Şimdi Ara

LG 42 LD 551 görntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lg 42 ld 551 lcd aldım dun bugun servıs gelmiş kurmuş ben işteyken gıtmışler. sorun şu eve geldıgımde göruntude şaşırdım dun media markette baktııgımda göruntu bundan kat kat ıyıydı yakından baktım uzaktan baktım medıa markette dıbıne kadar gırmıştım ama bugun evdeyken 5 metreden bile insanın gözunu alıo yakından 1,5 metreden bıle bulanıklık ortaya çıkıo baya bı göruntu dagılıo kumlanma var gıbı bugun servıs kurarken bızımkılerede altın uçlu scart kullanın göruntuyu daha net alın demış ancak kafam karşıtıran şu bızım evdekı uydu cıhazında scart girşi yok sadece kırmızı beyaz sarı kablo gırışı var ve bız öncekı tuplu cıhazımıza bı ucu sarı beyaz kırmızı olan dıer ucuda scart olan kablo ıle baglıoduk yanı sarı kırmızı beyazı uyduya dier ucu scartıda tv ye baglıodulk. ben altın uclu bı scart kablosu alsam göruntu tamamen duzelırmı ve scart işini nasıl halledecegim. LÜTFEN YARDIM EDİN OKADAR PARAYI BOŞA VERMİŞ OLMAYIM.YOKSA CIHAZDAMI PROBLEM VAR.
    2,Sİ cihaz 100hertz aldım cıhazı ınfo dugmesıne bastıgımda 50 herttz hyazıor buda kafamı karıştııror lutfen acıl yardım

• mağazalarda tv bölümünde televizyonların daha kaliteli görüntü vermesi için genellikle tv kanalları değil bluray dvd lerden görüntü verirler net görüntü ile ilgili olarak en başta uydu anten kablon sağlam olmalı kablo bağlantılarında çıkma gevşeme olmamalıdır ikinci olarak normal scart (5 Tl) ile altın uçlu (25 Tl) arasında görüntüde azda olsa fark vardır altının iletkenliği fazla olduğu için daha iyi görüntü alırsın ben evde dsmarttan normal scart kablo ile görüntü alıyorum (lg 42 ld 450) uzaktan bakınca görüntü net ama televizyona yaklaştıkça görüntüdeki karelenmeler rahatlıkla görünüyor. ülkemizdeki tv yayınları 50 hz olduğundan 100 hz görüntü alamazsın 100 hz görüntü için xbox-ps3 veya bluray dvd player ve bluray film kullanmalısın ayrıca aradığın altın uclu kablonun benzerinin (aradığım kablonun tam resmini bulamadığımdan) resmini de aşağıya ekliyorum kabloyu ankaradaysan büyük elektronik marketlerin hepsinde bulabilirsin ama pahalıdır onun yerine 15 20 daha ekleyip standart uydu cihazı alabilirsin yada eğer imkanın varsa 150-200 tl'ye hdmı çıkışlı uydu cihazıda alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankerh -- 22 Şubat 2011; 14:48:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.