Şimdi Ara

lg-42ub820v [4K TV] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
28.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzhan_48

quote:

Orijinalden alıntı: Donanım Rehberi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Görüntü kalitesi açısından phılıps daha iyi, sağlamlıkda diğer bir avantaj. Yakın fiyata üstelik 3dside mevcut.

kendi panelini üreten lg'yi tercih ederim. lakin lgnin ekranı daha sağlam özel koruma teknolojisi kullanıyolar elimle pat küt vurdum eleman hiçbişey olmaz dedi ekrana.. philips 2999 tl ayrıca aynı fiyat değil.

He arkadaş He pat küt vuruyorsun ha bire sen tv ye sanırım biz izliyoruz sen vur

hayırdır arkadaşım sıkıntın nedir ? ekrana bişey fırlarsa diye gösteriyolar adamlar.. ben kick box yapıyorum ekranla zaten stres atıyom ok.. bak işine

kardeşim valla bizim salonda yada ben etrafımdaki hiçbir salonda görmedim bişey fırlayacak ha olaki olur birşey firlayabilir zaten ekrana ama diğer markalarda plastikten yapmıyor ekranı dokunmakla kolay hemen de çizilmiyor çok şiddetli gelirse o zaman lg de çizilir sen şimdi bu cevabınla yaptığın saçmalığı sıvadın sen zaten çizilmekten değil kırılmasından bahsediyordun yanlışım varsa düzelt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Görüntü kalitesi açısından phılıps daha iyi, sağlamlıkda diğer bir avantaj. Yakın fiyata üstelik 3dside mevcut.

kendi panelini üreten lg'yi tercih ederim. lakin lgnin ekranı daha sağlam özel koruma teknolojisi kullanıyolar elimle pat küt vurdum eleman hiçbişey olmaz dedi ekrana.. philips 2999 tl ayrıca aynı fiyat değil.

He arkadaş He pat küt vuruyorsun ha bire sen tv ye sanırım biz izliyoruz sen vur

hayırdır arkadaşım sıkıntın nedir ? ekrana bişey fırlarsa diye gösteriyolar adamlar.. ben kick box yapıyorum ekranla zaten stres atıyom ok.. bak işine

kardeşim valla bizim salonda yada ben etrafımdaki hiçbir salonda görmedim bişey fırlayacak ha olaki olur birşey firlayabilir zaten ekrana ama diğer markalarda plastikten yapmıyor ekranı dokunmakla kolay hemen de çizilmiyor çok şiddetli gelirse o zaman lg de çizilir sen şimdi bu cevabınla yaptığın saçmalığı sıvadın sen zaten çizilmekten değil kırılmasından bahsediyordun yanlışım varsa düzelt

İnsanlık hali herşey olabilir. Herkezin haklı olduğu tezleri vardır. Sağlıcakla kal ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

tv panel frekansı 50 hz yazılımla 800-1000 yapıyorlar önemli olan panel frekansı

üst seviye 200hz
    orta seviye 100hz
    giriş seviye 50hz oluyor
    bu model giriş seviyeside değil 3d yok çünkü

lg
    49UB850V 3.300 TL - (lg ips panel)
    49UB830V 3.000 TL - (lg ips panel)

philips
    42PUS7809 2.400 TL- (lg ips panel)
    50PUK6809 3.000 TL - (cmi va panel)
    40PUK6809 2.000 TL - (cmi va panel)

Sony ve Samsung 4k 3d modeller pahalı yukarıdaki 4k 3d modeller uygun fiyatlı

Lg ve Samsung 3-4 model 4k çıkardı ama 3dsiz çıkartmış o kadar 4k yapıyolar ama 3d yok çok saçma işler

LG ub820-ub800
    Samsung hu7200-hu7100-hu6900

almaya gerek yok.

hocam yorumların çok açıklayıcı ve bilgi veriyor. ancak şuan 40" yada 42" en iyi alınabilecek tv hangisidir hangisini önerirsin? fiyat gerçekten önemli değil en iyisini arıyorum ;) benim için görüntü kalitesi önemli başka şeylere önem vermiyorum. tv izleme mesafem 230 cm olduğu için 46" yada 47" fazla büyük olur diye onlara bakmıyorum!

