Şimdi Ara

LG 42LA740S ALACAKLAR & DÜŞÜNENLER DİKKAT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
7
Favori
27.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili dostlar bu tv yi pc yada oyun konsolu ile deneyen var mi? Input lag degeri kac ms? benim icin birinci tercih nedeni dusuk olmasi cunku. Sony w802 ve bunun arasinda gidip geliyorum input lag iyiyse bosuna sony e daha fazla para vermeyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları bekliyorum bende

• fiyatı uçmuş gitmiş tv nin
  • Düşücek sabırla bekliyoruz

• arkadaşlar bende 30mart itibarı ile kliksadan 1989 tl ye 42 la740 s sahibi oldum.100 tl de para puan aldım tabi.yani maliyeti 1889 tl.3 gün önce gelip kurdular.
    ekran görüntüsü: tatmin edici gayet güzel ve net.
    sihirli kumanda: bazen sinir bozuyor açıkçası çok kullanışlı bulmadım.
    kanal geçişi :sağlana nakar fıtık oluyorsunuz.
    ses kalitesi:oldukça iyi ses sistemine ihtiyaç bırakmıyor.
    tasarım :çok güzel ,şık ve zarif.

ayrıca televizyonda şu anda 3D ve 1.5gb tın altındaki filmleri donmadan izliyorum.1080 ,720,420 p lik filimleri izlerken donma yapıyor.filmden çıkmak istiyorum çıkmıyor.
    farklı formatları denedim hepsinde donma yaptı.
    harici harddisk denedim olmadı,usb den denedim olmadı.
    lg servisine gittim onlarda anlamadılar,araştıralım size haber veririz dediler.şimdi bekliyorum.
    bu konuda bilgisi olan varmı acaba
  • hayırlı olsun. hayet iyi almışsınız. tam da ucuzlamışken fırsatı değerlendirip almışsınız

kanal geçişleri sinir bozucu evet .
    kumanda olayı bence çok ama çok güzel olmuş.

ben bırakın 1.5 gb filmelri izlemeyi bir yana, 18-20 gb arası bluray ve ahtta 3D filmleri bile takılmadan izleyebiliyorum. hatta internetten online izlerken bile takılma yapmıyor bende.
    filmlerim bluray ve en düşüğü 10 gb. yaklaşık 300 adet var harddiskimde. hiçbirinde sorun yaşamadım..

bu olayın mutlaka üzerine gidin sorunlu tv kullanmayın
  • 55" alti pismanliktir dediler hafta sonu gittim aldim bimeksten odaya buyuk geldi, dusunen varsa ozel msj atabilir satmayi dusunuyorum :(

55LA740S

• quote:

Orijinalden alıntı: Dalgakıran59

hayırlı olsun. hayet iyi almışsınız. tam da ucuzlamışken fırsatı değerlendirip almışsınız

kanal geçişleri sinir bozucu evet .
    kumanda olayı bence çok ama çok güzel olmuş.

ben bırakın 1.5 gb filmelri izlemeyi bir yana, 18-20 gb arası bluray ve ahtta 3D filmleri bile takılmadan izleyebiliyorum. hatta internetten online izlerken bile takılma yapmıyor bende.
    filmlerim bluray ve en düşüğü 10 gb. yaklaşık 300 adet var harddiskimde. hiçbirinde sorun yaşamadım..

bu olayın mutlaka üzerine gidin sorunlu tv kullanmayın

+1

aynı tv bende de var filmlerde hiçbir şekilde donma falan olmuyor

@mysel82
  • jakabo1982 kullanıcısına yanıt
    hocam su filmleri alsak istanbuldaysan

• quote:

Orijinalden alıntı: muvakkit

hocam su filmleri alsak istanbuldaysan

hocam toplasan 20 tane film var ancak. Dalgakıran59 a sarılmak lazım 300 tane film varmış

