Şimdi Ara

LG 42 LA640 GARİP BİR SİNYAL YOK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, televizyonumla ilgili garip bir sorunum var ve bu konuda yardım alabileceğim en doğru yerde olduğumu düşünüyorum,
    sorunum şu, kendinden uydulu lg 42la640 model bir televizyonum var. binamızda merkezi sistem mevcut, asansör her çalıştığında sinyal yok yazısı beliriyor ekranda ve görüntü asansör duruncaya kadar donuyor, bu sorunu şu şekilde aşıyorum, 3 lü prizin toprak kablosunu çıkarıp tv fişini takınca 3 lüye bu sorunu asla yaşamıyorum, ama o da tedirgin ediyor elektrik kaçağı olacak ve televizyonu yakacam diye korkuyorum. sizce neden yaşıyorum bu sorunu.

• atincov1122 A kullanıcısına yanıt
    Apartmanınızın topraklamasında sorun var sanırım dikkatli olmakta fayda var
  • Beksu kullanıcısına yanıt
    başka hiçkimsenin böyle bir şikayeti olmamış, elektrikçi gelip kontrol edecek umarım düzeltilebilir bir sorundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: atincov1122

başka hiçkimsenin böyle bir şikayeti olmamış, elektrikçi gelip kontrol edecek umarım düzeltilebilir bir sorundur

Umarım düzeltilir mağdur olmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: atincov1122

Hocam
    Bende LG 42LA640S kullanicisiyim.
    Gunduz kanallari kurcalarken bir anda kanallar cikmaz oldu. Yanlis birsey yaptigimi dusunerek Yeniden arama yapmak istedim. Otomatik arama menusunde sinyak gucunun olmadigini gordum. Uydu frekanslari kismina gelip degistirmek istedigimde televizyon kapanip yeniden acilma yapiyordu. Aynisi yine LG akilli TV kullanan komsumun basina gelmisti. Fabrika ayarlarina geri donerek sorunu cozdu.
    Bende aynisini yaptim fakat suan halen sinyal yok. Apartmanda merkezi sistemde komsular izleyebiliyor fakat ben Turksat yeni frekanslari girmeme ragmen sinyal alamiyorum. Sorun ne olabilir?
    Yeni frekans olarak;
    11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 Sembol Oranı, FEC 3/4 veya
    11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 Sembol Oranı ve FEC 5/6 değerlerini girdim.

Bunun icin yeni bir konu actim fakat sizin bu konuyu actiginizi yeni gordum. Bilginiz var ise cevabinizi bekliyorum.

• folkeyno kullanıcısına yanıt
    benim sorunum sizinkinden farklı biraz, benim binada asansör çalışınca topraklamadan dolayı sinyal kaybı yaşıyordum, topraksız prizle olayı çözdüm, birdaha bu sorunu yaşamadım, sizin uydu kablosunda sorun olabilir bence onu bir kontrol edin, başkada birşey gelmiyor aklıma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.