• yabancı forumlarda lg ub serisini hiç beğenmiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onzy O kullanıcısına yanıt
    f/p olarak pek tv yok beklentine göre tv seçmelisin. 4k mı alacaksın led mi .........sadece görüntü kalitesi için panasonic plazma yada philips önerebilirim.

1-bütçe-boyut-panel
    2-hd-sd-film *izlenecek içerik
    3-3d-smart-oyun-
    4-ekstra özellikler ambilight-elle kontrol-sesle kontrol-çift ekran gibi özellikler

konuları incele ve kullanıcı yorumlarına bakmalısın.

http://forum.donanimhaber.com/m_90323410/f_//tm.htm#90323410
    http://forum.donanimhaber.com/m_90323444/f_//tm.htm#90323444
    http://forum.donanimhaber.com/m_90353176/f_//tm.htm#90353176
    http://forum.donanimhaber.com/m_90323488/f_//tm.htm#90323488

• quote:

f/p olarak pek tv yok beklentine göre tv seçmelisin. 4k mı alacaksın led mi .........sadece görüntü kalitesi için panasonic plazma yada philips önerebilirim.

1-bütçe-boyut-panel
    2-hd-sd-film *izlenecek içerik
    3-3d-smart-oyun-
    4-ekstra özellikler ambilight-elle kontrol-sesle kontrol-çift ekran gibi özellikler

konuları incele ve kullanıcı yorumlarına bakmalısın.

http://forum.donanimhaber.com/m_90323410/f_//tm.htm#90323410
    http://forum.donanimhaber.com/m_90323444/f_//tm.htm#90323444
    http://forum.donanimhaber.com/m_90353176/f_//tm.htm#90353176
    http://forum.donanimhaber.com/m_90323488/f_//tm.htm#90323488

evet üstadım 2014 yılında maalesef geçen yılın bir sony 40" w905 yada philips 42" 8008 tv kalitesini bulamıyorum bana önerdiğin forum konularını zaten çokca kez takip edip okuyorum yanılmıyorsam sony ve philips sayfalarında yine cevap arayışlarım oldu Soruların tv almamda bir kıstas olacaktır cevaplarım şöyle;)

1- bütçe sınırım yok- boyut 40 yada 42 olmalı(izleme mesafem 2.30 m ama buna rağmen 46-47 " olabilir ama büyük olur işte!)- panelle ilgili bilgim yok bu işin duayeni olarak senden yardım bekliyorum hangisi kaliteli ise o panel olsun ;)
    2- HD uydu alıcım var ama tv alınca digiturkde alacağım kısmetse
    3- smart ile işim olmaz 3d ve oyun yerine göre olabilir bu nedenle bu özellikleride bence desteklese iyi olur
    4-ambilight olsa süper olur bu nedenle philips 42" 7509 modeli var ama maalesef ülkemize gelmiyor diğer özellikler olmasada olur.

En önemli isteğim görüntü kalitesi süper olsun ve donanımsal sıkıntıları olmasın(kapanma-parlama vb.) yeter.

40"-42" boyutlarda;
    philips; 42pus7809
    sony; 42w805 ve 42w815 (40w905 sony centerda halen kapalı kutu var diyor ama güvenemiyorum acaba eski tamir gören ürünler midir diye!)
    samsung; 40H7000
    lg; 42ub820
    vestel; 42pf8575
    modelleri mevcut. İLK SORUM BU TV'LERDEN HANGİSİ EN İYİ? bu modellerin hiç biri içime sinmiyor

üstadım bu şartlarda benim 3 seçeneğim var. 1- beğenmesem de yardımlarınla bu tv'lerden en iyi dediğini almak(çünkü bence hiçbiri pek iyi değil)! 2- 2015 tv'leri beklemek( 2013 yılında ekonomik sebeplerle almayıp 2014 bekledim ama 2013 tv'leri arar oldum 2015 yılındada bu yıl beğenmediğim tv'leri aramaktan korkuyorum açıkcası) 3- 40"-42" aralığında kaliteli tv bulamayacaksam,şuan oturma odamda kullandığım sony 40" ex serisi tv kullanmaya devam edip salonuma 50-55" aralığında tv almak.

