Şimdi Ara

LG 42LA660S İÇİN UYDU ALICI TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tv nin kendi hd uydu alıcısı var fakat bu işlerden anlamadığım için yinede görüşlerinizi almak istedim.

Amacım Kaliteli tv yayını izlemek

Uydu alıcısı almalı mıyım?

A) EVET
    a1) Hangi marka model olmalı?
    a2) Avantajı nedir?

B) Digitürk ya da Dsmart almalısın

C) Gerek yok

• Konu isabet olmuş, aynı televizyon bende de mevcut.

3 ay digitürk ücretsiz aboneliğim vardı, 2 mayıs'ta sona eriyor. Bitince uyduya geçme gibi bir düşüncem mevcuttu, hem fazla televizyon izlemediğim için ücretsiz olması işime geliyordu, hemde dahili uydu alıcını tek kumanda ile kullanmak daha kullanışlı olacaktı fakat uydu hizmeti veren bir kişi ile görüştüm, trt belgesel dışında hiçbir belgesel kanalı yok dedi, başka bir iki olması gereken kanal da çıkmıyor dedi. Eskiden böyle değilmiş, artık bu şekilde olmuş.

Birde eski televizyondan kalma teledünya mevcut bende digitürk'ten beri kullanılmıyor. Ona devam mı edeyim yoksa, direk dahili alıcıdan uydu kullanmak ve belgesel kanallarını, HD kanalları izlemek için bir çıkar yol var mı? Teşekkürler.
  • Seninle beraber almışız biz tv yi bende digitürk ücretsiz 5 ay kampanyasındayım ve 1 haftaya kadar sona ericek kararsız kaldım bu yüzden konuyu açtım umarım fikir verecek birisi çıkar
  • Evet, ve aynı şekilde ikimizde çok cahiliz bu konuda heralde :)

Bizim televizyonlarda dahili uydu alıcısı var, eğer ben bunu kullanmayacaksam hiç girmem uydu işine, teledünya'dan devam ederim heralde. Tabi düzgün bir çözüm olursa belgesel kanalları ve diğer HD kanallarını iyi kalitede izlemek için, neden uydu olmasın.
  • Güncel..
  • Pek sallayan yok gibi (: güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de LM660s var D smart modul almayı düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digiturk için LNB tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende aynı durumdayım,3 aydır ücretsiz digitürk kullanıyorum mayıs 3 te bitiyor bugün karar vermem lazım,
    ttnet taahhütüm eylülde sona erecek o yüzden 3 4 ay taahhütsüz kullanmam lazım,
    digitürk+internet yada d-smart + internet kullanmak istiyorum
    ya kendim çanak alıcam ulusal kanal takılıcam bu durumda tvnin kendi alıcısını kullanıcaz galiba fazladan uydu alıcısı almaya gerek yok diye düşünüyorum
    bu durumda sadece çanak alıp 50 60 tlye direk tvye takmamız yeterlimidir?
    yada 4 aylığına digitürkü kullanmaya devam ederim ama aylık 28 29 tl ödeyeceğim en iyi ihtimalle onunda kutusu değişmesi gerekiyor 25 tl ödemem lazımmış

eylülde ise kampanyasına göre d-smart yada digitürk+internet için 24 ay taahhüt vericeğim en mantıklısı bu şekilde geliyor
    sizinde bi araştırmanızda fayda var zaten internete para verirken yanında tv hizmetide almak mantıklı geldi.

• dalgiran kullanıcısına yanıt
    Bu TV de kendi alicisini kullanmanizi öneririm disaridan takacaginiz alicinin görüntü kalitesi TV den daha çok iyi bir görüntü kalitesi sunacagini sanmiyorum uydu alicilarindaki fark alicisi olmayan TV lerde söz konusu olur misal şti işlemcili yada broadcom islemcili cihazlar gibi.. Zaten iyi resim için en iyisi broadcom işlemcili cihazlardir yada şti işlemcili amaç sadece iyi görüntü için ise neta 6400 iyidir ancak dediğim gibi bir fark olacagini sanmiyorum sadece daha rahat ve pratik kanal gezersiniz vs kolay gelsin...

• bende digitürkün şampiyonlar paketini almayı düşünüyorum 12 aylık mediamrkt te 550tl 100tl indirim kodu ile 450ye alabiliosun bekliyorum belki biraz daha düşer fiyat diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.