Şimdi Ara

LG 32MB25HM nasıl bir tv? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
26.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bu monitörü Teknosada gördüm ve hayal kırıklığına uğradım.(Tv olarak kullanmak için almayı düşünmekteydim.) Burda videodaki verilen gibi kaliteli HD görüntüsü olmadığını gördüm. LG 32LF580N ile yanyana idi ve görüntüsü 580N'den az daha kötüydü. Görevliye sordum HD yayın verilmişti Bluray den tüm tv lere.
    Şimdi ne yapcam kara kara düşünmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

700 civarı olsa ben de alacağım, pusuya yattım. Yani konsol için bütçeme en uygun televizyon bu gibi gözüküyor. Beklemedeyiz.

büyük satıcıların stokları hep tükendi. galiba artık satılmayacak.
  • bugün carrefour'dan 749 tl'ye aldım. peşin fiyatına 9 taksit yapılıyor.
    monitör olarak kullanacağım, 5 ms tepkime süresi varmış.
    şu an ne yazık ki en düşük bu fiyat. stoklar tükenmeye başladı.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben TV olarak kullanmak için alacaktım, ancak görüntü kalitesi düşük geldi, almaktan vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan 06

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben TV olarak kullanmak için alacaktım, ancak görüntü kalitesi düşük geldi, almaktan vazgeçtim.

teşekkür ederim, ürün elime ulaştı. lg 32" kurulumu için ücret talep etmekte. kutusu sağlam geldiği için kurulumu kendim yaptım.

desktop pc monitör olarak kullanıyorum. yalnız şöyle bir sorunum var. 1920x1080 çözünürlükte ekran oturmuyor. kenarlarda boşluklar kalmakta. ben de 1600x900'e ayaladım ekran oturuyor ancak görüntü keskin değil. bu sorunu nasıl aşarım acaba?
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    ekran karti ayarlarindan overscan diye bir bolm olmasi lazim, o bolumden olcegi sifir yapin sorun cozulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S R T

ekran karti ayarlarindan overscan diye bir bolm olmasi lazim, o bolumden olcegi sifir yapin sorun cozulur

Cevabınız için teşekkür ederim.

Sorun iki şekilde çözülebiliyor. LG Monitör açıldığında Bilgissayar mı bağladınız diye soruyor eğer evet derseniz ölçekleme ayarlarını kilitliyor müdahale edemiyorsunuz. Buna hayır diyerek, lg menüsünden 16:9 yerine "sinema mod 1" seçildiğinde ekran sığdırılıyor ancak görüntü keskin değil.

2.ve sağlıklı çözüm ATI ekran kartı kullandığım için driver'ı indirdim kurdum, ati kontrol merkezinde ölçeklendirme ayarlarını yaptım ve sorun çözüldü hem de baya keskin oldu. Belki birine yardımcı olur :)

• Tv yi alalı birkaç ay oldu. Hem PC hem PS4 te kullanıyorum. Yalnız energy saving olayını tamamen kapatmama rağmen karanlık ortamlarda ekstradan ışığı kısıyor hiçbir şey görünmüyor. Mesela Project Cars oyununda gece yarışı açtığımda ya da COD'da falan karanlık ortamlarda oluyor, ışığı aşırı kısıyor sanki energy saving açıkmış gibi. Deneme imkanı olan biri bunu kontrol edebilir mi? Eğer genel bir sorunsa LG ye mail atıp durumu bildirmemiz iyi olacaktır. Güncellemeyle halledebilirler.
  • Güncelleme yapılıyormu buna nerden yapıyoruz ayrıca kapatınca ışığı sönmüyor ışığı hep yanıyor monitör gibi kapanmıyor kapatmanın yolu var mı fişi çekmek dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Güncelleme yapılıyormu buna nerden yapıyoruz ayrıca kapatınca ışığı sönmüyor ışığı hep yanıyor monitör gibi kapanmıyor kapatmanın yolu var mı fişi çekmek dışında

benim tv lg 'nin başka bir 2015 modeli tv ayarlarında vardı o kırmızı ışığı kapatmak ben kapattım büyük ihtimalle bu modelde de vardır.Güncelleme oto ayarlı bende sende öyle ayarlarsan problem olmaz kendi update ediyor tv açılınca eğer wifi bağlıysa
  • beyler monitör yere yatık duruyor biraz ekran ayarı ayarlanmıyor dimi ayağı doğru oturttum ama düz değil ekran yere eğimli duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan 06

