Şimdi Ara

lg-42ub820v [4K TV] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
28.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam ben ub850 aldim, gayet menunum. görüntü kalitesi oldukca iyi, hele ses kalitesi harika. receiver ile tv izlerken ses kalitesi anlasilmiyor ama youtube 'dan bir muzik videosu actiginizda farkediyorsunuz. harika ses kalitesi var. onun disinda trt4k yayini, asradan 4k test yayinini izleyebiliyorum. youtube'dan, netflix'den 4k yayinlari da izleyebiliyorum, ama kalite uydudaki gibi degil tabii online 4k larda. tek eksigi 4k videolari kaydedemiyorum usb#ye direkt. :)
  • Bu televizyonda hevc (x265) codec var mı ? Emin olamadım çünkü indirdiğim diziler genelde bu codecte bundan dolayı TV üzerinde USB Harddisk üzerinden izlemek istiyorum ama bir türlü emin olamadım... Bilen var mı ?
    Teşekkürler şimdiden.
  • youtube de bir zamanlama gösterim programı vardı ! LCD ekranların gerçekte saniyede kaç kare geçtiğini falan gösteriyordu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnbLesseD

Bu televizyonda hevc (x265) codec var mı ? Emin olamadım çünkü indirdiğim diziler genelde bu codecte bundan dolayı TV üzerinde USB Harddisk üzerinden izlemek istiyorum ama bir türlü emin olamadım... Bilen var mı ?
    Teşekkürler şimdiden.

bende merak ediyorum bunu
  • Malesef trt4k izlenemiyor. 900hz olayı tamamen aldatmacaymış. Panel 50 hz. Diğeri yazılım ile şişirilmiş değer. 4k diye aldığımız tv bildiğin tüplü tv oldu
    Kısacası kandırıldık. Aslında tüketici olarak lg den hesap sormak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dlimizde tüy bitti, şu tv alınmaz dedik o kadar. ama lg sosyal medyadaki elemanlarını iyi çalıştırıyor. şu forumda en fazla sözü edilen ama gerçekte çöp bir televizyon. alanlara geçmiş olsun diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.