Şimdi Ara

LG 42LB652V aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu televizyonu aldık teknosadan, sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babacan1910 -- 11 Ekim 2014; 17:36:58 >

• Bende az önce 32 inçini aldım
  • Kaça maloldu
  • 1699a teknosadan aldım
  • İyi degil.ben kullaniyorum dse var banding var var da var.umarim sizde bu sorunlar cikmaz gule gule kullanin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.d

İyi degil.ben kullaniyorum dse var banding var var da var.umarim sizde bu sorunlar cikmaz gule gule kullanin.

O dedikleriniz nedir dse banding?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 11 Ekim 2014; 21:47:57 >
  • kardes dse kirli ekran efekti diye geciyor mesela kamera saga yada sola dogru hizli hareket ettigi zaman ekranda boyle lekeler belirmeye basliyor sanki ekran kirliymis gibi ama genelde acik renklerde ozellikle beyaz arka fonlarda belli olur.
    video banding de yine kamera saga sola hizli hareket ettiginde ekranda dikine cizgiler olusur.
  • quote:

İyi degil.ben kullaniyorum dse var banding var var da var.umarim sizde bu sorunlar cikmaz gule gule kullanin.

İnşallah pişman olmayız, bu sorunlar çok önemli mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacan1910

quote:

İnşallah pişman olmayız, bu sorunlar çok önemli mi sizce?

O sorunlar profosyonel titiz insanlar için sıkıntıdır ama sende görürsün çokmu sıkıntı asla değil sen mutluysan emin ol hiç bir sorun yaşamıycan sonuçta TV;ve alacğaın zevk'e bak hepimiz için geçerli bu durum,, merak etme çoğu markra modelde bu kronik sorunlar var güle güle kullan uygun fiyat güzel TV uzun zaman kullanırsın

• babacan1910 kullanıcısına yanıt
    bu sorunlar bazen fazla bazen az duzeyde oluyor.fazla olursa gozunuze takildimi sinir edebilir ama her zaman yapmadigi icin bir sure sonra gozunuz de alisabilir. piyasadaki tv lerin bircogunda var ama lg ve samsunglarda biraz daha fazla cikiyor sanki.onemli olan bu sorunlu tv lere cok fazla para vermemek.siz bence bunlara hic takilmayip tv nin keyfini cikarmaya bakin.artik bende oyle yapiyorum yoksa tv den soguyor insan.
  • quote:

bu sorunlar bazen fazla bazen az duzeyde oluyor.fazla olursa gozunuze takildimi sinir edebilir ama her zaman yapmadigi icin bir sure sonra gozunuz de alisabilir. piyasadaki tv lerin bircogunda var ama lg ve samsunglarda biraz daha fazla cikiyor sanki.onemli olan bu sorunlu tv lere cok fazla para vermemek.siz bence bunlara hic takilmayip tv nin keyfini cikarmaya bakin.artik bende oyle yapiyorum yoksa tv den soguyor insan.

Biz 55 ve 70 ekran kullanıyorduk ikiside bozuldu bir haftadır 37 kullanmaya başladık. Şimdi bu tv nasıl harika gelir bize

Bu tvnin smart tvsi ve webos uygulaması nasıl sizce,?
  • babacan1910 kullanıcısına yanıt
    biz daha net baglatamadik eve o yuzden daha deneyemedim smart ozelligini maalesef.
  • quote:

biz daha net baglatamadik eve o yuzden daha deneyemedim smart ozelligini maalesef.
    Ben de bu tv den kardeşime aldırdım. Vatan 'dan aynı fiyata.

Paneli 100 hz (yazılımla 500 yazsa da paele hızı 100 hz dir) olan ve bu özelliklerde başka tv bulamadım açıkçası.

Umarım memnun kalır.

Siz de güle güle kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsemre

Paneli 100 hz (yazılımla 500 yazsa da paele hızı 100 hz dir) olan ve bu özelliklerde başka tv bulamadım açıkçası.

Umarım memnun kalır.

Teşekkürler sizede hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gsemre

Umarım memnun kalır.

Teşekkürler sizede hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    ben de bir aylık araştırmadan sonra bu tvyi alacaktım, almaya gittim çerçevesini beğenmedim 42lb 670 aldım. Bizde uygun.com dan 1800 tlye akıllı kumanda ve askı aparatı dahil.. Sizinkinde akıllı kumanda dahil mi. Keşke media Marktan alsaydınız 100 tl daha uygun olurdu.. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın..

• Ya şu lg alıpta bi insan nasıl memnun olmaz anlamiyorum 2 sene oluyor memnunum lgden
  • quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

ben de bir aylık araştırmadan sonra bu tvyi alacaktım, almaya gittim çerçevesini beğenmedim 42lb 670 aldım. Bizde uygun.com dan 1800 tlye akıllı kumanda ve askı aparatı dahil.. Sizinkinde akıllı kumanda dahil mi. Keşke media Marktan alsaydınız 100 tl daha uygun olurdu.. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın..

Mediamarkt a da baktık fiyat aynıydı, kumanda dahil değil. Akıllı kumanda olmaması sorun mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbulBeyfendisi

Ya şu lg alıpta bi insan nasıl memnun olmaz anlamiyorum 2 sene oluyor memnunum lgden

Bizim bakma mesafesi 1ile 4 metre arasında, yakından bakınca kalite düşüyor mu? İlk kez böyle tv kullanacağız da heyecan dorukta
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jowood1

Mediamarkt a da baktık fiyat aynıydı, kumanda dahil değil. Akıllı kumanda olmaması sorun mu sizce?

mediamarktın sitesinde tvlerde 100 tl indirim yazıyordu cuma akşamı sepeteekleyince 100 tl düşüyordu. byle akıllı tv kumandasız bir işe yaramaz diye düşündüm. almışken oda olsun. Bir akıllı kumanda kampanyası gibi birşey bekle ya da forum istanbul teknosadaki çocuk bir akıllı kumanda gösterdi 100 tlye her tv ye olur dedi al bunu gitsin demişti. Bence acele etme, uygun fiyat denk getirirsin.. bu arada aklıma geldi senin aldığın kampanyada akıllı kumandayı 150 tl yerine 50 tlye veriyorlardı isteseydin keşke

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İstanbulBeyfendisi

Ya şu lg alıpta bi insan nasıl memnun olmaz anlamiyorum 2 sene oluyor memnunum lgden

Bizim bakma mesafesi 1ile 4 metre arasında, yakından bakınca kalite düşüyor mu? İlk kez böyle tv kullanacağız da heyecan dorukta

Düşmez : ama şu kadar diyim türkiyenin yayın anlayışi yerlerde.japonlar 2kya gececek bizde hala hdlerin yarısı ücretli.ustelik hdlere daha yeni gecis yaptik 4a ile tam bir fiyasko
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.