Dün bu monitörü Teknosada gördüm ve hayal kırıklığına uğradım.(Tv olarak kullanmak için almayı düşünmekteydim.) Burda videodaki verilen gibi kaliteli HD görüntüsü olmadığını gördüm. LG 32LF580N ile yanyana idi ve görüntüsü 580N'den az daha kötüydü. Görevliye sordum HD yayın verilmişti Bluray den tüm tv lere.
    Şimdi ne yapcam kara kara düşünmeye başladım.

32LF580N HD ready görünüyor. 32MB25HM ise full hd. Eğer full hd bir tv ye full hd olmayan bir kaynak bağlanırsa ekran kendini full hd ye ayarlarken görüntü kaybı yaşıyor. Bundan da olabilir. Şu an televizyonun 2. elleri bile 800 tl. Bende bir adet almayı düşünüyorum. Bir kaç mağazada var sadece

• PS4 ile kullanan arkadaşlara bir sorum olacak.Bu TV ile 60fps görüntü yakalayabilir miyim ?

• Cevap: LG 32MB25HM ile LG 32MB17HM hangisini tavsiye edersiniz?
    LG 32MB17HM 899 tl ye mediamarkt da lgp5 speaker ile birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaglion -- 9 Haziran 2016; 10:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

evet beyler bu tvyi inceleyen kullanan var mı nasıldır performansı benim için maç izlerken titreme falan olmasın yeter hz'sini hiç bir yerde bulamadım ne kadar olduğunu kullanıcı yorumları falanda yok hiç bir yerde bilen eden var mıdır bunu?

Aslında TV değilde Monitör TV demek daha yerinde olur.
    2MS Tepkime süresine sahip.
    Ses kalitesi tatminkar.
    Şimdilik memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassax34

quote:

evet beyler bu tvyi inceleyen kullanan var mı nasıldır performansı benim için maç izlerken titreme falan olmasın yeter hz'sini hiç bir yerde bulamadım ne kadar olduğunu kullanıcı yorumları falanda yok hiç bir yerde bilen eden var mıdır bunu?

Ses kalitesi tatminkar.
    Şimdilik memnunum

eyvallah hocam da tarihe bakmadın herhalde geçen ağustos açtım konuyu ben de sonra bundan vazgeçip 32lf630v aldım

• quote:

quote:

quote:

Ses kalitesi tatminkar.
    Şimdilik memnunum

eyvallah hocam da tarihe bakmadın herhalde geçen ağustos açtım konuyu ben de sonra bundan vazgeçip 32lf630v aldım

Tarihi gördüm. Sıkıntı yok hocam düşünen birisinin ileride belki işine yarar yorum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ses kalitesi tatminkar.
    Şimdilik memnunum

Tarihi gördüm. Sıkıntı yok hocam düşünen birisinin ileride belki işine yarar yorum :)

• Monitör parlak paneldir bilginiz olsun kendim kullanıyorum yakından monitör olarak parlak panel olduğu için göz yoruyor yani benim gözlerimde kanlanma yapıyor,mat dokunmuyor parlak panel dokunuyor ayarlardan enerji tasarrufunu orta yapın resimi de canlı yapın arka ışığıda 90 a alın baya göz yorması açısından rahatlatıyor cansız ve karanlık durmuyor vede göz yorulması daha az oluyor ama tabiki her ekran gözü yorar

• Ben de bu ürünü almak istiyorum. GG word ile 725 TL' e geliyor. Gayet uygun gibi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.