Şimdi Ara

LG 42LB652V DVB-S2/T2/C 3D FHD WEBOS SMART LED LCD TV (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
9
Favori
46.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    görüntü kalitesi harika. internet performansı iyi.
  • Merhabalar Sayın Arkadaşlar uzun süredir bir televizyon araştırması yapıyorum. Hem fiyatı hem de donanımı iyi bir ürün almak istiyorum şimdilik Lg 42lb652v modeli ve lg 40uv800v modeli arasında kaldım sizde hangisi daha mantıklı olur? Smart özelliklerinin bir önemi yok sadece görüntü kalitesinden ödün vermesin ve bizim başımızı kanal geçişleridir vesaire ağrıtmasın yeter. Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Grey -- 4 Temmuz 2015; 9:35:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ikisi arasında gidip geldim hocam bir süre kararımı 42lb652v den yana kullandım çokda iyi bir fiyata 1250 tl ye yakaladım tercih sebeplerim ise 2" daha büyük olması, 3d seçeneğinin şuan için daha aktif olması, webos ve şuanki haliyle ekstra uydu alıcı almadan trt 4k yı izleyememek olması bu cihazda karar kılmamı sağladı tabi tercih meselesi göreceli bi durum hayırlısı olsun hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ediyorum değerli yorumların için bende zaten 42lb652 ye daha yakınım 4k yı kullanamıycaksak bir yararı olmaz hemde ekran büyüklüğüde fark yaratıyor. 1250ye çok iyi almışın şuan en uygun fiyat 1600 düşermi acaba yine?

• Televizyonun hiç bir sorunu yoktu televizyonu açtığımda ekran bembeyazdi ses var kumandası da çalışıyor ama görüntü bembeyaz sorununu bilen varsa yazsın

• Kampanya kovalamak lazım ben birkaç ay bakmıştım gittigidiyordan 1500 - 150(indirim) - 100 (world puan) kombinasyonuyla bu rakamı yakalamıştım özellikle gittigidiyora bakmanı tavsiye ederim bazen anlık indirimler gelebiliyor kart kampanyası ile birleşince iyi oluyor bir uyarı satıcının biri teşhir ürünü satıyor dikkat et yazıyo zaten ama gözünden kaçmasın

• Yok ya gitti gidiyor falan benim alışverişten hoşlanmadığım kanallar. Çok teşekkür ederim yardımların için.

• Merhaba bu cihazın 42lf650 modelinden bir farkı var mıdır ? Kanal geçişleri , görüntü kalitesi , tarayıcı performansı vs .
  • Arkadaşlar bir sorum olacak,
    bu tv nin duvara montaj parçaları çıkıyor mu?
    Yoksa sabit ayaklı mı kullanmak zorundayız?
    Cevabınız için teşekkürler.
  • le50 L kullanıcısına yanıt
    İçinden çıkmıyor malesef ama servis takıyo alırsan

• Merhabalar bende yeni evim için 2 adet 42lb652v televizyon ve 2 adette nb3530a soundbar aldım iki ürünüde teknosadan inceleyip aldım ve garantili olarak aldım. henüz taşınmadığımız için kurulumları yapılmadı birini televizyon izlemek için diğerini ise playstation 4 ve film izlemek için kullanacağım internette türkçe olarak detaylı inceleme videosu pek bulamadım. Ancak burada yazılan yorumlar açıkcası beni korkuttu bazı kötü yorumlar var açıkcası kanal geçişlerinin yavaş olması benim için pek sorun değil ancak 3D konusunda pek şikayete rastlamadım ben memnun kalacağımı düşünüyorum televizyon ve ses siteminin kurulumu tamamlandığında hem oyun performansı hemde ses performansını göstermek açısından video koymayı planlıyorum.
  • Birde bir sorum olucak ben televizyondan izlemek için bluray ve 3d filmler indirdim inen dosyalar hep ikişer dosyaydı bunları tek klasörde topladıktan sonra televizyondan izliryebilirmiyim.

Edit: indirdiğim dosyanını içinden ANY! , BDMV ve CERTIFICATE adlı doyalar çıktı ben bunları hdd min içince attım ancak televizyona taktığımda her dosyanın içine yönlendiriyorbeni acaba ben bu dosyaları nasıl açabailirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SytKsm -- 7 Temmuz 2015; 21:13:18 >
  • Arkadaşlar bende televizyonu 2 ay önce aldım ve ilk LCD televizyonum bu... cebimize giren teknolojiyle her istediğimizi rahatça yapabiliyoruz, artık televizyonlarda öyle bişeydir diye düşünüyordum ama tam bir hayal kırıklığı... galiba çok fazla şey beklemişim... öncelikle tv de menülerinde dolanmak tam bir zulüm... çok yavaş çalışıyor... kanal geçişleri 3 sn yi düşmüyor... menüler, ayarlar, kanal düzenleme işlemleri çok kullanışsız... açıkçası 1699 lira vermek yerine sadece tv izlemek amaçlı 800-900 liraya antin kuntin markalardan alsaydım daha iyiydi... tv teknolojisi belliki baya geriden geliyor... gerçi bunun işletim sistemide LG nin yeni geliştirdiği bişeymiş... belliki tam oturmamış ucube bir sistemin denekleri olduk...

