Şimdi Ara

lg-42ub820v [4K TV] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
28.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lg 42ub820v tv yi aldım. belki 1 haftadır araştırdım.. teknik değerler bir tarafa aslında en önemlisi evinize tv yi kurduktan sonra izlerken perfromansı yeterli bulup bulmadığınız. 4K lar sd kanalları fHD lere göre çok az daha iyi gösteriyorlar.. aradaki fiyat farkı az ise 4K yı tercih etmek mantıklı göründü bana.. bunun dışında tv yi bilgisayara bağladım ve 4K çözünürlükteki performansına baktım..fena değil.. abi o denli büyük bir çözünürlükaşırı fazla gibi de görünebilir..

teledünya kullanıyorum. hd kanallar gözüme nispeten iyi göründü.. ama öyle tv dükkanlarındaki görüntüler elde edilemiyor tabi.. bence imkanınız varsa vatan bilgisayar veya teknosaya gidip tv görüntülerini karşılaştırın.. ve tv eve geldiğinde ne ile karşılacağınızı iyi kötü tahmin ederek alın.. bir de bu cihaz için çok sayıda kullanıcı yorumu okumak isterseniz;

http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B00MW1DY6W/ref=cm_cr_dp_see_all_summary/277-8258658-7099112?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=byRankDescending

• quote:

Orijinalden alıntı: helfgott

lg 42ub820v tv yi aldım. belki 1 haftadır araştırdım.. teknik değerler bir tarafa aslında en önemlisi evinize tv yi kurduktan sonra izlerken perfromansı yeterli bulup bulmadığınız. 4K lar sd kanalları fHD lere göre çok az daha iyi gösteriyorlar.. aradaki fiyat farkı az ise 4K yı tercih etmek mantıklı göründü bana.. bunun dışında tv yi bilgisayara bağladım ve 4K çözünürlükteki performansına baktım..fena değil.. abi o denli büyük bir çözünürlükaşırı fazla gibi de görünebilir..

teledünya kullanıyorum. hd kanallar gözüme nispeten iyi göründü.. ama öyle tv dükkanlarındaki görüntüler elde edilemiyor tabi.. bence imkanınız varsa vatan bilgisayar veya teknosaya gidip tv görüntülerini karşılaştırın.. ve tv eve geldiğinde ne ile karşılacağınızı iyi kötü tahmin ederek alın.. bir de bu cihaz için çok sayıda kullanıcı yorumu okumak isterseniz;

http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B00MW1DY6W/ref=cm_cr_dp_see_all_summary/277-8258658-7099112?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=byRankDescending

Hocam bende gittim bugün teknosaya 2300 lira bir fiyatı vardı saat 3 ile 4 arasında bir indirim uygulanmış 2000 tl ye aldım 300 lira bir karım oldu incelediğim kadarıyla görüntü kalitesi 4k çok iyi akıllı kumanda ayrı bir kullanım kolaylığı var 3D olaması çok büyük bir eksik değil. HAYIRLI OLSUNÇ

• bu cihazı bu gün sipariş ettim ama okuduğum kadarıyla kullananlar tam olarak tatmin edici yanıtlar vermemişler bence.
    iyimi yaptım kötümü yaptım tvdende çok iyi anlamıyorum özeliklerinden smart tv ve görüntü önemli benım için kullananlar bilgi verirse sevinirim
    saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lanceloth -- 29 Mayıs 2015; 18:21:17 >
  • Bu televizyonla trt4k yayınını izleyemezsiniz desteklenmiyor.850v üstü modeller açıyor deniyor ama
    bende 65ub950 olmasına rağmen TRT 4k izleyemiyorum.Garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeacefulBoy

Bu televizyonla trt4k yayınını izleyemezsiniz desteklenmiyor.850v üstü modeller açıyor deniyor ama
    bende 65ub950 olmasına rağmen TRT 4k izleyemiyorum.Garip

4k diye aldık nasıl izlenemiyor ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lanceloth -- 29 Mayıs 2015; 23:43:29 >
  • Dahili uydu alıcınız 30 p TRT ise 60p bu yüzden görüntü alamazsınız kanalın frekansları:

12123
    Yatay
    15000

• teknosada 1800tl alinir mi sizce ? ona göre yarin alicam abime düğün hediyesi olarak

• Evet 850 ve asagisinda 4k uydu alicisi takmadan 4k yayin izlenmiyor maalesef..