@Dalgakıran59
  • arkadaşlar kargo masraflarınızı karşılamak şartı ile harddiskinizi gönderin çekeyim hepsini size. kargo içine de çam sakızı çoban armağanınızı koymayı unutmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalgakıran59 -- 7 Nisan 2014; 14:03:06 >
  • Arkadaşlar öncelikle alan arkadaşlara hayırlı olsun. Bende bu tvyi takibe aldım size somak istediğim ışık sızması, bulutlanma gibi sorunlar var mı ? Varsa ne seviyede tolere edilebilecek seviyede mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dalgakıran59

arkadaşlar kargo masraflarınızı karşılamak şartı ile harddiskinizi gönderin çekeyim hepsini size. kargo içine de çam sakızı çoban armağanınızı koymayı unutmayın :)

ustam kaybolma ben tv yi alınca hALLEDELİM BU DEDĞİNİ
  • Dalgakıran59 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.3d filmleri bende izliyorum fakat ddediğim giibi sıkıntı 1.5 gb üstü filmlerde oluyor.bakıcaz artık bi çaresine.
  • Dalgakıran59 kullanıcısına yanıt
    hdd yi bulup gondereyim
    bak piyasa olusturdum

• 10 gün önce filan bende vatandan aldım lg soundbar ile birlikte yanında skylanders portal oyun zımbırtısıda geldi hediye diye biraz kazıklandık gibi ama alınmış alınmıştır. Yanına 25tl ye kumanda da aldım. Kablolu internet kullanıyorum pc deki filmleri çok güzel izliyorum eskiden andorid box vardı 5+1 ses sistemi vardı bu tv ve soundbar sayesinde hepsinden kurtuldum satttım satıyorum.

yalnız şu oyun zımbırtısı pek işime yaramıyacak satın almak isteyen varsa makul bir fiyata verebilirim. sadece kutunun içine bakmak için açtım portal ve oyuncular açılmadı.
    1 portal 3 oyuncu mevcut.

LG 42LA740S ALACAKLAR & DÜŞÜNENLER DİKKAT

• tamam arkadaşlar. hallederim sorun olmaz benim için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysel82

arkadaşlar bende 30mart itibarı ile kliksadan 1989 tl ye 42 la740 s sahibi oldum.100 tl de para puan aldım tabi.yani maliyeti 1889 tl.3 gün önce gelip kurdular.

ayrıca televizyonda şu anda 3D ve 1.5gb tın altındaki filmleri donmadan izliyorum.1080 ,720,420 p lik filimleri izlerken donma yapıyor.filmden çıkmak istiyorum çıkmıyor.
    lg servisine gittim onlarda anlamadılar,araştıralım size haber veririz dediler.şimdi bekliyorum.

1889'luk fiyatı kaçırdığım için çok pişmanım..

• quote:

Orijinalden alıntı: DbA

quote:

Orijinalden alıntı: mysel82

arkadaşlar bende 30mart itibarı ile kliksadan 1989 tl ye 42 la740 s sahibi oldum.100 tl de para puan aldım tabi.yani maliyeti 1889 tl.3 gün önce gelip kurdular.

1889'luk fiyatı kaçırdığım için çok pişmanım..

al benden de o kadar :( keşke alsaydım

• arkadaşlar bu gün itibarı ile sorunlar çözüldü.tamamen yazılımsal.milattan önceki bir sürümü kullandığım içinmiş.güncelleme yapınca sıkıntılardan kurtuldum.
    bu arada size bir bilgi verim.neti olmayıpta usb den güncelleme yapmak isteyen olursa,
    öncelikle LG nin sayfasından son sürüm olan 04.22.07 adlı güncellemeyi indiyoruz.
    usb nin içine yeni klasör açıp, klasörün ismini LG_DTV şeklinde (büyük harfle yazmayı unutmayın)değiştiriyoruz.
    indirdiğimiz son sürüm yazılımı bu oluşturduğumuz klasörün içine atıp,usb yi tv nin arkasındaki girişe takıyoruz.
    tv otamatik tanıyor zayen geriye sadece tamam demek kalıyor.

ayrıca kumandanın bazı özelliklerini keşvettim çok hoş oldu.tekerlik gibi olan kısma bir kaç sn ye basık tutunca imleç çıkıyor.istediğiniz kanalı bu imleç sayesinde el hareketiyle yazarak açabiliyorsunuz.mesela 23 yazıyorsunuz 23. kanala gidiyor gibi.
    tv min bu halinden çok memnunum İNŞAALLAH arıza çıkarmaz.iyiki almışım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.