arkadaşlar be fazla araştırmadan lg 37lh4000 serisi bir tv aldım ve usb den film oynatmadığı gibi biir özelliği olmadığını daha sonra farkettim(film izleyen bir insan olarak kendime hiç yakıştıramadım). asıl sorum şudur bu televizyonda usb den film izlemek için neler yapabilirim yardımcı olacak arkadaş varsa sevinirim...farklı bir dvd üzerinden demiyorum tv nin kendi usb sinden olabilirmi???
Bu konuda kocaman bir başlık var, orada herşey detayıyla yazıldı, çizildi. Orayı baştan sona okumanı öneririm.
Soruna gelince; evet senin televizyonun usb üzerinden mkv dahil bir çok formatı oynatır. Yapman gereken ise servis menüsüne girip bir iki ayar değiştirmekten ibaret. Bunun iki yolu var; ya hama marka 12047 model uzaktan kumanda ile yapacaksın ya da yazılım değiştirip o özelliği açacaksın, ardından yeniden güncel yazılımı yükleyeceksin. Çünkü güncel yazılım yüklü cihazlarda servis menüsüne girilemiyor.
Önerilen, 13 TL'na (darty mağazalarınsa satılıyor) hama kumanda alıp yapmandır.Daha kolay ve risksizdir bu yol.
Nasıl yapacağın ilgili başlığın 12-15 sayfaları arasında bir yerde detaylı yazmakta orayı incele bulursun. Ben öyle yaptım ve açtım film oynatma özelliğini.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme