Şimdi Ara

LG 32MB25HM nasıl bir tv? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
26.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu tv hic bir yerde kalmamis pc de kullanabilmek icin bu tv nin inc olarak buyugu olan 40MB27HM nasilsir ? 32mb25hm ile ayni performansi verir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratd555

Merhaba arkadaslar bu tv hic bir yerde kalmamis pc de kullanabilmek icin bu tv nin inc olarak buyugu olan 40MB27HM nasilsir ? 32mb25hm ile ayni performansi verir mi

sadece n11'de bir satıcıda kalmış ama 915 tl'ye satıyor oda
  • Onu gordum ama guvenemedim genelde son kalanlar iade urunler oluyor diye. Vatanda 40MB27HM modeli 1100 tl. Bide lg 32 inclerde servis ucreti aliyor asagi yukari 1000 tl te geliyor. 100 tl fazlasina kurulum ucretsiz daha buyuk ekran daha mantikli geldi. Sizce nasil bir tercih

• Dün 690 tl ye aldım.Almadan önce burada ki yüm yorumları okudum.Öncelikle aldıktan sonra kutunun içi boşmu acaba diye kendi kendime sordum.İnanılmaz hafif.Hatta almadan önce tutma yerlerinde kutunun içinde gerçekten tv varmı diye kontrol ettim.Evde kutuyu açtım.O kadar hafif ki acaba cihazın içi boşmu diye kendi kendime sordum.Bu paranoya fişe takıncaya kadar devam etti.İçinden TV,TV ayakları,kumanda,2 adet pil,adaptör ve anlam veremediğim bir plastik parça ile 4 adet vida çıktı.Hemen ayakları monte ettim.
    TV olarak kullanmak üzere aldığım bu LED MONITOR'u hemen HDMI ile digiturke bağladım.
    Gördüklerim beni inanılmaz şaşırttı.Bir kere görüntü bu fiyata göre inanılmaz güzel.Bir çok resim modu var.Bazı kanallar bazı resim modunda çok daha canlı gösteriyor.En sonunda standart moda alıp bıraktım.Lig TV sHD yayını ve diğer belgesel kanallar daha önce izlemediğim kadar canlı ve renkler harikaydı.
    Kısacası bu fiyata (690 TL) bu performans tek kelime ile harika.
    Ürünü bulabilenler kaçırmasın hemen alsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kazmirci

Dün 690 tl ye aldım.Almadan önce burada ki yüm yorumları okudum.Öncelikle aldıktan sonra kutunun içi boşmu acaba diye kendi kendime sordum.İnanılmaz hafif.Hatta almadan önce tutma yerlerinde kutunun içinde gerçekten tv varmı diye kontrol ettim.Evde kutuyu açtım.O kadar hafif ki acaba cihazın içi boşmu diye kendi kendime sordum.Bu paranoya fişe takıncaya kadar devam etti.İçinden TV,TV ayakları,kumanda,2 adet pil,adaptör ve anlam veremediğim bir plastik parça ile 4 adet vida çıktı.Hemen ayakları monte ettim.
    TV olarak kullanmak üzere aldığım bu LED MONITOR'u hemen HDMI ile digiturke bağladım.
    Gördüklerim beni inanılmaz şaşırttı.Bir kere görüntü bu fiyata göre inanılmaz güzel.Bir çok resim modu var.Bazı kanallar bazı resim modunda çok daha canlı gösteriyor.En sonunda standart moda alıp bıraktım.Lig TV sHD yayını ve diğer belgesel kanallar daha önce izlemediğim kadar canlı ve renkler harikaydı.
    Kısacası bu fiyata (690 TL) bu performans tek kelime ile harika.
    Ürünü bulabilenler kaçırmasın hemen alsın.

nerden aldınız hocam üstteki arkadaş ta arıyor ama bulamamış o fiyatlara

• Ben İzmir çankayadan pala ticaretten aldım.Ancak sonuncusuydu.Bu hafta gelebileceğini söylediler. Eğer gelirse bana haber verecekler.Bende size haber veririm