üstadım detaylı yardımlarını bekliyorum vallahi tv işi bana kabak tadı verdi artık bıktım bu işten...

bekle bekle bu işin sonu yok acelen varsa al gitsin acelen yoksa yeni serileri bekle ......

teşhir sorun etmezsen 42st60 ve 40w905a alabilirsin.

2014 serilerinde ise bu modeller var sende çıkartmışsın zaten modelleri....üsteki tvlerden daha iyi mi dersen tartışılır.... st60 -w905a bulamazsan philips 4k al en iyisi...

philips 2 modelde 4k
    42PUS7809 2.400 TL ips panel
    40PUK6809 2.000 TL cmi va panel

sony
    42W805B 2.000 TL
    42W815B 1.850 TL

samsung
    40H7000 2.000 TL
  • Samsung UE40HU6900 ve Lg 42UB820 arasında kaldım. Sizce hangisi?
  • aynen bende ikisi arasında kaldım
    media markt ten almayı düşünüorum Lg modelini tavsiye edermisiniz daha ucuz oldugu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylor

3d ile 4k arasında tercih yapmam gerekti ve tabii ki hiçbir zaman kullanmayacağım 3d yerine 4k'yı tercih edip bu televizyonu almış bulundum.

bimeks'ten %6 hediye çekiyle birlikte aldım. güncel fiyatı hemen hemen her yerde 2300tl.

bu arada magic kumanda da kutuya dahil.

yarın kurulumu yaptıracağım. televizyon gurusu değilim ama kullandıktan sonra yorum yapmaya çalışacağım.

kardesim turksat 4k test yayini aciyor mu senin 4k li tv frekansi vereykm sana
    1213 h 15000 bi denesene

• quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

quote:

Orijinalden alıntı: tylor

3d ile 4k arasında tercih yapmam gerekti ve tabii ki hiçbir zaman kullanmayacağım 3d yerine 4k'yı tercih edip bu televizyonu almış bulundum.

bimeks'ten %6 hediye çekiyle birlikte aldım. güncel fiyatı hemen hemen her yerde 2300tl.

bu arada magic kumanda da kutuya dahil.

yarın kurulumu yaptıracağım. televizyon gurusu değilim ama kullandıktan sonra yorum yapmaya çalışacağım.

kardesim turksat 4k test yayini aciyor mu senin 4k li tv frekansi vereykm sana
    1213 h 15000 bi denesene

LG ultra hdlerin hicbiri acmiyor. Diger markalarda öyle acanlar cok az.

• bunun 3 dsi yokmuş yoksa alacaktım
  • quote:

bekle bekle bu işin sonu yok acelen varsa al gitsin acelen yoksa yeni serileri bekle ......

teşhir sorun etmezsen 42st60 ve 40w905a alabilirsin.

2014 serilerinde ise bu modeller var sende çıkartmışsın zaten modelleri....üsteki tvlerden daha iyi mi dersen tartışılır.... st60 -w905a bulamazsan philips 4k al en iyisi...

philips 2 modelde 4k
    42PUS7809 2.400 TL ips panel
    40PUK6809 2.000 TL cmi va panel

sony
    42W805B 2.000 TL
    42W815B 1.850 TL

samsung
    40H7000 2.000 TL

üstadım dediğin gibi bu işin sonu yok ama sadece şunu merak ediyorum? acaba 2015 yılında hangi tv'ler çıkacak bu konuda senin bir bilgin var mı?

senin önerilerin doğrultusunda tekno marketleri dolaştım burada bir dip not düşeyim sony w905 teşhir vardı teknosada ve diğer tv'lere göre inanılmaz bir görüntü kalitesi vardı bu kadar fark olurmu dedirtiyor. maalesef benimde teşhir sıkıntım var bu nedenle w 905 üzülerek eledim.

philips bakarken gözüme 49"pus7909 takıldı bununda süper bir görüntüsü vardı tek sıkıntı 49" olması. yerim yok diye en fazla 42" istiyordum ama bir şekilde yer açarımda 2.30 metre mesafeden 49" çok mu büyük olur yoksa güzel mi olur oturduğum yerden bakıyorumda belkide güzel olur çünkü tv baya güzeldi ve fiyatıda güzel 3.599TL yanında ses sistemi hediye. ayrıca 42PUS7809'a baktım açıkcası özellikleri aynı mı bilmiyorum ama görüntüsü 7909 kadar iyi gelmedi bu benden kaynaklı mı yoksa 7909 görüntü açısından daha mı iyi?

