Şimdi Ara

lg-42ub820v [4K TV]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
28.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lg-42ub820v-42107-cm-uhd-smart-led-tv-cmr-900-hz-dahili-uydu.html

Arkadaşlar bu tv neden böyle ucuz üstelik 4k tv.Almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz.

Ps4 için kullanıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 13 Şubat 2015; 7:33:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PS4 için pek uygun olmayabilir çünkü LG genellikle IPS ekran kullanıyor ve tepki süresi bakımından oyunlarda biraz sıkıntı yaşatabilir.
  • Bende aynı tv yi dün aldım.Bende ps4 için aldım.Gayet memnunum tavsiye edilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

Bende aynı tv yi dün aldım.Bende ps4 için aldım.Gayet memnunum tavsiye edilir :)

Kardesim hayirli olsun da bi resim cekip gondebilitmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Stream_Ouz

Bende aynı tv yi dün aldım.Bende ps4 için aldım.Gayet memnunum tavsiye edilir :)

Hayırlı olsun lütfen deneyimlerini ve tv fotolarını paylaşırmısın.

• ben de bugun bu cihazı aldım özellikle ps4 için düşündüm 900hz olması büyük avantaj birde 4k görüntü kalitesi tabi, fiyat benim de aklıma takıldı bilgisi olan var mı, kullanıcı yorumlarını öğrenebilsek gayet iyi olur aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pure Crystal Meth

ben de bugun bu cihazı aldım özellikle ps4 için düşündüm 900hz olması büyük avantaj birde 4k görüntü kalitesi tabi, fiyat benim de aklıma takıldı bilgisi olan var mı, kullanıcı yorumlarını öğrenebilsek gayet iyi olur aslında.

Fotolari pAylaş bilecen mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 43UF6807 SMART 4K TV
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    hocam cihaz salı günü gelecek kurulum için henüz teslim almadım ödemeyi yaptım sadece.
  • bu modelde 3d yok bende pc için almayı düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri dolu hdmi 2.0 mı 3840 x 2160 120 hz çalışırmı
  • ya bide 3d olaymıs :(

• Bu kadar para verilip TV alınacaksa bu olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pure Crystal Meth

hocam cihaz salı günü gelecek kurulum için henüz teslim almadım ödemeyi yaptım sadece.

Tv kurdun mu

• Phılıps 42pus7809 almanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Phılıps 42pus7809 almanızı öneririm.

neden ?? lg bu 4k tvde tepkime süresi çok iyi diyolar ?
  • Görüntü kalitesi açısından phılıps daha iyi, sağlamlıkda diğer bir avantaj. Yakın fiyata üstelik 3dside mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Görüntü kalitesi açısından phılıps daha iyi, sağlamlıkda diğer bir avantaj. Yakın fiyata üstelik 3dside mevcut.

kendi panelini üreten lg'yi tercih ederim. lakin lgnin ekranı daha sağlam özel koruma teknolojisi kullanıyolar elimle pat küt vurdum eleman hiçbişey olmaz dedi ekrana.. philips 2999 tl ayrıca aynı fiyat değil.
  • Hocam hic kullanici yorumu yokmu

• Bende bu televizyonu almayı düşünüyorum kullananlar varsa yorum yaparsa çok sevinirim..
  • Samsun piazza avmde 17-20 ekim 2014 tarihleri arasında fiyat 1999 TL.
  • 3d ile 4k arasında tercih yapmam gerekti ve tabii ki hiçbir zaman kullanmayacağım 3d yerine 4k'yı tercih edip bu televizyonu almış bulundum.

bimeks'ten %6 hediye çekiyle birlikte aldım. güncel fiyatı hemen hemen her yerde 2300tl.

bu arada magic kumanda da kutuya dahil.

yarın kurulumu yaptıracağım. televizyon gurusu değilim ama kullandıktan sonra yorum yapmaya çalışacağım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.