• Evet ustadim sana zahmet donus yaparsan sevinirim senden haber bekliyorum

• Pala ticaretle gorustum bu hafta gelecegini soylediler odemesini yapmislar gelmesini bekliyorlarmis

• Arkadaslar olduya bulamadim bunun yerine bu tv nin ust modeli olan vatandaki LG 40MB27HM 40" (101 CM) FHD IPS LED EKRAN monitor tv yi dusunuyorum. O nasildir kullanan var mi

• quote:

Pala ticaretle gorustum bu hafta gelecegini soylediler odemesini yapmislar gelmesini bekliyorlarmis

hocam merhaba, ben de izmirdeyim bu üründen bir tane daha alacağım. daha önce carrefour'dan almıştım. monitör olarak kullanıyorum. bu pala ticarete nasıl ulaşabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipmaker -- 21 Kasım 2016; 1:0:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazmirci

Ben İzmir çankayadan pala ticaretten aldım.Ancak sonuncusuydu.Bu hafta gelebileceğini söylediler. Eğer gelirse bana haber verecekler.Bende size haber veririm

merhaba, bu üründen bir kez daha almak istiyorum, siz pala ticaretten 690'a fatura + kdv'li mi aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zipmaker -- 21 Kasım 2016; 1:6:26 >
  • quote:

Onu gordum ama guvenemedim genelde son kalanlar iade urunler oluyor diye. Vatanda 40MB27HM modeli 1100 tl. Bide lg 32 inclerde servis ucreti aliyor asagi yukari 1000 tl te geliyor. 100 tl fazlasina kurulum ucretsiz daha buyuk ekran daha mantikli geldi. Sizce nasil bir tercih

valla ben 32 inçlere "ücretsiz" kurulum yapmadıklarını öğrenince açtım kutuyu kendim kurdum. bayadır sorun yok.
  • quote:

Arkadaslar olduya bulamadim bunun yerine bu tv nin ust modeli olan vatandaki LG 40MB27HM 40" (101 CM) FHD IPS LED EKRAN monitor tv yi dusunuyorum. O nasildir kullanan var mi

hocam o inç bana kalırsa pc için büyük gelir. bayadır 32" bu monitörü kullanıyorum, evde vestel 40fb7000 var, onu karşıma koyup yazı yazarsam büyük geleceği kesin, olmaz bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

quote:

Arkadaslar olduya bulamadim bunun yerine bu tv nin ust modeli olan vatandaki LG 40MB27HM 40" (101 CM) FHD IPS LED EKRAN monitor tv yi dusunuyorum. O nasildir kullanan var mi

hocam o inç bana kalırsa pc için büyük gelir. bayadır 32" bu monitörü kullanıyorum, evde vestel 40fb7000 var, onu karşıma koyup yazı yazarsam büyük geleceği kesin, olmaz bence :)

Mesafe 2 metre civari sanirim bu ölçü kurtarır gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

quote:

Mesafe 2 metre civari sanirim bu ölçü kurtarır gibi

o zaman sorun olmaz

• Arkadaslar evkurda 880 fiyati var denizbank karti olanlar 100 tl geri odeme kampanyasi ile 780 maledebilir.

• Arkadaşlar ürün Migros 749 lira bu fiyata iyi değil mi size,

• quote:

Orijinalden alıntı: asilkan20

Arkadaşlar ürün Migros 749 lira bu fiyata iyi değil mi size,

daha ucuza eskiden bulunuyordu ama şuan piyasada kalmadı ve satanlarda 750 tl'den daha pahalıya satıyor yani fiyat iyi,tükenmeden alın
  • quote:

Dostum hangi migrosta var bu ürün? Sitesine baktım Yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

quote:

Dostum hangi migrosta var bu ürün? Sitesine baktım Yok?

Antalya 5M Migrosta mevcut hocam
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.