü TV mi? Ve siz sorunuzun cevabını bulabilidiniz mi? Nasıldı hocam
    Biraz hort oldu ancak ihtiyacım var bilgiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 8 Eylül 2020; 19:44:22 >
  • HALO kullanıcısına yanıt
    Tv tuner yok cihazsa. Monitör olarak geçiyor. O dönemden bu yana kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Tv tuner yok cihazsa. Monitör olarak geçiyor. O dönemden bu yana kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
    Teşekkürler.
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Cihazda tuner yok ancak hdmi bağlantılı bir hd uydu cihazı ile gayet güzel tv oluyor. Hem sesi yüksek hemde full hd. O yüzden şimdi satılan ucuz 32" tvlere göre çok üstün.
  • https://forum.donanimhaber.com/lg-32mb25hm-monitor--147929152

Satılık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu monitörü alalı 4 sene oldu hala taş gibi. Hiç sıkıntı yok. Sizlerde durum nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 28 Mart 2021; 12:20:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Bu monitörü alalı 4 sene oldu hala taş gibi. Hiç sıkıntı yok. Sizlerde durum nasıl ?

Ben bunu almadım   benzeri bir model 32lf630v modelini aldım. 6 senelik oldu ama 2 sene önce ledleri yandı onları değiştirdik, onun harici monitör olarak kullanmaya devam ediyorum.

• @NTARES kullanıcısına yanıt

Hala canavar gibi çalışıyor. Hatta ben satmaya karar verdim. Sorunsuz ayakları mevcut. 1100 Tl almayı düşünen varsa.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.