Şimdi Ara

lg 42 lw4500 hakkında..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. arkadaşlar bende lg marka 42lw4500 3d televizyon var usbden mkv uzantılı internetten indirdiğim 3d sbs filmlerin bazıları açılmıyor ekranda hata çıkıyor.bildiğiniz bu filmleri dönüştürebileceğim belli bir format ve bunu yapabileceğim bir yazılım var mıdır.özellikle lw4500 için... teşekkürler şimdiden

• forumda bu sorunun cevabı varda bir türlü faydalı olmadı cevaplar bende sıkıntılıyım bu konuda umarım bilen bir arkadaşımız yardımcı olur
  • evet baya araştırdım denemeler yaptım ama mesela lg lw4500 serisinin çalıştırabileceği mkv uzantılı filmlerinin tam olarak ne şekilde formatlanması lazım bununla ilgili bir konu bulamadım yardımcı olunursa sevinirim.teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: esa18

merhabalar. arkadaşlar bende lg marka 42lw4500 3d televizyon var usbden mkv uzantılı internetten indirdiğim 3d sbs filmlerin bazıları açılmıyor ekranda hata çıkıyor.bildiğiniz bu filmleri dönüştürebileceğim belli bir format ve bunu yapabileceğim bir yazılım var mıdır.özellikle lw4500 için... teşekkürler şimdiden

Arkadaşım ''Freemake'' programıyla videoyu aynı formatta aynı çözünürlükte tekrar dönüştür. Ben öyle yapıyorum, kesin çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehper

quote:

merhabalar. arkadaşlar bende lg marka 42lw4500 3d televizyon var usbden mkv uzantılı internetten indirdiğim 3d sbs filmlerin bazıları açılmıyor ekranda hata çıkıyor.bildiğiniz bu filmleri dönüştürebileceğim belli bir format ve bunu yapabileceğim bir yazılım var mıdır.özellikle lw4500 için... teşekkürler şimdiden

Arkadaşım ''Freemake'' programıyla videoyu aynı formatta aynı çözünürlükte tekrar dönüştür. Ben öyle yapıyorum, kesin çözüm

hemen deniyorum teşekkürler şimdiden sonucu yazacağım hemen..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mehper

quote:

hemen deniyorum teşekkürler şimdiden sonucu yazacağım hemen..

Rica ederim, sonucu bekliyoruz

• sonuç olumsuz maalesef.. mehper arkadaş senin yaptığın ayarlar tam olarak nasıl bana anlatabilir misin burdan.sen denediğinde kesin çözüm bu mudur. bende senin yaptığın gibi yapayım da bir de öyle deneyeyim...

ha bu arada IMAX Deep Sea 3D 1080p Half-SBS AC3 TR DUBLAJ (DUAL).mkv filminde deniyorum uzantısı ve ses codeci ac3 olmasına rağmen açmıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esa18 -- 11 Mart 2012; 0:07:20 >
  • LW4500 de video codec desteği geniş değil, USB sini kullanacaksanız bu TV yi almamanız gerekiyordu - tabii harici player yoksa.
    MKV Merge gibi programlar kullanabilirsiniz. Daha da iyisi bir media player almak, 100TL den düşük fiyata 3D .iso filmler hariç herşeyi açan cihazlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.