2015 de markalarda android ve curved modelleri çok olacak gibi...

7909 panelini bilmiyorum android farkı var.
    7809 lg ips panel

2.3 metreden 49 da alınır yani izleyeceğiniz içerik neydi sd de philips pek sıkıntı olmaz ama 4klarda sdler nasıl bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 16 Kasım 2014; 18:08:22 >
  • quote:

2105 de markalarda android ve curved modelleri çok olacak gibi...

7809 lg ips panel

2.3 metreden 49 da alınır yani izleyeceğiniz içerik neydi sd de philips pek sıkıntı olmaz ama 4klarda sdler nasıl bilmiyorum...

2015 yılında lg 4k 65 inc ve 77 inc oledlerle piyasayı doldurcak ve bu planları içinde 111 inclik oled tvlerde var. 2015 ten itibaren daha fazla oled tv olcak ve lg oled panel üretimini 4 kat arttıracak bir fabrikasını veya üretim bantını kullanıma hazırlamış. Oledler daha ucuz nasıl üretilir icin yeni calısmalarda baslamis durumdalar.

• ps 4 için hiç mi olmaz
  • quote:

2015 de markalarda android ve curved modelleri çok olacak gibi...

7809 lg ips panel

üstadım izleyeceğin içerik neydi derken tam anlamakla birlikte hd uydu alıcım var ayrıca digitürk almak istiyorum. bunun dışında orjinal dvd film koleksiyonum var kısmetse film izlerim

7809 lg ips panel nasıl bir panel iyi mi idare eder mi? Ayrıca 7909 panelinin ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?

beleş hdler çoğaldı ama hala sd izleyen kesimde var sd için mesafe olmalı ama hd için ne kadar yakın o kadar iyi ...büyük ekran alabilirsiniz.

sürekli yabancı dizi ve film izliyorsan görüntüler 720p ve üstü olur zaten görüntü mesafesi 49 inç için iyi.

va panel kontrast ve siyah seviyesi daha iyi olur açı kötüdür
    ips panel kontrast ve siyah seviyesi daha düşüktür. açı ve renkler daha iyi olur.

7909 paneli ben bilmiyorum ,kimse bilmez. mağazada görürseniz dokunarak anlarsınız ancak ips mi va panel mi olduğunu

• quote:

beleş hdler çoğaldı ama hala sd izleyen kesimde var sd için mesafe olmalı ama hd için ne kadar yakın o kadar iyi ...büyük ekran alabilirsiniz.

sürekli yabancı dizi ve film izliyorsan görüntüler 720p ve üstü olur zaten görüntü mesafesi 49 inç için iyi.

va panel kontrast ve siyah seviyesi daha iyi olur açı kötüdür
    ips panel kontrast ve siyah seviyesi daha düşüktür. açı ve renkler daha iyi olur.

7909 paneli ben bilmiyorum ,kimse bilmez. mağazada görürseniz dokunarak anlarsınız ancak ips mi va panel mi olduğunu

üstadım dokunarak nasıl anlayacağım onuda söylersen ona göre bakarım

dediğin panellere göre sanırım ips panel daha iyi o zaman. şuan için acelem olmadığı için biraz bekliyorum bakalım belki aralık ayı sonuna kadar 2015 modellerle ilgili bir bilgi çıkar ona göre seçim yaparım. ayrıca aralık ayının sonuna kadar philips tv alana soundbar hediye

bugün bimeksde philips bakayım diye gitti eleman philipsi o kadar kötülediki yerinede LG 42lb670 önerdi tamam diyip çıktım

yine bugün carrefourda philips 42pus7809 vardı 2299TL fiyatı vardı. keşke 7909 46" filan olsaydı :(

mesela böyle anlaşılırhttp://www.youtube.com/watch?v=w8LvRXioXgw

bugün 7909 a baktım va panel değil ips panel gibi ....

....beklentinizi söyleyip ona göre önerdiyse neysede ....lg satış primi yüksek ondan önermiştir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.