Şimdi Ara

lg-42ub820v [4K TV] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
28.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme tamamlandı. Büyük merakla beklediğim 4k test yayınları konusunda yine hayal kırıklığı... Güncelleme sonrası test kanalları yine sadece ses olarak gösteriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pure Crystal Meth

ben de bugun bu cihazı aldım özellikle ps4 için düşündüm 900hz olması büyük avantaj birde 4k görüntü kalitesi tabi, fiyat benim de aklıma takıldı bilgisi olan var mı, kullanıcı yorumlarını öğrenebilsek gayet iyi olur aslında.

Orada yazan 900Hz olayı yalandan şişirme değerler. Yazılımla rakamları uçuruyorlar ama gerçekte TV hareketli sahnelerde çuvallıyor. TV gerçekte ya 50HZ ya da 100Hz'dir. Yazılımla TV'nin tazeleme hızı arttırıldığı zaman bulanıklaşma olayı azalıyor ancak bu sefer de götüntüde titreme problemleri ortaya çıkıyor.
    Maksimum 1080p görüntü verebilen bir PS4 varken 4k televizyon hiçbir işe yaramayacaktır. Aksine pikseller üst üste tam olarak oturmadığı için görüntü full hd televizyonlara göre daha bulanık olacaktır. Ayrıca bir TV'nin oyun oynamaya uygun olup olmaması'nın bir numaralı ölçütü input lag'dır. Input lag'ı yüksek bir TV'de sizin tuşa basma sürenizle ekrana gelen görüntü arasında fark belirgin olacağı için oyunu oynamak işkence haline gelecektir. Bu yüzden TV'nin input lag değerini internetten araştırıp bulmanızda yarar var. Firmalar bu bilgileri yazmaz.

• Son yazılım (04.02.05) ile her ne kadar uydu 4k yayınları çözülemediyse de HD yayınların görüntülerinde bariz şekilde iyileşme var. Bir de uzaktan kumanda ile TV arasında yaşanan takılma ya da kanal arama sırasındaki buglar da halledilmiş gibi...
  • sacar00 S kullanıcısına yanıt
    Sakın almayın ,aynısını ben aldım 30 aralıkta bugün iade ettim 4k asla seyredemezsiniz .foruma yazdım ULTRA HIGH DEFINITION GERÇEĞI diye .alırsanız doğan görünümlü şahininiz olur .
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    merhaba

şimdi 55UB820V paneli 50 Hz mi yoksa 100 Hz mi çok anlamadım.. Ben heryerde 100 olarak denk geldim.
    Örneğin burada da öyle:https://www.richersounds.com/printproduct/LG-42UB820V

nasıl emin olabilirim?

Teşekkürler..
  • Bide gerçek hrz olayı cmr mi ne diyorlar 50hrz mi 100mu simdi de gerçek mi sanal mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jayistic J kullanıcısına yanıt
    satış sitelerine güven olmaz ben panelleri paylaştım rus forum sitesinden aldım.

Trumotion olayı hileli yarısını almalısınız. ub9 serisi 100hz , ub8 serisi 50hz

79UB980V:
    LC790EQF-FGF1 UHD 79.0INCH 3840X2160 430CD COLOR 72% 16/9 1400:1 120Hz Inverter N LED 3D(FPR) - LG Display Co., Ltd.

65UB950V, 65UB980V:
    LC650EQF-FGF1 UHD 65.0INCH 3840X2160 450CD COLOR 72% 16/9 1400:1 120Hz Inverter N LED 3D(FPR) - LG Display Co., Ltd.

49UB850V (50hz)
    LC490EQE-XGF2 UD 49INCH 3840X2160 400CD COLOR 72% 16/9 1400:1 120Hz(T) Inverter N LED 3D(FPR) With T-con 10Bit(D) 10000k 178/178 LG Display Co., Ltd.

55UB820V: (50hz)
    LC550EQE-PGM1 UHD 55.0INCH 3840X2160 400CD COLOR 72% 16/9 1400:1 120Hz(T) Inverter N LED 2D - LG Display Co., Ltd.

