Şimdi Ara

LG 42LA740S ALACAKLAR & DÜŞÜNENLER DİKKAT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
7
Favori
27.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Var servis bi 35 dedi sanirim bi 100

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sihirli kumandası eski tipmi yeni tipmi kardeş?
  • Teknoloji düşkünü tv. Hayırlı olsun iyi günlerde kullan. Bende lg55la740s aldım ürünü henüz teslim almadım. Tavsiye ediyorsun galiba yorumlarından bunu anladım. Kutudan akıllı kumandadan başka tv kumandası çıktımı. Sen bu konuda bilgilisin galiba yardimci olursan sevinirim Teşekkürler

• hayırlı olsun arkadaşlar. teknosada 1999TL kliksada 1899TL+100TL word puan. sanırım bende TV mi buldum ama 15 gün daha bekleyeceğim ucuzlayacak
    bir sorum olacak SAMSUNG 40F7000 ile arasında 2'' ve ses LG de biraz daha iyi gibi ama samsungun görüntü kalitesi bambaşka diyorlar şu an ikiside aynı fiyat. samsung almamam için önerileriniz var mı? 3d kullanan biri değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.ulke -- 30 Mart 2014; 10:07:24 >
  • Samsung un ekranı daha parlak oldugu icin canlı duruyor olabilir. .. o da göz yoruyor diye yorumlar vardı.

• arkadaşlar merhaba.. Bu modeli aldım. 2099 tl vatan pc ye verdik, 2 gün sonra ( bugun ) teknosa 1999 tl yaptı. :)

Genel olarak incelemek gerekirse,

TV beklentimizin çok üstünde çıktı. Li nin günlüğü filmini izledik. HİDDEN diye film izledik. bunlar 3D idi. gayet başarılı olmuş filmler.. çoğu filmlere de kısa kısa baktım.. ve derinlik var hepsinde ama çok fazla dışa vurmuyor görüntü. bu olay beklentimin altında kaldı. ne gerek var o zaman 3D ye diyebiliyor bazen insan.. ancak bazı sahneler var ki , 3D olması hakkını veriyor, insanı korkudan yerinden zıplatabiliyor :) hele hele karanlıksa oda. Görüntü netliği çok iyi. normal tv izlerden 2d yi 3d yapma özelliği biraz pasif olmuş. pek bi fark olmuyor.

smart olayı hoşuma gitti. youtube ye giremedik tabiki. site yasak su anda. genel anlamda güzel ama smart olayı

bazı arkadaşlar akıllı kumandaya vermiş veriştirmiş. ama gayet kullanışlı bence. hatta baya baya güzel. hemen alıştım ben tabiki ilk zamanlar zorlanıyor insan ama nasıl çalıştığını öğrendikten sonra alışıyor insan.ki, normal kumanda da oluyor zaten, istemeyen 30-40 tl ye alsın, akıllı kumandayı da satsın internetten. en oluru bu yada 2. kumanda olarak kullanılır.

tv izlemesi çok iyi . gayet net, zevkli izlemesi oluyor.

ses olayı çok iyi. BASS TİZ müthiş derecede kendini gösteriyor. ses olayı ++ aldı benden

görsek anlamda beyaz olması çok hoş . aslında 660S modelini alacaktık, 150 tl fazla verip bunu almış olduk. şu anda da fiyatı düşünce kötü oldu bizim için ama neyse. gayet ince yapısı var.. ayaklığı gerçekten kaliteli. odanın havasını değiştirdi diyebilirim..

1 aylık araştırmalarım sonucu bu modeli de incelemiştim.ama 660S alacaktım. sonradan bunu almaya karar verdik.. ama genel anlamda alıanabilir bir televizyon. Tavsiye kesinlikle ederim..

• vatanda 1999 tl yaptı merak etme ... hatta kliksa.com da şu anda 1989 tl ve 100 tl worldpuan hediyesi var ... bende almayı düşünüyorum ama kendimi zor tutuyorum ...

• ben acele ettim pahalı aldım biraz.ama olsun değmedi değil. güzel televizyon .

birçok yorum okudum, alın şöyle böyle yazan.. gerçekten haklılarmış..

Sporcu42 , sizde istediğiniz televizyonu almanız dileği ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

vatanda 1999 tl yaptı merak etme ... hatta kliksa.com da şu anda 1989 tl ve 100 tl worldpuan hediyesi var ... bende almayı düşünüyorum ama kendimi zor tutuyorum ...

aynen ustam ama dolar düşüyor beklemekte fayda var yeni modellerde cıktımı 1500 ü zorlar bu diye düşünnüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tg04

Arkadaşlar bunun kumandasını kullanırken çok zorlanıyoruz. Bildiğimiz tuşlu klasik kumanda yokmu bu televizyon için acaba.

ggidi yor da 25 lira kardeş olmaz olur mu ben oradan alıcam birtane inşallah
  • Ben servisten 40 civarına aldım
  • myz1453 kullanıcısına yanıt
    bekleyelim bakalım inşaallah dediğiniz gibi olur ...
  • tam 500TL zam yapmışlar bu modele saçmalıkdan başka birşey değil. bir kaç modele de 50-100tl arası zamlanmış. sanki o fiyatları hakediyor, Almayın kardeşim protesto edin
  • kim yapmış zammı yahu nerde olmuş o zam ?

işte link

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-lg-42la740s-fiyati,1259943.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dalgakıran59

kim yapmış zammı yahu nerde olmuş o zam ?

işte link

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-lg-42la740s-fiyati,1259943.html

media markt
    kliksa
    teknosa
    bimeks
    daha ne diyeyim. en büyük int. satışı yapan firmalar. 1899-1999 ve 2000TL arası olan fiyatlar 2499TL ye çıkmış
  • İnatla 1800 düşene kadar almayacam. istedikleri zamı yapsınlar...
  • 3 gün önce 42LA740S - 1999 TL Teknosa'dan aldımama henüz daha teslim etmediler insallah sorun çıkmaz fiyatlar çok artmış.
  • hepsiburada da 2099 ,hızlı al com da 2099 u geçmeyen fiyatlarla halen satılmaya devam ediyor,evet sizin yazdıklarınızda artmış ama sırf bu nedenle alamadım diyorsanız yazdığım sitelerde güvenilir siteler.ben 29 martta carrefoursa dan aldım 2099 TL ye kamerası hediye idi,kliksa com da aynı tv için yüzde on indirim ve world e 100 TL puan kampanyasıda vardı bunu bile bile aldım ama bu işler sanıyorum biraz kısmet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DbA

İnatla 1800 düşene kadar almayacam. istedikleri zamı yapsınlar...

bende beklemedeyim gozümde değeri o fiyat. eğer 1800lere inmezse vestel falan almayı dusunuyorum
  • gercekten fiyatlar artmış yahu. halbuki dolar da düştü. bunun sebebi ne olabilir. .çok tutulan bir tv o yüzden mi. büyün mağazalarda en basta bu tv var.. bir arkadaşım almış o da çok memnun..

ger gün film izler olduk. gayet müthiş bir tv.
    harddisk te elimde 500 e yakın bluray film var. en küçük boyutmu film 10 gb. müthiş kalite müthiş görüntü ile film izlemekten hiç bu kadar zevk almamıştım.

youtube falan kullanamıyoruz tabiki.yasak olduğu için.

akıllı kumanda olayı çok güzel olmuş. gün geçtikce daha iyi kullanıyorum..tv ye daha rahat hakim oluyorum..

yanlız, kanal listesini açamadım hiç onume. liste üzerinden sıralayıp ordan seçemiyorum . bunu nasıl yapacağız bilen varmı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.