Kanal geçişleriyle ilgili başka marka tv si olan arkadaşlarım servisi ara hatalı birşeyler olabilir diyor... belliki bu kadar uzun kanal geçişi gören yok çevremde... Sizde de durum aynı mı? Normal mi yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Infologer

Arkadaşlar bende televizyonu 2 ay önce aldım ve ilk LCD televizyonum bu... cebimize giren teknolojiyle her istediğimizi rahatça yapabiliyoruz, artık televizyonlarda öyle bişeydir diye düşünüyordum ama tam bir hayal kırıklığı... galiba çok fazla şey beklemişim... öncelikle tv de menülerinde dolanmak tam bir zulüm... çok yavaş çalışıyor... kanal geçişleri 3 sn yi düşmüyor... menüler, ayarlar, kanal düzenleme işlemleri çok kullanışsız... açıkçası 1699 lira vermek yerine sadece tv izlemek amaçlı 800-900 liraya antin kuntin markalardan alsaydım daha iyiydi... tv teknolojisi belliki baya geriden geliyor... gerçi bunun işletim sistemide LG nin yeni geliştirdiği bişeymiş... belliki tam oturmamış ucube bir sistemin denekleri olduk...

Kanal geçişleriyle ilgili başka marka tv si olan arkadaşlarım servisi ara hatalı birşeyler olabilir diyor... belliki bu kadar uzun kanal geçişi gören yok çevremde... Sizde de durum aynı mı? Normal mi yani?

Dostum ben de bu tvyi almak istiyorum kanal geçiş hızı menü karışıklığı falan benim için pek önemli değil. Tvnin görüntüsünden memnun musun acaba renklerinden falan?

• win8.1'de bilgisayarın ekranını kablosuz olarak TV'ye aktaramıyordum, bağlantı kurulamıyordu. Bu akşam win10'a yükselttim, hiçbir sorun yaşamadan bağlandı. şükür diyorum:) win10 güzellikle başladı bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infologer

Arkadaşlar bende televizyonu 2 ay önce aldım ve ilk LCD televizyonum bu... cebimize giren teknolojiyle her istediğimizi rahatça yapabiliyoruz, artık televizyonlarda öyle bişeydir diye düşünüyordum ama tam bir hayal kırıklığı... galiba çok fazla şey beklemişim... öncelikle tv de menülerinde dolanmak tam bir zulüm... çok yavaş çalışıyor... kanal geçişleri 3 sn yi düşmüyor... menüler, ayarlar, kanal düzenleme işlemleri çok kullanışsız... açıkçası 1699 lira vermek yerine sadece tv izlemek amaçlı 800-900 liraya antin kuntin markalardan alsaydım daha iyiydi... tv teknolojisi belliki baya geriden geliyor... gerçi bunun işletim sistemide LG nin yeni geliştirdiği bişeymiş... belliki tam oturmamış ucube bir sistemin denekleri olduk...

bu fiyat aralığında zaten daha hızlı bir smart tv yok. kanal geçiş hızı da dahili uydu alıcıların ortak problemi. hızlı smart için webos2 olan bir model almanız lazım

• Bugün alacaktım ama piyasada yok bu TV. Üst modellerinden ufacık bir hz fazlalığından dolayı fiyat farkı koymuşlar ne farkı var...
  • noche34 kullanıcısına yanıt
    Ben birkaç aydır kullanıyorum hocam 1250 tl ye gelmişti bana kampanya ile evet denildiği gibi menüler biraz yavaş sayılır ama süreklide menüde dolaşmıyor insan haliyle amaç tv izlemek tv de bunu sağlıyor 2015 serileri çıktığı için bu tv yi bulman zor olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung UE-40H6470 LED, aldım işte. O ayarda. Fiyatı çok uygun almışsın. Ben 2 tane aldırtmıştım bizim birader e 1650 den falan. Şimdiki yeni çıkanlarda o fiyat hemen hemen. Neyse şimdi tercihimizi Samsung dan yana yaptık. Hayırlısı...

Kanal geçişleri yavaş bende nefret ediyorum işte..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.