Şimdi Ara

LG 40MB27HM mönitör TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce aldım. piyasada 1200-1300 tl civarında. çorlu kipada kampanya vardı. 1100'den aldım.

40" monitör tv. internet (wi fi) yok, akıllı değil, 3D yok, uydu alıcı yok. 2 hdmi, 1 usb girişi var. o kadar. hdmi girişli harici bir uydu alıcı kullanıyordum. onu bağladım. sorunsuz ve güzel bir görüntü var. 8-10 yıllık eski desktoptaki dvi çıkışı için bir dvi-hdmi çevirici aldım (6 tl). bilgisayarı monitöre bağladım. o da çalışıyor. tv'ye geçince 50 hertz, bilgisayara geçince 60 hertz oluyor. harici belleği usb ile tv ye bağladığımda 1080p filmi sorunsuz oynattı. altyazıları otomatik görüyor ve türkçe karakter desteği var. bendeki eski WD video aynatıcıya gerek kalmadı (bilgisayarda takılıyor diye yıllar önce 250 tl'ye almıştım).

ekranın çerçeve yakınlarında hafif bir parlaklık artışı var. eski 21" samsung monitörümde de aynısı vardı. evdeki diğer sony televizyonumda da çerçeve kenarında hafif kararma var. bunu çok kafaya takmayacaksanız, fiyat performans olarak ve kullanım yerine göre herkese bu monitör tv'yi tavsiye ederim.

Not: tv ayağı pek kaliteli malzemeden değil. tv'yi kurarken çizdim. böyle şeyleri kafaya takıyorsanız daha pahalı bir tv almanızı öneririm. ne kadar ekmek, o kadar köfte.

• Bir günle kaçırıp 50 TL pahalıya almışsınız. Kipa'da 6-10 Ekim arasında 1049 TL. İade falan isteyin..
  • oktaykk kullanıcısına yanıt
    Üstad bende alacaktım ama panel hızı 50 HZ demen aklımı karıştırdı amaç tv izlemek sadece
  • alan kullanan var mı? uygun fiyatlı bir tv bakınıyordum, bunu almaya gittim sonra magazada baktım baktım 1399 TL ye Vestel 43FB7500 gordum, artıları smart tv olusu, dahili wifisi olusu, kağıtta 600hz, dahili uydusu olması, 3 inch buyuk olması falan filan derken daha az vereyim çıplak LG mi alayım, özellikli vestel mi alayım derken , satıcı da doldurdu beni işte bu tv değildir montirodru tv yayınında kotu gosterir zart zurt tabi alakası yok monitor olmasının tek handikap içinde tuner ya da uydu alıcı yok, ayrıca receiver almak lazım neyse LG icin kurulumda 50 tl, uydu receiver de 100 tl deyince dedim aynı paraya gelecek Vestel almaya karar verdim alisveris esnasında kartta sorun çıktı ikisini de alamadım eve döndüm , kısmet :)
  • Selamlar. Hic cihazi bir oyun konsoluna baglayip kac hz. Aldigini deneme sansiniz oldu mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlara bir sorum olacak.

Acaba hdmi girisleri hdmi2.0 mi yoksa 1.4 mu?

Genellikle Ps4 icin kullanmayi dusunuyorum. Input lag sikintisi olur mu?

bunun yaninda Uydu alicisi alip ara sira tv de izlerim diye dusunuyorum.

Ayrica chromecast ile smart tv olarak kullanabilirim diye tahmin ediyorum.

Fakat kafama takilan nokta 2 adet hdmi girisi oldugu yaziyor. Bunu hdmi coklayici ile 3 adet yapabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 10 Haziran 2017; 19:43:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıcı yorumları var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Lg tv
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.