Şimdi Ara

lg 42 sl 8000 vs 42 lg lh5000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sl8000 lerin cok yansıma yaptıgınıda unutmayın
  • 42SL8500 kullanıyorum tavsiye ederim çok memnunum.
  • yansıma olayı ondada var
  • yansıma olayı derken güneş ışığını mı, yoksa akşamları ampul ışığını mı çok yansıtıyor?
  • herşeyi yansıtıyor bildiğin ayna, flat tv lerden bile daha fazla geldi benim gözüme, arkadaşım evine almış akşam seyrederken 4-5 metrede rahatlıkla kendini görüyosun.. ama tek sorunu yansıtma. onun dışında görüntü kalitesi ve şıklığı bence tartışılmaz.
  • en iyisi lh7000 serisi bence SD kaliteside cok basarılı.. Hard Diskleride hemen tanıyorum lh5000 de hdd yı tanımada sorun var sanırım.
  • Bu SL serisini görmeden ve buradaki yorumları okuduğumda bazı arkadaşların abarttığını düşünüyordum. Diyordum ki bir TV ne kadar yansıma yapabilir. Hatta bazı arkadaşlar ayna tabirini kulllandığında yok daha neler diyordum. Ancak, 2 hafta önce bu TV'yi LG bayisinde görene kadar. LCD'yi ilk gördüğümde bu nasıl bir tv izleme alışkanlığıdır dedim. Eğer ekranda aşırı parlak ve canlı bir görüntü yoksa bildiğiniz ayna olarak kullanabilirsiniz. Bu LCD'nin karşısına geçip ayakkabılarımı seyrettim resmen. Sonra TV hizasına eğildim ve bere yüzünden biraz dağılan saçlarımı düzelttim. Bunun üzerine satıcı gence bunun nasıl birşey olduğunu sordum ve satıcı genç bana eğilerek "abi valla haklısın aşırı parlama yapıyor o nedenle alanlardan şikayetler gelmeye başladı bu nedenle en fazla şu sıralar LH5000 ve LH7000 satmaya başladık" dedi. Bu nedenle Lcd almak isteyenlere naçizane tavsiyem SL serisinden uzak durup alacaklarsa LH5000 veya LH7000 serisine yönelmeleri. Yoksa eve götürdüğünüzde parlak bir görüntü ekranda bulunmadığında (özellikle hafif kasvetli görüntülü filmler ve dizilerde) kendinizi, pencerenizi veya avizeleri izlersiniz. İyi günler.

• slm arkadaşlar sl8000 ve sl8500 deki parlama sl9000 ve sl9500 dede mevcutmu tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAS207

slm arkadaşlar sl8000 ve sl8500 deki parlama sl9000 ve sl9500 dede mevcutmu tşk.

bunu bende çok merak ediyorum.
  • arkadaslar selam,
    42lh5000 ile samsungun 651 yani 6 serileri arasinda kaldim. lglerin ntfs harddik sorunu oldugu samsunglarda olmadigi lglerde turkce karakter sorun olmadigi samsunglarda oldugu soyleniyor.Fiyatlari ise hemen hemen ayni. Ne onerirsiniz?siz neyi tercih ettiniz
  • quote:

Bu SL serisini görmeden ve buradaki yorumları okuduğumda bazı arkadaşların abarttığını düşünüyordum. Diyordum ki bir TV ne kadar yansıma yapabilir. Hatta bazı arkadaşlar ayna tabirini kulllandığında yok daha neler diyordum. Ancak, 2 hafta önce bu TV'yi LG bayisinde görene kadar. LCD'yi ilk gördüğümde bu nasıl bir tv izleme alışkanlığıdır dedim. Eğer ekranda aşırı parlak ve canlı bir görüntü yoksa bildiğiniz ayna olarak kullanabilirsiniz. Bu LCD'nin karşısına geçip ayakkabılarımı seyrettim resmen. Sonra TV hizasına eğildim ve bere yüzünden biraz dağılan saçlarımı düzelttim. Bunun üzerine satıcı gence bunun nasıl birşey olduğunu sordum ve satıcı genç bana eğilerek "abi valla haklısın aşırı parlama yapıyor o nedenle alanlardan şikayetler gelmeye başladı bu nedenle en fazla şu sıralar LH5000 ve LH7000 satmaya başladık" dedi. Bu nedenle Lcd almak isteyenlere naçizane tavsiyem SL serisinden uzak durup alacaklarsa LH5000 veya LH7000 serisine yönelmeleri. Yoksa eve götürdüğünüzde parlak bir görüntü ekranda bulunmadığında (özellikle hafif kasvetli görüntülü filmler ve dizilerde) kendinizi, pencerenizi veya avizeleri izlersiniz. İyi günler.

Hocam az önce az kalsın netten sipariş veriyordum bu TV yi fakat senin yazını görünce birde yakından bakayım dedim ...

• Konu biraz eski kalmış, parlama konusunda SL9500/8500 diğer modeller 8000/9000'den daha başarılı. SL9500/8500 modelleri diğer markaların parlak panellerinden farklı bir durumda değil. TV'leri mağazada iyice incelemenizi tavsiye ederim ancak hiçbir zaman mağaza ortamı ev ortamı gibi olmaz.
  • Sevgili arkadaşlar parlama sözcüğü SL90 serileri denince maalesef artık ilk akla gelen kelime oldu. Ve güzel kayda değer özelliklerini örter oldu

Ben gözümü kararttım mağazada parlamasına rağmen özellikle polatz arkadaşımızın ve phonix(yanlış hatırlıyor olabilirim lütfen kusura bakmasın) arkadaşımızın yorumlarına bakarak SL9500 aldım evde inanın bu parlaklık rahatsız etmiyor hatta tüplü tv ne kadar parlıyosa bu led de en fazla o kadar parlıyor.

Akşam hiç sıkıntı çekmeden seyrediyorum . Gündüz evet parlama yapıyor ama zaten tüplüde en az okadar yapıyor bir fark yok. Mağazada görüp yorum yapmak mağaza-ev arasındaki farkı görünce bana biraz yersiz geliyor. Bende mağazada gördüm ilk, birçok lcd led bir aradaydı. %60-70 i en az SL90 serisi kadar yansıma yapıyordu zaten. Fiyat \ performans olarakta bu seri çok iyi bence, birazda kararımda bu etkili oldu.

İki gündür kullanan biri olarak ben memnunum tavsiye ederim . Ama sonradan aldıktan sonra pişman oldum niye tavsiye ettin demeyin. Hangi modeli alırsanız alın bir kusuru olucaktır. ya fiyat ya parlama ya panel .....

Yani arkadaşların dediği gibi mağazada farkı evde farklı. Birazda alışmak lazım. Ama son söz sizin, içiniz hangi modelde kalıcaksa o modeli alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nv gece -- 16 Mayıs 2010; 10:52:01 >

• Bu ürünü almak isteyenler için esas şok bugün:

http://www.bimeks.com.tr/urun/1083/109034/lg-42sl8000-106-ekran-lcd-tv.aspx#

Hayırlı olsun!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.