40UB800 VA panel (Innolux)
  • Yazılım versiyonunu 04.10.14 e yükselttim. İngiltere LG sayfasından 49ub830 başlığı altındaki güncelleme ile yaptım. Türksat uydusu 4k test yayınını bu yazılım da çözemedi. Artık ileriki yazılımları bekleyeceğiz bir umut...
  • Güncelleme yapacak arkadaşlar, bu yazılımı USB üzerinden yüklemeye çalışmasınlar. %52 den sonra güncellemeyi durduruyor.
  • Arkadaşlar 4k tv almak için çok erken ve daha başlamış 4k yayında yok eğer tv ihtiyacınız varsa normal full hd tv alın en az 5 yıl 4k yayın rayına oturmaz

• 4K Tv alacaksanız 55 ve üzeri olmalı. Onun altına çok gerekli değil. bunun yanında 4K TV almak için illaki yayınların oturmasına gerek yok.
    En başta, 4K pasif 3D bir TV de çözünürlük yüksek olduğu için 3D kalitesi müthiş artıyor. (Biliyorsunuz pasif 3D de görüntü çözünürlüğü düşüyor)
    Büyük ekranlarda 4K da pikseller belli olmuyor
    İllaki beklenecekse bu 3-4 sene olmaz.
  • 04.10.22 software güncelleme yayınladı ama bi işe yaramadı yinede 4k kanallarda ses var görüntü yok hevc videoları açmıyor

• anlasılan bu tv pek iyi değil

• Bu ayar tv lerde tek samsung 40hu6900 herşeyi destekliyor hevc videoları falan samsung yine 1numara

• Arkadaşlar yazılımla olacak iş değil o , donanım desteklemiyor . Siz dahili uydu ile 4k izleyemezsiniz . UB800 - UB820 - UB830 serileri 4K 60p yayını desteklemediği için ses olur görüntü olmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

3d yok ve giris 4k urunu.tam anlamiyla 4k ya gecildiginde bu urunler zayif kalacak

zamanin derinliklerinden kehanet,o gun bugundur haala neyin,ne zaman nooolacagi mechul,uzak gelecege yatirimmidir 4K ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolphindolphin

26-12-2014 aralık cumartesi akşamı marmara forumda teknosadan almış olduğum
    philips 40puk6809 ürünü özellikle bana yoğun bi şekilde tavsiye ettiler özelikleri ve fiyatı acısından buraya kadar herşey iyidi..evde kurulum yaptıkdan sonra internetten 10 tane değişik formata 4k dosya indirip görüntü görmek istedim..ürün her şekilde bana bu format desteklemiyor dedi..pazar sabahı flasbellek ile aynı yere gittim flasbellek ile diğer ekranlarda deneme yaptık hepsinde dosyalar çalıştı benim almış olduğum ekrandada deneme yaptık sonuç yine aynıydı…yani hic bir 4k dosya çalışmıyordu..
    sonra phillips servisi aradık ve bize verdiği cevap 4k dosyaları calıştıracak yazılım nisanda çıkacakmış ve o zaman 4 k dosyaları seyredebilecekmişiz.. bu bütün philips 4k modelerde durum aynıymış..ürün iadesi yapabilir yada başka ürün alabilirmişim..
    bütün günümü böyle bir şekilde mahvettikleri içini akbank kredi
    kartımdan 9 taksit ile çektikleri ücreti iade istedim ..ama bundan sonrası daha bi komikdi..paramı 9 taksite her bir aya yayarak bana geri ödiyeceklermiş….ben hem zaman kaybı ve stres yaşadım başka arkadaşlar mağdur olmasın

nisanin kacinda çıkacakmış bu yazilim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

3d yok ve giris 4k urunu.tam anlamiyla 4k ya gecildiginde bu urunler zayif kalacak

zamanin derinliklerinden kehanet,o gun bugundur haala neyin,ne zaman nooolacagi mechul,uzak gelecege yatirimmidir 4K ?

Yatirim degildir. Bir sey tam anlamiyla yerlestiginde ve duzende o yonde calismayi desteklediginde daha iyi urunleri daha uygun fiyatlara alabilirsiniz. Seneler onceki hd fhd ayrimi kucuk bir ornektir.

• evet bir sekilde ucuz pahali bunlar zamanina gore hala alici buluyor.
    bugun dogru duzgun HD, Full HD yayin olmasi gerken duzeydemi ?
    peki karasal dijital yayin nerde ?
    4K 'yi sormak istemiyorum derken cinli ureticilerden 8K duyuluyor...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.