Şimdi Ara

LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
9
Favori
46.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef kanal duzenlemeyi yukleyemedim tv ye hata veriyor. Bir yerde yanlis yapiyorum ama bilmiyorum.

Tv yi kullanan arkadaslardan ricam, karanlik bir ortamda cekmeyen bir kanali (gecersiz hizmet veya ci modulu yok yazan) acip ekrana bakarmisiniz. Hafif beyaz bulutlar goruyorum sozde de varmi. Yoksa her tv de olan birsey mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncellemeyi indirip flaş diske attım ama yüklemedi .napmak lazım acaba
  • kendi soruma kendim cevap vereyim. yaaılım indirp zip den çıkarıyoruz. sonra boş bir flaş diske LG_DTV adında bir klasör açıp onun içine koyuyoruz. sonra tv ye takınca kendi tanıyor ve kuruyor sonraki açılışta aktif oluyor ben bir değişklik görmedim. ama asanki smart menü biraz hızlandı gibi. bilmiyorum belki de bana öyle geldi
  • Kanal duzenlemeyi basardim sonunda. Chansort programi sayesinde oldu. Ama kanald hd ve startv hd kanallarinin izlenmedigini bilmiyordum. Onlari normal kanallariyla degistirip tekrar yukleyecegim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 422_322 -- 19 Mayıs 2015; 21:14:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 422_322

Kanal duzenlemeyi basardim sonunda. Chansort programi sayesinde oldu. Ama kanald hd ve startv hd kanallarinin izlenmedigini bilmiyordum. Onlari normal kanallariyla degistirip tekrar yukleyecegim,

hocam nasıl yapacağımız ile ilgili küçük bir bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Kanal duzenlemeyi basardim sonunda. Chansort programi sayesinde oldu. Ama kanald hd ve startv hd kanallarinin izlenmedigini bilmiyordum. Onlari normal kanallariyla degistirip tekrar yukleyecegim,

tabi hocam;

önce boş usb bellek tv ye takılır.
    kumandadan settings--kanallar--kanal ayarlama--kanalı kopyala--tv-usbe girilip onay verilir ( böylece tv deki kanallarınız usb ye kopyalanmış oldu.) sonrasında usb tv den çıkarılıp, bilgisayara takılır.

bilgisayara chansort programı indirilir. programı indirip çalıştırdıktan sonra dosya yükleme seçeneği ile usb deki kanal dosyamız bulunur ve programa çağrılır.
    bu aşamada chansort 3 seçenek sunuyor. ortadaki modifiye gibi bir şeyler yazan kısım seçilip devam edilir ve kanallar karşımıza çıkar. sol taraftaki sütundan kanallarla ilgili gerekli sıralamalar ve düzenleme yapılır. işimiz bittikten sonra farklı kaydet seçeneği ile kanallar usb ye kaydedilir. burada tv den yüklediğiniz kanal listesini ya silin ya da değiştir seçeneğiyle değiştirin. yoksa karışır.

sonra usb yine tv ye takılır ve kumandadan settings--kanallar--kanal ayarlama--kanalı kopyala--usb-tv seçeneğine girilip onay verilir ( böylece usb deki kanallarınız tv ye kopyalanmış oldu.)

kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

tabi hocam;

önce boş usb bellek tv ye takılır.
    kumandadan settings--kanallar--kanal ayarlama--kanalı kopyala--tv-usbe girilip onay verilir ( böylece tv deki kanallarınız usb ye kopyalanmış oldu.) sonrasında usb tv den çıkarılıp, bilgisayara takılır.

bilgisayara chansort programı indirilir. programı indirip çalıştırdıktan sonra dosya yükleme seçeneği ile usb deki kanal dosyamız bulunur ve programa çağrılır.
    bu aşamada chansort 3 seçenek sunuyor. ortadaki modifiye gibi bir şeyler yazan kısım seçilip devam edilir ve kanallar karşımıza çıkar. sol taraftaki sütundan kanallarla ilgili gerekli sıralamalar ve düzenleme yapılır. işimiz bittikten sonra farklı kaydet seçeneği ile kanallar usb ye kaydedilir. burada tv den yüklediğiniz kanal listesini ya silin ya da değiştir seçeneğiyle değiştirin. yoksa karışır.

sonra usb yine tv ye takılır ve kumandadan settings--kanallar--kanal ayarlama--kanalı kopyala--usb-tv seçeneğine girilip onay verilir ( böylece usb deki kanallarınız tv ye kopyalanmış oldu.)

kolay gelsin.

