Şimdi Ara

LG 32MB25HM nasıl bir tv? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
26.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hdmi bağlantısıylA Monitör yavaş çalışıyormu merak ettim
  • ben de merak ediyorum cs go oynayan yok mu şununla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknosada şuan 769 lira. bonus flas uygulamasıyla alınırsa 100 de bonus gelır. sıcak olabılır
  • Güncel?

• Arkadaşlar LG nin bu modelini geçen hafta aldım.
    Bir kere ince hatlara sahip mobilya üzerinde şık duran bir tv.
    Televizyonun özellikle renk, ışık, parlaklık, kontrast ayarlama özelliği muhteşem. Bana ilk önce kırmızı renk biraz cırtlak gelmişti ama ayar çekince muhteşem oldu.
    Sesi çok çok iyi, baslar ve özellikle tizler mükemmel.
    En iyi tarafı hangi açıdan izleseniz izleyin görüntüde bozulma ya da grileşme olmuyor.
    Olumsuz yanı hdmi girşinin yan tarafta değil de arkaya dikey konulması duvara monte edeceklere engel teşkil edebilir
    YANİ; Kısacası tavsiye ederim. Parasının tv si, LG nin 1200 liralık tv lerindeki performansı beklemek aşırı iyimserlik olur. Dünyanın her yerinde geçerli olan kuralı: ''Ne kadar para, o kadar köfte''
     LG 32MB25HM nasıl bir tv?

Bir de video yükledim umarım yararlı olur LİNK:
    https://www.youtube.com/watch?v=xc6JWFZqhyY

Kanalın alt tarafında geçen bilgi yazılarında atlama zıplama şeklinde geçiyormuş gibi gözüküyor fotoğraf makinesi ile alakalı, televizyonda akıcı bir şekilde geçmekte, SİZİ YANILTMASIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz5454 -- 27 Aralık 2015; 12:07:56 >

• http://www.vatanbilgisayar.com/lg-32lf580n-3282-cm-fhd-smart-led-ekran.html#genel-bakis

Aldım ekran olarak kullanıyorum ama iyimi ettim kötümü ettim bu ekranla beraber idi. Smart tv ve wifi özelliğinden dolayı aldım ama kötümü ettim bilemiyorum :(
  • Bugun kliksa da 699 tl, alsam mi bilemedim :) pc de efektif kullanabilir miyim acaba?

• bende almayı düşünüyorum..kararsız kaldım alsam mı..almasam mı..
  • Vatan'da 679-TL fiyat görünce 9 taksitle satın aldım hemen. Yarın Forum İstanbul (Bayrampaşa) mağazasından teslim alacağım.
    Ürüne çok talep varmış. Stoklar azalmış. Nette "bulunan mağalazar" kısmında bazıları (Astoria örneğin) tek stok görünüyor ancak o da teşhir olabiliyor yahut satılmış olabiliyormuş. Pek çok mağazada kalmamış yani ürün.
    Ancak Forum İstanbul'da bolca mevcut. Benim gibi mağazadan teslim almak isteyenler için bilgi...
  • ozgurkinay O kullanıcısına yanıt
    Bu monitorden memnun musunuz? Bilgisayar monitoru olarak kullanacagim. Tavsiye eder misiniz?

• Işık sızması bulutlanma var mı siz karar verin resimler biraz karanlık gözüküyor sanki sol alt tarafta azıcık ışık sızması var gibi ama kesinlikle rahatsız edici değil

• Lg 32mb25hm kullanan arkadaşlardan bir ricam olucak. Ekranın sağ üst sağ alt sağ orta ve sol üst sol alt sol ortaya baş parmağınız ile bastarır mısınız az bir şekilde. Öndeki her neyse içeri giriyor mu 2-3 mm kadar?
    Işık sızmasıda var daha bugün kurulumu yapıldı.
  • Fazla takılmaya gerek yok bazı şeylere bende mediamarketten aldım kampanyadan memnunum ön panel bastırdımmı oynuyor sadece oda ucuz oldugu için diyorum görüntü ve ses güzel memnunum yatak odasında kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: greenk

Lg 32mb25hm kullanan arkadaşlardan bir ricam olucak. Ekranın sağ üst sağ alt sağ orta ve sol üst sol alt sol ortaya baş parmağınız ile bastarır mısınız az bir şekilde. Öndeki her neyse içeri giriyor mu 2-3 mm kadar?
    Işık sızmasıda var daha bugün kurulumu yapıldı.

Bende 2 tane lg var ikisideu sekilde hocam. Daha once kllandgim lg dede bu sekildeydi. Samsungda var evde boyle birsey yok. Sanirim lg nin paneli ile alakali ir durum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler selam bende alıp monitör olarak kullanmayı düşünüyorum ama kafama takılan bir iki şey var

Genelde oyun oynamak için kullanıcam o yüzden ghosting olayı önemli oluyo mu ögrenmem lazım

Monitör olarak kullanan arkadaş varsa bilgilendirebilir mi.

Birde bu gün teknosa inceledim görüntü biraz değişik geldi bana sanki full hdnin keskinliği yok gibiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliozmin

Beyler selam bende alıp monitör olarak kullanmayı düşünüyorum ama kafama takılan bir iki şey var

Genelde oyun oynamak için kullanıcam o yüzden ghosting olayı önemli oluyo mu ögrenmem lazım

Birde bu gün teknosa inceledim görüntü biraz değişik geldi bana sanki full hdnin keskinliği yok gibiydi.

Beyler bi el atın yardımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: aliozmin

Beyler selam bende alıp monitör olarak kullanmayı düşünüyorum ama kafama takılan bir iki şey var

.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    ben biraz ayarlarla oynayınca görüntü düzeldi.Ancak halen pc çıkışında yazıların full hd de okunabilirliği iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

ben biraz ayarlarla oynayınca görüntü düzeldi.Ancak halen pc çıkışında yazıların full hd de okunabilirliği iyi değil.

bilgisayar veya baska bir goruntu kaynagindan duzgun bir goruntu almak icin cihazin goruntu ayarlarini biraz kurcalayin.

Goruntu (Picture) -> Goruntu orani (Aspect ratio) -> Sadece tara (Just scan) varsa bu ayari yapin. ayrica overscan/underscan gibi ayarlar var ise onlari da kurcalayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Orijinalden alıntı: fukarakoala

bilgisayar veya baska bir goruntu kaynagindan duzgun bir goruntu almak icin cihazin goruntu ayarlarini biraz kurcalayin.

Goruntu (Picture) -> Goruntu orani (Aspect ratio) -> Sadece tara (Just scan) varsa bu ayari yapin. ayrica overscan/underscan gibi ayarlar var ise onlari da kurcalayin.

Bu ayarları yaptım sorun bu ayarlardan ziyade full hd ye cıkınca ekranda interplasyon yapmış gibi duruyor. Yazı kötülüğü haricinde memnunum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.