• lg 4k tv aldım fakat 4k çözünürlük alamıyorum.

yapacağım işlemler adobe photoshop ve visual studio Professional bir şeye gerek yok yani. sadece masaüstü çözünürlüğü 4k olsun yeter.

ama ne asus n55sf laptopumdan nede hd5770 ekran kartlı masaüstü bilgisayarımdan 1080p üstünde çözünürlük alamıyorum

sorunum eski hdim kablomdan olabılır mi ?

yada çözünürlüğü almak için hdım to vga kablolarından alsam bilgisayarın vga çıkısından o çözünürlüğü alabılırmıyım ?
  • Keşke sorun kablolarda olsaydı.Sorunun tek nedeni ekran kartınızın 4k olmaması .4k ekran kartları ise 600-2000 TL arası bulabilirsin

• kANDIRILDIKMI YANİ ŞİMDİ!!!
  • Selamlar, bu tv yi lg kalitesi ile düşünüp ps4 oynamak için düşünüyorum sizce hata mı yapıyorum bimekste 1800tl kullanan biri varsa bilgilendirirse çok sevinirim. 4k muhabbeti yalan olduğunu okudum yorumlarda teşekkürler.
  • beyler HDMI 2.0 kablo kullanin,bu kablo 60 hz destekler..1.4 kablo kullanmayin

• Beyler ben bu televizyonu yaklasık 6 aydır kullanıyorum denemedigim tek yer ps4 diğer ne varsa denedim zannımca
    sıkıntı olabilecek tek konu 4k dedikleri şey tam olarak bu tv de yok Bu 4k da 2 kategori var 30p-60p (servis elemanları söyledi) dedikleri youtube dan 2160p (4k) yazan videoları oynatamıyor 1440p (2k) denilen videoları anca oynatabiliyo...

Ve bnm için en önemliside sinir eden şey trt 4k yayınına 60p özellikle basladı yani bu tv ile trt 4k yayınını seyredemiyorum maalesef...

Bu 4k nın 60p olması içinde en az yanlış hatırlamıyorsam 49"-50" inch veya daha büyük olması gerekiyormuş(samsung satış elemanı söylemiş ve ben inanmamıştım :( )

Galiba yazıyı biraz geç gördüm ve bunları yazabildim :)
  • ureticiler kendi politikalarina gore standart disi ozellik belirleyip tuketiciyi "trik" lerle cok degil, azicik dolandiriyorlar.
    son donemin en populer tongalari tv'de 4K - cep'te yeni yeni 2K
  • arkadaşlar az önce güncelleme geldi trt 4k göstermiye basladı

• Arkadaslar sd ve hd yayınlar icin bu tv de mi daha ii görüntü alinir yoksa lf/lb serilerinde mi 3d pek mühim degil onemli olan sd hd performansı

• Mavi_Yeleli kullanıcısına yanıt
    +1 cevap bekliyorum ama bunu bilen pek insan olduğunu sanmıyorum

Kendi şahsi fikrim fhd TVde hd yayınlar daha iyi olacaktır . Çünkü SD yayınlar fhd TVde copken eski tvlerde çam gibi oluyor görüntü .

• quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

+1 cevap bekliyorum ama bunu bilen pek insan olduğunu sanmıyorum

Kendi şahsi fikrim fhd TVde hd yayınlar daha iyi olacaktır . Çünkü SD yayınlar fhd TVde copken eski tvlerde çam gibi oluyor görüntü .

ilginc duyuluyor,nasi yani,biraz detaylandirimisiniz ?
  • arel.gr kullanıcısına yanıt
    Hocam 4k her zaman daha iyidir öncelikle. Alinabiliyorsa 4k alınmalı . Ancak benim inceledigim cihazlarda fhd cihazın goruntusu daha iyiydi . Bunda titremenin , upscaler in iyi çalışmaması gibi etkenler vardı . TV saticilarida 4k cihaz alınacaksa üst düzey modellerden alınması gerektiğini söylüyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.