çok iyyimiş hocam ya. öbür türlü bayağı b işkence oluyor sıralamak. akşam bir deneyeyim. teşekkürler

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    rica ederim. star tv hd kanald hd ve ntv spor hd modül istiyor.

bu arada ben bulamadım, kanal ismini aratabileceğimiz kısım var mı? kanalı rahat bulabilmek için
  • quote:

rica ederim. star tv hd kanald hd ve ntv spor hd modül istiyor.

bu arada ben bulamadım, kanal ismini aratabileceğimiz kısım var mı? kanalı rahat bulabilmek için

onu bende bulamadım manual arama diyor ama muhtemelen frekans ister. star ve kanal d hd yok uydu da ama ntvspor hd olması lazımdı akşam bi bakiim
  • ilk açılışta kanal değişmeme sıkıntısı sizdede var mı bi çözümü yokmu sinir ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxexesahmet

ilk açılışta kanal değişmeme sıkıntısı sizdede var mı bi çözümü yokmu sinir ediyor

nasıl yani hocam biraz açarmısınız
  • quote:

quote:

ilk açılışta kanal değişmeme sıkıntısı sizdede var mı bi çözümü yokmu sinir ediyor

Televizyonu açıyorum 30 saniye kadar başka kanala gecemiyorum yada zor geçiyorum

• Tv hakkında bi kaç sorum olacak kullanan arkadaşlara
    1- Yetersiz Bellek sorunu varmı (film izlerken video seyrederken)
    2- 3D konusunda çok iyi olduğunu söyleyenlerde var kötü olduğunu söyleyenlerde var genel olarak nasıl?
    4- İnternet kullanımı nasıl?
    5- sizce lg 42lb652 v mi yoksa samsung ue40h6470 mi alınmalı teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: basar123

Tv hakkında bi kaç sorum olacak kullanan arkadaşlara
    1- Yetersiz Bellek sorunu varmı (film izlerken video seyrederken)
    2- 3D konusunda çok iyi olduğunu söyleyenlerde var kötü olduğunu söyleyenlerde var genel olarak nasıl?
    4- İnternet kullanımı nasıl?
    5- sizce lg 42lb652 v mi yoksa samsung ue40h6470 mi alınmalı teşekkürler..

1 uzun ve büyük film izlemedim ama youtube digiturkplayde dizi izleniyor üstüste henüz bunla karşılşaşmadım
    2 karşılaştırabileceğim bişi yok ama olumsuz bişi göremedim.
    3 sormamışsınız
    4 modem diğer odada arada duvar var çk rahat çekiyor hiç takılma olmuyor
    5 lg

• basar123 B kullanıcısına yanıt
    Slm. lg 42lb652 ve samsung 40H6470 modeli yaklaşık 20 gündür araştırıyorum şu anda 3 mağaza dan bilgi Aldım. Gold media Markt ve bimeks . Fiyattan ziyade özellik açısından sordum. Üç firmada lg nin 1 adım önde olduğunu savundu. Webos sisteminde yetersiz bellek hatasının flash bellek ile çözüldüğü söylendi. %90 lG almaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay86 -- 26 Mayıs 2015; 15:34:55 >
  • quote:

quote:

quote:

Televizyonu açıyorum 30 saniye kadar başka kanala gecemiyorum yada zor geçiyorum

O sorun hepsinde vardır. Windows açılışı gibi düşünün ilk başta biraz bekletmesi normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: atalay86

Slm. lg 42lb652 ve samsung 40H6470 modeli yaklaşık 20 gündür araştırıyorum şu anda 3 mağaza dan bilgi Aldım. Gold media Markt ve bimeks . Fiyattan ziyade özellik açısından sordum. Üç firmada lg nin 1 adım önde olduğunu savundu. Webos sisteminde yetersiz bellek hatasının flash bellek ile çözüldüğü söylendi. %90 lG almaya karar verdim

lg almanız mantıklı ama flaşls bellekle çözüldüğü konusu kesin değil gibi. bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünüyor flaş bellek konusu hakkında
  • Güncellemeyi indirebileceğimiz linki verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlmKbr

Güncellemeyi indirebileceğimiz linki verebilir misiniz?

linki verdim bi kaç mesaj yukarda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SlmKbr

Güncellemeyi indirebileceğimiz linki verebilir misiniz?

linki verdim bi kaç mesaj yukarda

indirdim ama rar'da hata veriyor. Rar dışına çıkarmak istediğimde " Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı" yazyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.